- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.421
kızlarrrr merhabalar!!!!
yeni katıldım aranıza.... evlendiğim günden beri buraları takip eder oldum. hamilemiyim diye şüphe ederken rastladım size...
mide bulantısı, baş dönmesi, kasıklarda ağrı ve şişkinlik bende olan belirtiler bunların hepsini burdan öğrendim gerçigeçen gün test yaptım negatif çıktı yarın doktora gidicem kızlar bana şans dileyin umarım güzel haberlerle mesajlar atarım size....
bu arada sormak istediğim bişey var hamile olduğunuzu düşündüğünüzde böyle garip bi his geliyormuydu size sanki çok heyecanlanmışımda böyle içim akıyomuş gibi ama kelebekler uçuşuyomuş gibi meraklardayım yarın anlıcaz bakalım inş. hamişimdir....
ben de yeniyim canım... aynı belirtiler bende de var... sonuç ne oldu?
şimdilik toplamda 6 cmlik iki kist varmışbebek görünmüyor. ama test yaptı yine de yarın alıcaz sonuçları sabırsızlıkla bekliyoruzzzz.....
hayırlısı olsun canım
ben artık kendimi hamile sanmaktan sıkıldım[/Q
aynen...
sıkma canını diycem ama olmuyor işte...
peki sonucu aldın mı?
aldım aldım2.27 çıktı yani bebiş yok.... üzüldüm ama yapcak bişey yok daha adet olmama var umudumuz bi sonraki aya
dün yazılanlar hep silinmiş canım
kısmet canım artık inşallah önümüzdeki aya kalırsın... benim 6 kaldı
hcg de 5 den altını hamile değilsin diye yorumluyor doktorlar, ama düşük çıkıp da hamile olanlar da varmış umarım hamişsindir. umarım ben demerhaba bende yeniyim bişi danışmak istiyorum bende aylardır bebek beklıyenlerdenım her ay husran buay bazı değişikler oldu gibi geldi göğüslerim dolgunlaştı şişti ucları acıyo sabahları mide bulantısı şüphelendim adetime 10 gün kala hcg baktırdım >2 cıktı sizce hamılemıyım yoksa yıne husranmı
hcg de 5 den altını hamile değilsin diye yorumluyor doktorlar, ama düşük çıkıp da hamile olanlar da varmış umarım hamişsindir. umarım ben de5 gün sonra anlıcaz bakalım reglime 5 gün kaldı. bu kadar zor geçmemişti hiç beklemek
aynı şıkayetlerim benımde varmrb benmde adetime 5gün var..kaçgündür göğüslerim şiş gibi gelio bana ve çok acıo sütyen zor takıorum 1haftadır böle, 5gün kaldı çok merak ediorum acaba hamilemiyim işallah öledir Allah isteyen herkese versin
lutfen Allah ım bebek isteyenlere tez zamanda ver nolur aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?