• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini çok akıllı zannedenler

İzmirdeyim canım bornova
Bornova izmirde çalışan kesimin çoğunlukla olduğu bir bölge. Mutlaka daha iyi şartlarda bulursunuz. Piyasası 300 lerde. Bu kadının sizi sömürmesine izin vermeyin. Hadi yarım gün 150 olsun. Haftada 1 cam silinmez. Kurallarınız olsun. Ayda 1 silin. Ya da sadece cam silmeye çağırsın. Köyün tek akıllısı oymuş gerçekten. Çevrenizde çalışanlara duyurun. Kulaktan kulağa iş çıkar mutlaka. Atatürkte flansanız oralarda çok iş olmaz dediğiniz gibi meydanın oralarda hep çalışan kesim.

Yaklaşık 2 yıldır bir kadınının ev işlerinde yardım ediyorum bu şahısla ciddi bir mesafemiz var ve sürekli benden memnun oldugu falan söylüyor uzatmadan anlatayım bu arkadaşla haftada iki gün 3 saat olarak anlaştık son zamanlarda kadın 3 saatte yapılamayacak işleri yazar oldu amacı galiba 3 saatte bütün işi yaptırıp tek gün çağırmak onuda anlarım durumu kötüyse çağırmasın diyorum yok beni tek gün kurtarmaz diyo sürekli neyse örnek vermek gerekirse kadının evi 3+1 ve benden istediği şeyler tüm koltuklar silinecek tüm kapılar silinecek tüm camlar silinecek banyo dip köşe temizlenecek camları yıkıyacakmışım ve daha bir kaç ıvır zıvır iş söylüyor yok çöpü yıka yok mutfakta hamur yoğur bırak gibi bu yazdıklarım hepsi tek birgün ve 3 saatte yapmamı istemiş bende mesaj olarak yapabildiğimi yapacağımı yazdım bana bozuldu sanırım sizce ben kendini uyanık zanneden karşısındakini kullanmaya çalışan işverenime nasıl davranayım
Durumu kotuyse derken😂😐 durumu kotu olan bi zahmet kendi yapsin o isleri. Elini veren kolunu kaptiriyor bizim insanimiz boyle ne yazik

Kızlar beni gaza getirmeyin zaten bıraktım bırakacağım bende farkındayım az olduğu ama burası kırsal bir bölge ve iş yok denecek kadar az zaten bu şartlarda ekmeğimi heba ettirmem önceden eve yakın çoçugumu babasına bırakıp çalışıyorum die tolere ediyordum bu şahız son zamanlarda zıvanadan çıktı
Kirsal bir bölge dediğiniz yer İzmir bornova yalnız hiç de kirsal değil.
Ben de doğuda falan yaşıyorsunuz sandım.
Yani İzmir de temizlik işini her türlü bulursunuz.
Armut.com diye bı site var oraya ilan vs verebilirsiniz.
Ya da böyle etrafa duyurun edin eminim bulursunuz başka işler.
Bu ablanın da neden 2 sene sonra böyle bir tavır aldığını anlamadım.
Yani az bir zaman değil 2 sene neden önceden böyle değildi de birden böyle oldu sizce ?

Yaklaşık 2 yıldır bir kadınının ev işlerinde yardım ediyorum bu şahısla ciddi bir mesafemiz var ve sürekli benden memnun oldugu falan söylüyor uzatmadan anlatayım bu arkadaşla haftada iki gün 3 saat olarak anlaştık son zamanlarda kadın 3 saatte yapılamayacak işleri yazar oldu amacı galiba 3 saatte bütün işi yaptırıp tek gün çağırmak onuda anlarım durumu kötüyse çağırmasın diyorum yok beni tek gün kurtarmaz diyo sürekli neyse örnek vermek gerekirse kadının evi 3+1 ve benden istediği şeyler tüm koltuklar silinecek tüm kapılar silinecek tüm camlar silinecek banyo dip köşe temizlenecek camları yıkıyacakmışım ve daha bir kaç ıvır zıvır iş söylüyor yok çöpü yıka yok mutfakta hamur yoğur bırak gibi bu yazdıklarım hepsi tek birgün ve 3 saatte yapmamı istemiş bende mesaj olarak yapabildiğimi yapacağımı yazdım bana bozuldu sanırım sizce ben kendini uyanık zanneden karşısındakini kullanmaya çalışan işverenime nasıl davranayım
Günah yahu 3 saatte bu işler yapılır mı , Allah merhamet versin , konu sahibi hakkınız neyse onu isteyin lütfen, bu bahsedilen temizliği ben tüm gün için talep etmiştim ve gayet güzel ücret vermiştim, kendinizi kullandırmayın

Çok haklısınız bende böyle düşünüyorum ama kendi harçlığımı çıkardığım için çalışmam iyi oluyor okul harçlarımı ödüyorum o parayla eşime yük olmuyorum die düşünüyorum ama napalm Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar
Keşke bana yakın olsaydınız, maddi manevi rahat ederdiniz

Herhangi bir insan 3 saatte bu kadar işi yapamaz. Yapabildiğiniz kadarını yapın, kalanı bırakın. Sorarsa bu kadar yetişti dersiniz.

3 saatte bütün bunları süper kahraman olsa yapamaz. Kendi denesin bakalım yapabiliyor mu😑
Başka bir yer bulabilirseniz çalışmayın o kişiyle bir daha.

Kızlar beni gaza getirmeyin zaten bıraktım bırakacağım bende farkındayım az olduğu ama burası kırsal bir bölge ve iş yok denecek kadar az zaten bu şartlarda ekmeğimi heba ettirmem önceden eve yakın çoçugumu babasına bırakıp çalışıyorum die tolere ediyordum bu şahız son zamanlarda zıvanadan çıktı
Mecbur olduğunuzu bildiği için sizi kullanıyor. Çok üzüldüm gerçekten. Allah vicdan versin yazık.

Valla her hafta gelen yardımcı bi ablamız var ve tüm gün geliyor bu saydıklarınızı aynı gün içinde yapmıyor 🤣 hoş bir gün olsun bir sey istemedim düzenini sen bilirsin dedim o ayrı.
Başka bir müşteri bulun hiç kendinizi yormayın en azından tüm gün parası kazanırsınız
3 saate kendi yapsın oda çok kolaysa.
Hatta 3 saatte sen bu saydıklarını yap ben bedavaya yardım ederim söz diyin şark kurnazı kendisi zaar😡

93 TL canım 3 saati
3 saat diye temizliğe gelen olmaz en fazla bi cam silmeye falan gelir sadece 1,5 saat falan.
Yarım gün 4 saat 150 tam gün 8 saat 300 şu an en uygunu. Uzaktan geliyorsa yol parasınıda verir ev sahibi.

9' dan 1' e
2 'den 6' ya kadar olur çalışma saati.
1 saatte arada mola var namaz yemek vs için. Temizliğe çağıran ihtiyacı olan yapamayan çok bu insanla çalışmayın lütfen Allah güzel kapılar açsın önünüze inşallah

Back
X