aynen öyle.. bi kızım bi ben koca dünyada çokta takmıyorum artık.. sanırım alıştım ..27 yaşındayım.işim var param var ama yalnızımçok yalnız hissediyorum kendimi.üniversite dönemini çok özlüyorum.ne kadar çok insan vardı etrafımızda.aşklar.şimdi kimse yok
27 yaşındayım.işim var param var ama yalnızımçok yalnız hissediyorum kendimi.üniversite dönemini çok özlüyorum.ne kadar çok insan vardı etrafımızda.aşklar.şimdi kimse yok [/Q
kızın bile sana çok iyi eşlik ediyordur.ben bi de bekarım.arkadaşlarımın hepsi evli
27 yaşındayım.işim var param var ama yalnızımçok yalnız hissediyorum kendimi.üniversite dönemini çok özlüyorum.ne kadar çok insan vardı etrafımızda.aşklar.şimdi kimse yok
Yalnızlık bir insanlık halidir ve bizde genellikle kimsesizlikle karıştırılır..Yalnız kalma korkusuyla yapıştığımız herhangi bir ilişkiyi süreklilik ve sadakat zannediyoruz..Önce yalnız kalmayı ve bunu taşımayı öğreneceksin ki, seçtiğin beraberlik kıymetli bir hale gelecek..O beraberlik içinde de yalnız kalabileceğin zamanları ayırabilceksin..'' .. / murathan mungan..GÜZELDE SÖYLEMİŞ BENCE TAKMA KAFANA NE BİLİYİMS ANIRIM BEN YALNIZ KALMAKTAN ÇOK HOŞLADIĞIM İÇİN DAHA RAHATLATICI GELİYOR ASLA KALABALIĞA GELEMEM...KENDİN YAPABİLECEĞİN BİRÇOK AKTİVİTE BULABİLİRSİN DİL KURSUNA GİT SPORA GİT EN GÜZELİ ALIŞVERİŞE GİT...EĞER ANKARADAYSAN SAN YARDIMCI OLABİLİRİM GEL BERABER GEZELİM
evet maalesef öyle üniversite dönemi gibisi yokpeki ne gibi sıkıntılarınız var ..
27 yaşındayım.işim var param var ama yalnızımçok yalnız hissediyorum kendimi.üniversite dönemini çok özlüyorum.ne kadar çok insan vardı etrafımızda.aşklar.şimdi kimse yok
Kendimi dertlerimde bogulmus cok yalniz his ediyorum.
Sanki sadece benim dünyam dönmüyor.
aynı benim düşünüpte söyleyemedikelrim
tamam ailemin yanindayim cok sükür ama ben cok icime atarim
ailede en yakınım annem zaten kız kardeş olmayıncadaanneme anlatsam bile tamamen içimi dökemiyorum vericeği cevaplarda da tarafsız olmuyo ayrıca
benimde aynen en yakinim annem,kiz kardesim yok,ve annemide fazla üzmek istemiyorum,bugün agladim,diyor kizim konus benimle,öptü,dedi kendini yipratma,icinide dök.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?