Kendini çok yakışıklı zanneden erkek ??

Pek sanmıyorum eski sevgilisini gördüm kendisi atmıstı Travestiye falan benziyor
Nasıl bir özgüven bu adamdaki hic aynaya bakmadımı acaba?
ben gerçekçiyim biraz yalan söyleyemem
Bana yakışıklımıyım diye sordu cok yakısıklı diyemem normal yakısıklısın dedim
Bunun neresi kötü? Yalan söylemek daha kötü

Fiziksel özelliklerden bel altı vurmayın bence,o da sizi yukardaki çizelgeden görüyorum mesela bi on kilo ver istediğin yere geleyim dese hoş olur mu,her doğru her yerde söylenmez adı patavatsızlık olur. Sizde lafınızı bilin ki konu oralara gelmesin konusahibi.

Fiziksel özelliklerden bel altı vurmayın bence,o da sizi yukardaki çizelgeden görüyorum mesela bi on kilo ver istediğin yere geleyim dese hoş olur mu,her doğru her yerde söylenmez adı patavatsızlık olur. Sizde lafınızı bilin ki konu oralara gelmesin konusahibi.

Hayır bana 2 ci kez bunu sordu
Bende iyisin demiştim sevmiyorum bu tarz insanları eski nişanlım cok cok yakısıklıydı mesela bana hic sormadı yakısıklımıyım diye
Ben söylerdim cok yakısıklısın sevgilim
Cok yakısıklı erkekler bunu sormaz zaten
Kusura bakmasında o tiple o ego yani gelemem böyle seylere bence dürüst oldum kendis bilir

Genel olarak sizin üslubunuza ve onun verdiği cevaplara bakınca aslında birbirinize uygun olduğunuzu düşündüm,seviyeler paralel aslında biri eski sevgiliye travesti der öteki kadını ayağına çağırır. Siz saçbaş kavga filan da edersiniz evlenince,adile naşitin hamam kavgası geldi aklıma,tosun paşa filmindeki unutulmaz sahne 😅😄

Artık ülkece Brad Pitt yerine, yeni bir ulusal yakışıklılık kriteri koymamızın zamanı gelmedi mi? 🤔

Öneriler için başlık açıcam bir ara. :KK70: :KK70:
Ama yenilere bakıyorum da yakışıklılık olursa karizma olmuyor
Ama chris hemsworth diyebilirim
images.webp

Kadın veya erkek ben çok güzelim /yakışıklıyım diyorsa direkt üzerlerine bir iticilik geliyor
Kendini bilmek tanımakla ego kasmanın insanlara tepeden bakmanın farkını öğrenemiyorlar

Tipik örneği Hülya Avşar sürekli kendine güzelim Türkiye'nin en güzel kadını benim diye bir yol tutturmuştu bir ara
Benim için dünyanın en itici kadınlarından biri üstelik hiç bir zaman öyle aman aman bir güzelliği
Kendi zamanında şu anda da çok daha güzel kadınlar çıkmıştı ortaya

Bir Çağatay Ulusoy çıktı son zamanlarda hala üstüne çok çıkan olmadı bizim ülkede

çağatay ulusoy bana hic yakısıklı gelmedi
Bilmiyorum bizim Türk erkeklerden Kıvanç tatlıtuğu begenıyorum

Kadın veya erkek ben çok güzelim /yakışıklıyım diyorsa direkt üzerlerine bir iticilik geliyor
Kendini bilmek tanımakla ego kasmanın insanlara tepeden bakmanın farkını öğrenemiyorlar

Tipik örneği Hülya Avşar sürekli kendine güzelim Türkiye'nin en güzel kadını benim diye bir yol tutturmuştu bir ara
Benim için dünyanın en itici kadınlarından biri üstelik hiç bir zaman öyle aman aman bir güzelliği
Kendi zamanında şu anda da çok daha güzel kadınlar çıkmıştı ortaya

Zaten gercekten yakısıklı ve güzel olanlar bunu söylemiyo 😊
Hülya avlar gencken cok güzeldi ozaman güzelim demiyormus
Nasıl güzellik gitti ben güzel ben güzelim demeye basladı 😊
Bende sinir oluyorum inan cidden yakısıklı olsaydı yine sogurdum

Evet buda basıma geldi 😊 biriyle tanıstım arkadaş ortamında 2 bulusmayı yapıcaz
Orta yer bulalım dedım adamda yok bu tarafa gel dedı gelemem dedim en son Bred piit olsa bile beni kımse oraya getıremez
Sonra bana dedıgı 😂 bred pitt kim yanımda 🤣:-) şaka yaptı sandım meger ciddi
Bende abartmasan dedim yakısıklısın ama çok diyemem (ondan cok daha iyiside oldu )
Herkes cok begenıyormus falan
Adam kendini Bred piitten bıle iyi görüyor
Soğudum evlenılırmı bu adamla ?
Elinin altında bir Angelina seçeneği varsa, ben seni tutmayayım deseydin. :KK70:

zaten yakisikli erkek iticiligi dedigimiz bu degil mi,
ben cok guluyorum bu kisilere,
tamam yakisiklidir da, yakisikliyim-herkes-beni-ister havasi bence hic kimseye yakismiyor ya.

brad bıldıgınız sokak kopegı gıbı pıs kokuyormus yıkanma huyu yokmus ıs arkadasları ve eskı karısı soylemıstı :D hipi gıbı kılı ve pıs olmayı sevenlerden

sahsen ben hayatımdakı ınsana x de olsa benı kımse oraya getıremez dıyemem yanı karsınızda bırlıkte oldugunuz kısıye bence soylenecek bırsey degıl
sevgılınız sıze angelına olsa bıle benı oraya getıremez dese ? buldun da angelına yı dedıgını mı yapmayacaksın papucumun kenarı demez mısınız ? sızı hakir gormus gıbı şık olmayan bır cumle kullanmıs olur cunku

yanı oyle cumle kurdugunuz ıcın adamın kendını ıspatlama geregı duymasının sebebı bellı kendını kotu hıssetmıs demek kı :)

Artık ülkece Brad Pitt yerine, yeni bir ulusal yakışıklılık kriteri koymamızın zamanı gelmedi mi? 🤔

Öneriler için başlık açıcam bir ara. :KK70: :KK70:
bence de ya
gercekten ıtıcı bır adam hıc yakısıklı bulmuyorum erkek gıbı degıl at hırsızı gıbı tıpı

bence de ya
gercekten ıtıcı bır adam hıc yakısıklı bulmuyorum erkek gıbı degıl at hırsızı gıbı tıpı

yakısıklılık göreceli tabiki bred pis olduğunu bilmiyordum ben genclıgıne bakarım dünyanın en yakışıklılarından biriymiş
Zaten dünya kabul etmiş biz kabul etmesek ne olur 😊 zaten konumuz bu degıl bana 1 kac kez sordu iyisin dedim ama sürekli sürekli sorarsada kusura bakmasın yalan da söyleyememki
şimdi angelina joliye ben çirkin desem bana gülerler 😃 göreceli belki ama o kadarda degıl
Kadın cok güzelmiş
Eeee şimdi bu adam orta yakısıklı tipsiz degıl
Hani bana kacıncı kes bunu sorması hosmu?
Neden ispatlama geregı duydu onuda anlamadım

Brad pitt kimmiş
Kendisi dünya starı
Kadın dergilerince defalarca en seksi erkek seçilmiş bir oyuncu
Erkek arkadasınıda işte anası ve bir kaç kız beğeniyordur etrafında
Bu kadar kendini öven insanların eziklik psikolojisinin olduğunu düşünüyorum hep
Misal vende hoş biriyim .beğenen de çok olur ama kendimi gidip Adriana Limayla kıyaslamam
Dünyaca ünlü güzel kadınlarla kendini kıyaslayan tipleri çok gördüm
Hatun gidip saçını sarıya boyatıyor zannediyor Marilyn Monroe olmuş
Hay Allahım ya

Brad pitt kimmiş
Kendisi dünya starı
Kadın dergilerince defalarca en seksi erkek seçilmiş bir oyuncu
Erkek arkadasınıda işte anası ve bir kaç kız beğeniyordur etrafında
Bu kadar kendini öven insanların eziklik psikolojisinin olduğunu düşünüyorum hep
Misal vende hoş biriyim .beğenen de çok olur ama kendimi gidip Adriana Limayla kıyaslamam
Dünyaca ünlü güzel kadınlarla kendini kıyaslayan tipleri çok gördüm
Hatun gidip saçını sarıya boyatıyor zannediyor Marilyn Monroe olmuş
Hay Allahım ya

Allah razı olsun cnm senden yaaa
Bred pittin yakısıklılıgı dünyaca kabul edilmiş
Kızların %90 dan güzel
Hani bu kadar erkekmi olur bunu coğu kişi kabul edıyo 😊😊😊😊😊 adam bu yasta hala aşırı yakısıklı bu adamada laf söylüyorlar ya 😂
Burada olsa herkesin dibi düşer
Ben anjelınan güzelliğini yada Bred pitin yakısıklılıgını tartısmam bile bu kadarda göreceli olamaz 😂

Brad Pitt'i oldum olası beğenmeyen bir ben miyim?

Bazı insanların dış görünüşü mükemmel olmasa da bir cazibesi vardır. Baktığında çok yakışıklı veya güzel gelmez ama kendine has bir çekiciliği olur.

Back
X