- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.921
aynen yaaaaa :))adam sperm işiyor resmen
oglum onun terının damlasında bıle 1 mılyon sperm vardır..vay be ne erkekler var
adam sperm işiyor resmen
sperm bankalarına donörlük cinsten..hakiki damızlıkoglum onun terının damlasında bıle 1 mılyon sperm vardır..vay be ne erkekler var
slmmm
millanla cok gorusunce hatundakı usengeclık bana atlayıverdı:))) tmm tmm ıtıraf edım haftaya tatıle gıtcez o yuzden usengeclıgım sımdıden gırdım tatıl moduna :)))))
ev tamamda pazarı salladım artık aksama yada yarın gıderım markete :)))
dun gecekı sıl tak muhabbetı tam gaz gıdıo gıne :))
su misali kız birde konu açmış...bizde dahiyane fikirlerimizi esirgemedik tabi
hadi benim yazdığım neysede o gelen ciddi yorumu görünce dedim ki şekerden karınca yaratan rabbim sen nelere kadirsin........ecem allah ıyılıgını versın ne be mualla abla:))))))))))))))) hahahahahahhahahahahahaahah
kızın nedır bızden cekdıgı dun aksamdan berı ayyy karnım agrıdı gulmekdenn :)))))))))))))))))))))))))))
sumısalı gec kaldın az once gelmelıydın coştu buralar yıne..dur sanada link atım..angel gıttı buldu sıltakı yasadıgı yerde
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/534181-yerlesme-kanamasi-2.html
ya zaten dun aksam adam evde gulemıom cok ısır ısır dudaklarımı walla kanadılar nerdeyse yaa :))))) hayır kızın konuyu sormasına bıse demıomda nıe sureklı cıkardı sıldık taktık tekrar yaptık dıo onu anlamıom bıde early1 de demıs yangından mal mı kacırıonus dıe :)))))))) dedım sıze anlamıonus sevgılısı askere gıdecek yolluk yapıo adama :)))))
bıze hava atıyor daha..bız kac posta yapıyoruz hey gıdım hey demeye getırdı o ben bılıyorum..o yollukta yapar,gurbetlıkte..
ya ben biliyom ayrıntıları..herşeyi hıçkırarak anlattı bana..herşey hamada hamam taşının üstüne oturup hafif karıncalanmayla başlamış,,düşün işte gerisinimualla abla telefonla baglansa olayi ayrintilari ile anlatsa olmaz mi?
ya az degilsiniz vallahi..
yok anam yokk bızden gecmıs gıtmıssss,,,,,,bız bı defadan sonra adamı dokundurmuoz bıle ,,,masallah hatunda ne şehvet ne ıstek ne arzu gucu var oyle :)))))))
hee onların cocugu olmıyacakta benım mı olcak..bırı sperm deposu heryere sür sür bıtıremıyor,dıgerı vuruşkan siltakçı
anam ne kadar canlıymış adamın spermleri :)) bizimkiler foşmuş heee :)))ya ben biliyom ayrıntıları..herşeyi hıçkırarak anlattı bana..herşey hamada hamam taşının üstüne oturup hafif karıncalanmayla başlamış,,düşün işte gerisini
özledin mi kızzz :))e nerde bu sil takçı kız(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?