kendini bu ay hamile sananlar buraya

leke gelip duruyor adet gelmedi 4 gündür...ama iki gündür baya ağrım oluyor öğleye kadar....adet olucam gibi...ama lekeden öteye gitmiyor...

kıstın falan varmı? kıstı olanllar ılkonce kahverengı lekenmelerı olur sonra adet olurlar bende oyle de :))))
adet gecdı mı pekı ?? gectıyse bı tahlıl yaptır ,,,

leke gelip duruyor adet gelmedi 4 gündür...ama iki gündür baya ağrım oluyor öğleye kadar....adet olucam gibi...ama lekeden öteye gitmiyor...
canımm benimmm yarında devam ederse bence yarın git bi doktoraaa bu arada eylülünde dediği gibi minoset içebilrsin ama dayanılcak gibi ise içme genede ama minoset içebilirsinde minoset plus sakın o içilmezmiş hamilelere sadece minoset verilirmiş plus olmayanı

canım millanım valla yazıcaktım üşendim ben tanımıyorum bile oyüzden soruyorum n erde tanımak istiyorum benimlede konuşsun istiyorum

sen hamılesın artık tanımasanda olur..yada en kısa zamanda düşer o zaten buraya

mecbur dayanıcam...çünkü gelecek gibi...şimdi test yapsam gidecek param...hemde hayal kırıklıüından sıkıldım..en iyisi beklemek

dayan dayan..adet olana kadar kımse agrı kesıcı ıcemez burda..adetlıyken bol bol 1 aylık için..

ayy yavrum yaaaaaaaa gecen ay adet oldugumda bende ölüyom sanmıştım. kırmızılar gelince hemen içtim agrı kesici :)

bende bir önceki ay bel ağrısı çektim ve boyun ağrısı ile adet oldum adettimm ama diyodunki ya yerleşme ise şakır şakır geliyodu annelik işte ya varsa diye adetin üçüncü günü içmiştim minoset yoktu evde majeizik vardı

kızlar ben cıkıyorum rana hanımın yasinini okuyacam (bu ısımde hıc yakısmıyor,sumısalı mıdır nedır ona)..sonra köpek gezdırıp gelırım 2 saatte..

canlar rana ya okudum yasini yarınki kimdi bugünden okıyım onun adınada hatta ismi neydi yarın okunacak arkadaşımızınnn canlar bende kaçar öptümm çok kocam arıyor seviyore bitanelermmmmm by

kızlar 5 aylık evliyim ilk 2 ay istemiyordum bebek ertesi günü hapıda kullandım 2 defa ama hiç dogum kontrol hapı kullanmadım.son 3 aydır da hiç korunmuyorum her ay aynı ızdırap adet oldugum zaman büyük bir üzüntü sarıyo beni.ilişkiden sonra kalkmıyorum ayaklarımıda kaldırıyoprum dr a da gittim muayne etti sorun yok dedi ama kan tahlili idrar filan yapmadı normalsın dedi.ama bir türlü olmuyor artık eşimede sanki mahcup oluyomusunm gibi hissediyorum..yardım lütfen....

ayy yavrum yaaaaaaaa gecen ay adet oldugumda bende ölüyom sanmıştım. kırmızılar gelince hemen içtim agrı kesici :)

ya ben hıc ıcmem adetlıyken agrı kesıcı ,,,sadece basım cok agrırsa ıcerım onun dısında ıcmem agrı kesıcı,,
her ay mı sancılı oluon yoksa sadece gecen ay mı?

canlar rana ya okudum yasini yarınki kimdi bugünden okıyım onun adınada hatta ismi neydi yarın okunacak arkadaşımızınnn canlar bende kaçar öptümm çok kocam arıyor seviyore bitanelermmmmm by

tesekkurler,,,,Allah razı olsun,,,hepımız gebe kalırız ınsalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…