• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini çok akıllı zannedenler

Pandemi öncesi haftada bir yarım gün bir abla geliyordu bana. Kafasına göre takılıyordu valla, çok önemli bişey olmasa şunu yap bunu yap demiyordum. O hafta camlar kirliyse camları siliyordu, banyo kirliyse banyoyu temizliyordu sil süpür toz al işlerine ek olarak. 75 liraydı tee o zaman. Yaz sonu tekrar başlarız muhtemelen kim bilir ne kadar ister 🙄

Siz de kafanıza göre takılın bence. Niye yapmadın derse 3 saatte bu kadar Oldu dersiniz.
Aynnen bende o modda geçtim yettiği kadar bişey derse içimdeki saçını yolma isteği nolcak bilmiyorum

İzmirdeyim canım bornova
Bulunduğunuz yerin ortalama rakamlarını bilmediğim için atıp tutmak istemiyorum ama neresi olursa olsun verdiği ücret çok çok düşük.
Mesela Samsun'da istedikleri rakamları söylesem bedava çalışıyorum dersiniz. 😑

Baska birini bulmaya calisin, sonra da bu kadina saatlik fiyati artirdiginizi soylersiniz. "Soylediginiz isleri duzgun yapmak cok zaman alir, ben de yaptigim isi iyi yapmak isterim. 3 saatte o kadar isin bitmesi mumkun degil ama yazdiginiz siraya gore yapabildigim kadar is yaparim" deyin.

Baska birini bulmaya calisin, sonra da bu kadina saatlik fiyati artirdiginizi soylersiniz. "Soylediginiz isleri duzgun yapmak cok zaman alir, ben de yaptigim isi iyi yapmak isterim. 3 saatte o kadar isin bitmesi mumkun degil ama yazdiginiz siraya gore yapabildigim kadar is yaparim" deyin.
ya bu üye gibi fazla çalıştırılmaya çalışanlar var ya da benim gibi gelen kadına sert olamayıp yalap şap işle bırakılan var.o kadar soğudum ki 1 sene oldu kimseyi almadım.ama camlar için almak zorundayım artık bir de büyük temizlik için.2 gün alıyordum halı silme perde yıkama duvar silme elle yer silme dolap içleri olmamasına rağmen bend e sabahtan akşama yardım etmeme rağmen bitmiyordu.sallana sallana iş yapıyorlar bilerek bazıları .sigara molaları telefon sohbetleri sallana sallana yemek yemeleri soğuttu beni.iyi çalışan kadınları tenzih ediyorum emekleri büyük ama çoğunluk böyle

Konu sahibi sizi üzmek istemem ama bedavaya çalışıyorsunuz.
Ben bir ara yardımcı almak istedim 350- 400 den başlıyor fiyatları.İş artıkça fiyatbda artıyor.
Doğrudur bende ilk kez bu kadınla çalışmaya başladım ve fiyat nedir bilmiyordum başkaları ne alır bana ilk zamanlar yetiyoduda yine sorun para değil ilk zamanlar mantıklı işler sıralardi şimdi bi değişti böyle uyanık olamaya falan çalışıyor tuttugun oruçtan utan be

Ücrete zam yapın ve gidecek yeni bir yer bulup kadına yazıklar olsun diyerek ayrılın en kısa zamanda. Bir insan olduğunuzu unutmuş işvereniniz ne acı bişey.

ya bu üye gibi fazla çalıştırılmaya çalışanlar var ya da benim gibi gelen kadına sert olamayıp yalap şap işle bırakılan var.o kadar soğudum ki 1 sene oldu kimseyi almadım.ama camlar için almak zorundayım artık bir de büyük temizlik için.2 gün alıyordum halı silme perde yıkama duvar silme elle yer silme dolap içleri olmamasına rağmen bend e sabahtan akşama yardım etmeme rağmen bitmiyordu.sallana sallana iş yapıyorlar bilerek bazıları .sigara molaları telefon sohbetleri sallana sallana yemek yemeleri soğuttu beni.iyi çalışan kadınları tenzih ediyorum emekleri büyük ama çoğunluk böyle
Sektör ikiye bölünmüş inşallah benim ki beni mumla arar 😁 ne diyim

Ücrete zam yapın ve gidecek yeni bir yer bulup kadına yazıklar olsun diyerek ayrılın en kısa zamanda. Bir insan olduğunuzu unutmuş işvereniniz ne acı bişey.
Evet Malesef bide işlerin yetişmediğini görünce bi mırın mırın konuşuyor haspam 😅 neyseki çokta tın tın

Evet Malesef bide işlerin yetişmediğini görünce bi mırın mırın konuşuyor haspam 😅 neyseki çokta tın

Sektör ikiye bölünmüş inşallah benim ki beni mumla arar 😁 ne diyim
ben senin gibi yardımcı bulsam yollarına çiçekler sererdim yeminlee :KK45: çocuğunu getirmesine izin verdim birinin.benim kızla dalaştı senin saçını başını yolarım o oyuncağı bana vermezsen dedi.ha bir de benim kocam var öpüştük demiş.diyen çocuk 5 yaşında.benim kız o şoku daha atlatamadı bir daha da çağırmadımm:KK53:

Bugün şirketi aradım dediğiniz işlerin daha azı için. Cam, süpür- sil, toz, banyo tek takım koltuk silme. Ki bunları ayrıntılı yapmıyorlar yani. Fiyat 500 ( O da bana böyle çünkü sürekli alıyorum.) Gelen kadın sayısı 2. Sabahtan akşama anca yetiştiriyorlar. Yanlış okumadıysam bornova dediniz. Evler daha küçüktür hadi olsa olsa 300 tutar. Kafayı yemiş heralde. Bu arada şirketle değil tek bireysel gidiyorsanız gittiğiniz evlerin güvenilir olduğundan emin olun. Hani başka birilerini düşünürseniz. Kadınlar eşim evdeyken gelmiyorlar 2 kişi kuralı var bir de. Yaptınız iş zor Allah kolaylık versin.

Bak güzel kardesim eger birazcik kendini seviyorsan mesaj atar ayrildigini söylersin. 3 saat bu isler icin 99 tl ha yuhhhh
Kendimi tabi seviyorum bencede yuh ama ilk zamanlar genelde mutfakta kek falan poğça yapardım eve bi süpürge paspas o kadar bu yüzden bu ücrete çalıştım şimdi zaten bende bırakmayı düşünüyorum kendimi asla kullandırmam zaten bu işlerin hepsi asla yetişmez bu şahız istiyorki ben hepsini bitirmeye ugraşım fazla çalışım derdinde saat doldugu an bırakırım merak etmeyin hakkımı koruyabilir sadece ayar oldum bu kadının bu huyuna

İnanki evinin anahtarı bendedir ama insanlar kadir kıymet bilmiyor da kıldıgı namaz tuttugu oruç ne bilim ya insana yakışmayacak davranış işte Allah razı olsun sizde inşaalh
Peki ya kul hakkı ne olacak?Lütfen ezdirmeyin kendinizi,ufak çaplı da olsa bir fabrika,bir ofis yok mu?Yazık emeklerinize.

Kadir ezildinin eski programındakiler gibi kan ter içinde, ışık hızıylamı yapacak.
O kadar saate o kadar iş baştan savma üstün körü olur zaten.
Ne manyaklar var ya
Evinin temizleneceğini falan düşünüyor heralde

Kimseye eyvallahın olmasın bunu söylemek çok kolay belki ama ezdirmeyin böyle insanlara ya kendinizi, çok sinir oldum iş vereninize. Benim annemde 25 sene ev temizliğine gitmiş bir kadın. Emin olun yaptığınız iş hiçte kolay bir iş değil
Katılıyorum. Ben mesela yapamazdım. Yapana da hürmet ederdim.

Back
X