- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.961
leke gelip duruyor adet gelmedi 4 gündür...ama iki gündür baya ağrım oluyor öğleye kadar....adet olucam gibi...ama lekeden öteye gitmiyor...
canım yakınlarda sağlık ocagıda mı yok :/ bide idrar testini ne zaman yaptın sen?mecbur dayanıcam...çünkü gelecek gibi...şimdi test yapsam gidecek param...hemde hayal kırıklıüından sıkıldım..en iyisi beklemek
benimde angel( sen biraz daha bekle kırmızların devamı gelemzse git tahlil yaptır hamilelikte ağrı oluyomuş bayağ bu kadarını tahmin etmiyodum
canımm benimmm yarında devam ederse bence yarın git bi doktoraaa bu arada eylülünde dediği gibi minoset içebilrsin ama dayanılcak gibi ise içme genede ama minoset içebilirsinde minoset plus sakın o içilmezmiş hamilelere sadece minoset verilirmiş plus olmayanıleke gelip duruyor adet gelmedi 4 gündür...ama iki gündür baya ağrım oluyor öğleye kadar....adet olucam gibi...ama lekeden öteye gitmiyor...
canım millanım valla yazıcaktım üşendim ben tanımıyorum bile oyüzden soruyorum n erde tanımak istiyorum benimlede konuşsun istiyorum
mecbur dayanıcam...çünkü gelecek gibi...şimdi test yapsam gidecek param...hemde hayal kırıklıüından sıkıldım..en iyisi beklemek
ayy yavrum yaaaaaaaa gecen ay adet oldugumda bende ölüyom sanmıştım. kırmızılar gelince hemen içtim agrı kesici :)dayan dayan..adet olana kadar kımse agrı kesıcı ıcemez burda..adetlıyken bol bol 1 aylık için..
ayy yavrum yaaaaaaaa gecen ay adet oldugumda bende ölüyom sanmıştım. kırmızılar gelince hemen içtim agrı kesici :)
kızlar ben cıkıyorum rana hanımın yasinini okuyacam (bu ısımde hıc yakısmıyor,sumısalı mıdır nedır ona)..sonra köpek gezdırıp gelırım 2 saatte..
aynen yaa yazın ızdırap gibi geliooooooooooouff beee sımdık adetlı olmakda sıcak havada pek cekılmıo ,,alttan sıcak sıcak
ayy yavrum yaaaaaaaa gecen ay adet oldugumda bende ölüyom sanmıştım. kırmızılar gelince hemen içtim agrı kesici :)
kıstın falan varmı? kıstı olanllar ılkonce kahverengı lekenmelerı olur sonra adet olurlar bende oyle de :))))
adet gecdı mı pekı ?? gectıyse bı tahlıl yaptır ,,,
canlar rana ya okudum yasini yarınki kimdi bugünden okıyım onun adınada hatta ismi neydi yarın okunacak arkadaşımızınnn canlar bende kaçar öptümm çok kocam arıyor seviyore bitanelermmmmm by
böyle hamilelikmi olur yaw..hiiç sanmıyorum dicemde sen yani bilion bu işi...anam babam oooyyyyyyyyyyyy.....ateşler basıyor....
tesekkurler,,,,Allah razı olsun,,,hepımız gebe kalırız ınsalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?