Kendini çok yakışıklı zanneden erkek ??

Allah razı olsun cnm senden yaaa
Bred pittin yakısıklılıgı dünyaca kabul edilmiş
Kızların %90 dan güzel
Hani bu kadar erkekmi olur bunu coğu kişi kabul edıyo 😊😊😊😊😊 adam bu yasta hala aşırı yakısıklı bu adamada laf söylüyorlar ya 😂
Burada olsa herkesin dibi düşer
Ben anjelınan güzelliğini yada Bred pitin yakısıklılıgını tartısmam bile bu kadarda göreceli olamaz 😂
Vücudu güzel Brad pitt in
O çocuğun öyle karın kası var mı konuşuyor
Adam kaç yaşında
Üff ezikler işte ya
Bunun kadın versiyonlarıda var
Özellikle bu ülkede Hülya Avşar mesela çıkıyor ben Sharon Stone dan güzelim diyor Ya bırakın ya şu Hollywood starlarının peşini
Sharon Stone un güzellik umrunda bile değil oradaki insanlar güzellikten çok yeteceğine konsantre olmuş durumda hatta güzelliklerinin oyunculuklarının önüne geçtiği için rahatsızlar...

Ben de anlattığınız tarzda kendini çooook yakışıklı sanan biriyle görüşmüştüm. Sürekli "gözlerim yeşil ya" vurgusu yapıyordu . Terslemiştim, ama bazen dalga geçip gönderse miydim acaba diyorum

Pek sanmıyorum eski sevgilisini gördüm kendisi atmıstı Travestiye falan benziyor
Nasıl bir özgüven bu adamdaki hic aynaya bakmadımı acaba?
ben gerçekçiyim biraz yalan söyleyemem
Bana yakışıklımıyım diye sordu cok yakısıklı diyemem normal yakısıklısın dedim
Bunun neresi kötü? Yalan söylemek daha kötü
Bu ne iğrenç ne zavallı bir düşünce tarzı ya.
Sen git önce aynaya bak.
Dış görünüşün güzel olabilir (hiç sanmıyorum) ama kalbin leş!
Zira tanımadığın etmediği bir "hemcinsine" travestiye benziyor demek iyi bir kalbin eseri olamaz.
Kaldı ki adım gibi eminim o travesti gibi dediğin kız senden güzel olduğu için içten içe çekemiyor ve bu yüzden bu iğrenç benzetmeyi yapıyorsun :)
Bu arada şu ben gerçekçiyim sözümü sakınmamcılarada aynı bir ayar oluyorum. Arkadaşım sizinki doğruculuk değil patavatsızlık oluyor. Ben gerçekçiyim diye her ağzına geleni söyleyene doğrucu değil patavatsız derler.

Genel olarak sizin üslubunuza ve onun verdiği cevaplara bakınca aslında birbirinize uygun olduğunuzu düşündüm,seviyeler paralel aslında biri eski sevgiliye travesti der öteki kadını ayağına çağırır. Siz saçbaş kavga filan da edersiniz evlenince,adile naşitin hamam kavgası geldi aklıma,tosun paşa filmindeki unutulmaz sahne 😅😄
Bu ikisinin yanında tosun paşa ahalisi multimedeni kalır bence. Onlar en azından ona buna travesti deyip hakaret etmiyorlardı.
Ayrıca çoook sevimli insanlardı hepsi. Çoğu rahmetli oldu, toprakları bol olsun...

Adam o lafın üzerine "brad olsam seni ne yapayım" dese ne diyecektiniz çok merak ettim :KK51:
Karşınızdaki insanların tipiyle ilgili yorum yaparken önce kendinizi değerlendirin, altında kalacağınız laflar söylemeyin bence.
Hele de karşınızdaki adamın zevki travestiye benzeyen (o ne demekse artık) kadınlarsa...

Bu kizda bihter değil lütfen ve o diziydi..bir erkek için asla intihar etmem çok sacma buluyorum..bu çıkan kizda intihar etmez eminim
Zaten siz de diziden alıntı yapmışsınız.
Bu söylenince neden rahatsız oldunuz ki?
Hepimiz biliyoruz dizi olduğunu sonuçta :)

Zaten siz de diziden alıntı yapmışsınız.
Bu söylenince neden rahatsız oldunuz ki?
Hepimiz biliyoruz dizi olduğunu sonuçta :)

Tabi ya dizi de soylenmese kimse o cumleyi kuramiycak :)) rahatsiz olduğumu kim soyledi? Ne guzel iste hepimiz biliyoruz dizi oldugunu..bi seyi merak ettim neden bana saldiriyorsunuz?? Polemiğe girecek yaşta degilim üzgünüm bence sizde girmeyin hanimliğımız daha guzel ;) iyi aksamlar

Brad Pitt'i fazla begenmem, Bred Piit'i zaten tanimiyorum..
Ayrica cok boş bi ego kasılmış ve basit bi muhabbet dönmüş.. Evlenilir mi, orasini bilemem ama şahsen bana itici gelirdi..

Bu ne iğrenç ne zavallı bir düşünce tarzı ya.
Sen git önce aynaya bak.
Dış görünüşün güzel olabilir (hiç sanmıyorum) ama kalbin leş!
Zira tanımadığın etmediği bir "hemcinsine" travestiye benziyor demek iyi bir kalbin eseri olamaz.
Kaldı ki adım gibi eminim o travesti gibi dediğin kız senden güzel olduğu için içten içe çekemiyor ve bu yüzden bu iğrenç benzetmeyi yapıyorsun :)
Bu arada şu ben gerçekçiyim sözümü sakınmamcılarada aynı bir ayar oluyorum. Arkadaşım sizinki doğruculuk değil patavatsızlık oluyor. Ben gerçekçiyim diye her ağzına geleni söyleyene doğrucu değil patavatsız derler.
Şu an güzelliğimi asla sizinle tartısıcak degılım
Allahıma şükürler olsun özgüvenim fazlasıyla yerınde hic bir zaman ben güzelim demem
Etrafımdan aldığım yorumlar yeterınce kafi 😊
Adamı bana yakıştırmayan cok kişi oldu
Sanırım adamda biraz eziklik duygusu oldu yanımda😊😊😊
Adam orta idare eder tiptenti normalde tercih edebılecegım biri degıl
Ayrıca bana eski sevgılısını atması oldukça mantıksız ve basitlik
Bana kendini ve eski sevgılsıının kacıncı kez nasıl oldugunu sorarsa cevabını alır
Bende eh iste normalsin dedım
Eski sevgilisinide arkadaşlarım travestıye benzetti ben kötü dedim gectım zaten bunlar zaten sana yakısıklı der dedim
Birde kızın rus olduğunu söyledi bende inanmadım ruslar güzel olur böyle rusmu olur dedım?
madem öyle bende sana eski sevgilimi atayım dedim adam zaten iyice komplekse girdi çok yakısıklıymıs Ne diyim dedi
Bende dedımki bak bu adam cok yakısıklı oldugu halde ben yakısıklıyım demıyo çünkü özgüveni tam
Saldırmak için ne yapacağınızı sasırdınız
Burda kim sacmaladı benmi o mu ?

Valla anlamadım ben sizi. Siz Brad pitt olsa gelmem deyince o da ne yani ben yakışıklı değil miyim değmez mi benim için gelmeye tribine girmiş sizin sözünüz üzerine demiş yani. Hem çok mu yakışıklı sanıyor kendini çok mu gazladım diye yere vuruyorsunuz da sonra da evlenme amaçlı görüşüyorum biliyor o da demişsiniz zaten gazı siz baştan vermişsiniz tek görüşmeyle evlenme niyetini ortaya koyarak nasıl gaz almasın ki. Hemen daha 2. buluşma olacak evlenilir mi bu adamla diye soruyorsunuz önce bir tanısanız bu yaşta ne evlenme merakı? Ben güzelliğim ortada falan filan o da demek ki kötü değil ki evlenebilirim gibi ciddi düşünebiliyorsunuz gideri var yani

Evet buda basıma geldi 😊 biriyle tanıstım arkadaş ortamında 2 bulusmayı yapıcaz
Orta yer bulalım dedım adamda yok bu tarafa gel dedı gelemem dedim en son Bred piit olsa bile beni kımse oraya getıremez
Sonra bana dedıgı 😂 bred pitt kim yanımda 🤣:-) şaka yaptı sandım meger ciddi
Bende abartmasan dedim yakısıklısın ama çok diyemem (ondan cok daha iyiside oldu )
Herkes cok begenıyormus falan
Adam kendini Bred piitten bıle iyi görüyor
Soğudum evlenılırmı bu adamla ?
Boşver kendini sevmeyen kimseyı sevmezmiş:)

Şu an güzelliğimi asla sizinle tartısıcak degılım
Allahıma şükürler olsun özgüvenim fazlasıyla yerınde hic bir zaman ben güzelim demem
Etrafımdan aldığım yorumlar yeterınce kafi 😊
Adamı bana yakıştırmayan cok kişi oldu
Sanırım adamda biraz eziklik duygusu oldu yanımda😊😊😊
Adam orta idare eder tiptenti normalde tercih edebılecegım biri degıl
Ayrıca bana eski sevgılısını atması oldukça mantıksız ve basitlik
Bana kendini ve eski sevgılsıının kacıncı kez nasıl oldugunu sorarsa cevabını alır
Bende eh iste normalsin dedım
Eski sevgilisinide arkadaşlarım travestıye benzetti ben kötü dedim gectım zaten bunlar zaten sana yakısıklı der dedim
Birde kızın rus olduğunu söyledi bende inanmadım ruslar güzel olur böyle rusmu olur dedım?
madem öyle bende sana eski sevgilimi atayım dedim adam zaten iyice komplekse girdi çok yakısıklıymıs Ne diyim dedi
Bende dedımki bak bu adam cok yakısıklı oldugu halde ben yakısıklıyım demıyo çünkü özgüveni tam
Saldırmak için ne yapacağınızı sasırdınız
Burda kim sacmaladı benmi o mu ?
:kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Back
X