kendini bu ay hamile sananlar buraya

kadın başka yerlerede yazmış ecemin yorumunu oku nolur http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/534181-yerlesme-kanamasi-3.html

ecem allah ıyılıgını versın ne be mualla abla:))))))))))))))) hahahahahahhahahahahahaahah
kızın nedır bızden cekdıgı dun aksamdan berı ayyy karnım agrıdı gulmekdenn :)))))))))))))))))))))))))))
hadi benim yazdığım neysede o gelen ciddi yorumu görünce dedim ki şekerden karınca yaratan rabbim sen nelere kadirsin........

sumısalı gec kaldın az once gelmelıydın coştu buralar yıne..dur sanada link atım..angel gıttı buldu sıltakı yasadıgı yerde

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/534181-yerlesme-kanamasi-2.html

ya zaten dun aksam adam evde gulemıom cok ısır ısır dudaklarımı walla kanadılar nerdeyse yaa :))))) hayır kızın konuyu sormasına bıse demıomda nıe sureklı cıkardı sıldık taktık tekrar yaptık dıo onu anlamıom bıde early1 de demıs yangından mal mı kacırıonus dıe :)))))))) dedım sıze anlamıonus sevgılısı askere gıdecek yolluk yapıo adama :)))))

bıze hava atıyor daha..bız kac posta yapıyoruz hey gıdım hey demeye getırdı o ben bılıyorum..o yollukta yapar,gurbetlıkte..

bıze hava atıyor daha..bız kac posta yapıyoruz hey gıdım hey demeye getırdı o ben bılıyorum..o yollukta yapar,gurbetlıkte..

yok anam yokk bızden gecmıs gıtmıssss,,,,,,bız bı defadan sonra adamı dokundurmuoz bıle ,,,masallah hatunda ne şehvet ne ıstek ne arzu gucu var oyle :)))))))

mualla abla telefonla baglansa olayi ayrintilari ile anlatsa olmaz mi?

ya az degilsiniz vallahi..
ya ben biliyom ayrıntıları..herşeyi hıçkırarak anlattı bana..herşey hamada hamam taşının üstüne oturup hafif karıncalanmayla başlamış,,düşün işte gerisini

yok anam yokk bızden gecmıs gıtmıssss,,,,,,bız bı defadan sonra adamı dokundurmuoz bıle ,,,masallah hatunda ne şehvet ne ıstek ne arzu gucu var oyle :)))))))

hee onların cocugu olmıyacakta benım mı olcak..bırı sperm deposu heryere sür sür bıtıremıyor,dıgerı vuruşkan siltakçı

hee onların cocugu olmıyacakta benım mı olcak..bırı sperm deposu heryere sür sür bıtıremıyor,dıgerı vuruşkan siltakçı

walla hee aslında ne kadar cok eksın olursa o kadar cok dollenme olur doktor nıe 2 gunde bır dıolar kı aslında bılmıolar bıse doktorlar:)) deseller hıc nefes almak yok cıkarın takın devam dıe bak cocuksuz ev kalırmı :)))

ya ben biliyom ayrıntıları..herşeyi hıçkırarak anlattı bana..herşey hamada hamam taşının üstüne oturup hafif karıncalanmayla başlamış,,düşün işte gerisini
anam ne kadar canlıymış adamın spermleri :)) bizimkiler foşmuş heee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…