- 12 Ağustos 2013
- 649
- 3.128
- 313
90 TL veya 100 TL olsa ne oluyor anlamadım.93 TL canım 3 saati
3 TL yi vermeye utanır insan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
90 TL veya 100 TL olsa ne oluyor anlamadım.93 TL canım 3 saati
3 saatte mumkun degil o kadar iş bitsin bi ev sil supur toz al banyo tuvalet yika bile suruyor 3 saat yani. Abartmasin bence robot degilsinizYaklaşık 2 yıldır bir kadınının ev işlerinde yardım ediyorum bu şahısla ciddi bir mesafemiz var ve sürekli benden memnun oldugu falan söylüyor uzatmadan anlatayım bu arkadaşla haftada iki gün 3 saat olarak anlaştık son zamanlarda kadın 3 saatte yapılamayacak işleri yazar oldu amacı galiba 3 saatte bütün işi yaptırıp tek gün çağırmak onuda anlarım durumu kötüyse çağırmasın diyorum yok beni tek gün kurtarmaz diyo sürekli neyse örnek vermek gerekirse kadının evi 3+1 ve benden istediği şeyler tüm koltuklar silinecek tüm kapılar silinecek tüm camlar silinecek banyo dip köşe temizlenecek camları yıkıyacakmışım ve daha bir kaç ıvır zıvır iş söylüyor yok çöpü yıka yok mutfakta hamur yoğur bırak gibi bu yazdıklarım hepsi tek birgün ve 3 saatte yapmamı istemiş bende mesaj olarak yapabildiğimi yapacağımı yazdım bana bozuldu sanırım sizce ben kendini uyanık zanneden karşısındakini kullanmaya çalışan işverenime nasıl davranayım
Ya canım böyle ufak hesaplarlar90 TL veya 100 TL olsa ne oluyor anlamadım.
3 TL yi vermeye utanır insan.
Burda bazıları abartıyorlar asgari ücret ver sigorta yap falan diye ona katılmıyorum. Ama kadın altı saat çalışıyor haftada, evin büyüklüğüne göre en az 250-300 almalı altı saate. Ben karadeniz ilçesinde oturuyorum. Bu küçük yerde bile piyasa böylebu fiyata yardımcıyı pandemi öncesi bile görmedim ben![]()
asgari ücret versek sigorta yapsak kendimiz aç kalırız ayollBurda bazıları abartıyorlar asgari ücret ver sigorta yap falan diye ona katılmıyorum. Ama kadın altı saat çalışıyor haftada, evin büyüklüğüne göre en az 250-300 almalı altı saate. Ben karadeniz ilçesinde oturuyorum. Bu küçük yerde bile piyasa böyle
Kızlar beni gaza getirmeyin zaten bıraktım bırakacağım bende farkındayım az olduğu ama burası kırsal bir bölge ve iş yok denecek kadar az zaten bu şartlarda ekmeğimi heba ettirmem önceden eve yakın çoçugumu babasına bırakıp çalışıyorum die tolere ediyordum bu şahız son zamanlarda zıvanadan çıktıbu fiyata yardımcıyı pandemi öncesi bile görmedim ben![]()
O zaman evin tapusunu üstüne yaparsın. Aşağısı kurtarmayo biliyun muasgari ücret versek sigorta yapsak kendimiz aç kalırız ayoll![]()
çocuk bakma şansınız yok mu?ücret çok daha iyi olurdu.Kızlar beni gaza getirmeyin zaten bıraktım bırakacağım bende farkındayım az olduğu ama burası kırsal bir bölge ve iş yok denecek kadar az zaten bu şartlarda ekmeğimi heba ettirmem önceden eve yakın çoçugumu babasına bırakıp çalışıyorum die tolere ediyordum bu şahız son zamanlarda zıvanadan çıktı
Kesinlikle öyle aç mezarı yok sonuçta Elimden her iş gelir çok şükür sadece kadına sinir oldum birazEmek hırsızlığı başka birşey değil.
Sosyal mecralarda ilan paylaşsanız.
Yapacağınız işi ve istediğiniz miktari belirtirseniz en azından ona göre dönüş alır ve değerlendirirsiniz.
Böyle saçma sapan insanların saçma sapan istekleriyle uğraşmayın kendisi yapsın okadar kolaysa.
Aslında çalışan kadın sayısı arttığından yardım edecek güvenilir birine çok ihtiyaç oluyor da denk gelmiyordur yinede kendinizi ezdirmeyin sakın emeğinize yazıkKızlar beni gaza getirmeyin zaten bıraktım bırakacağım bende farkındayım az olduğu ama burası kırsal bir bölge ve iş yok denecek kadar az zaten bu şartlarda ekmeğimi heba ettirmem önceden eve yakın çoçugumu babasına bırakıp çalışıyorum die tolere ediyordum bu şahız son zamanlarda zıvanadan çıktı
Saatinizi neye göre 33tl ayarlamışYa canım böyle ufak hesaplarlar
Asla kendimi ezdirmem 2 senenin hukuku diye Altan aldım biraz kimseyi tepeme çıkaramam onun gönlünü eylicem diye kendimi yıpratamamAslında çalışan kadın sayısı arttığından yardım edecek güvenilir birine çok ihtiyaç oluyor da denk gelmiyordur yinede kendinizi ezdirmeyin sakın emeğinize yazık
31Saatinizi neye göre 33tl ayarlamış
Bilsem eserekli biri işte Allahın sınavı bana bu tür insanlarSaatinizi neye göre 33tl ayarlamış