Kendini çok yalnız hissedenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi zsag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zsag

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
199
26
118
İstanbul
27 yaşındayım.işim var param var ama yalnızım çok yalnız hissediyorum kendimi.üniversite dönemini çok özlüyorum.ne kadar çok insan vardı etrafımızda.aşklar.şimdi kimse yok

27 yaşındayım.işim var param var ama yalnızım çok yalnız hissediyorum kendimi.üniversite dönemini çok özlüyorum.ne kadar çok insan vardı etrafımızda.aşklar.şimdi kimse yok
aynen öyle.. bi kızım bi ben koca dünyada çokta takmıyorum artık.. sanırım alıştım ..

Yanlızlar çoğunlukta malesef ...

evet maalesef öyle üniversite dönemi gibisi yok peki ne gibi sıkıntılarınız var ..

bence yalnızlık düşüncesini at kafandan dışarı ver kendini gez toz birkaç tane sağlam arkadaşın oldumu yeter onlar zaten unutturur insana yalnızlığını düşündükçe insan daha çok yalnızlaşır içinde mesela yeni alışkanlıklar edin kurslara git spor dans olsun yeni çevre yeni arkadaşlıklar edinirsin ve her insan kendi içinde yalnızdır ama ben bu yalnızlıktan mutlu olanlardanım severim yalnızlığı :13:

Yalnızlık bir insanlık halidir ve bizde genellikle kimsesizlikle karıştırılır..Yalnız kalma korkusuyla yapıştığımız herhangi bir ilişkiyi süreklilik ve sadakat zannediyoruz..Önce yalnız kalmayı ve bunu taşımayı öğreneceksin ki, seçtiğin beraberlik kıymetli bir hale gelecek..O beraberlik içinde de yalnız kalabileceğin zamanları ayırabilceksin..'' .. / murathan mungan..GÜZELDE SÖYLEMİŞ BENCE TAKMA KAFANA NE BİLİYİMS ANIRIM BEN YALNIZ KALMAKTAN ÇOK HOŞLADIĞIM İÇİN DAHA RAHATLATICI GELİYOR ASLA KALABALIĞA GELEMEM...KENDİN YAPABİLECEĞİN BİRÇOK AKTİVİTE BULABİLİRSİN DİL KURSUNA GİT SPORA GİT EN GÜZELİ ALIŞVERİŞE GİT...EĞER ANKARADAYSAN SAN YARDIMCI OLABİLİRİM GEL BERABER GEZELİM

:)) ankarada olsaydım olurdu valla.ne ii olurdu

evet maalesef öyle üniversite dönemi gibisi yok peki ne gibi sıkıntılarınız var ..

sıkıntı yalnızım işte :)arkadaşlarım burda değil olanlarda evli ve çocuklu.zaten artık evde kalmış muamelesi görüyorum.halbuki 27 yaşındayım daha yaa

Okuldaki ile okuldan sonra asıl hayata atıldığımız dönem çok farklı oluyor maalesef...
Ozaman çevremizde olan herkez artık kendi probleminde ekmeğinin derdinde oluyor.
Yada bu yaşlarda arkadaş edinsek dahi eski tadı olmuyor çünkü o arkadaşlar evli oluyor,işinde gücünde oluyor ve hiçbirşey eskisi gibi tat vermiyor..

İşiniz var paranız var gerisi olmayacak birşey değil.
Siz en zorunu elde etmişsiniz.
Bence elinizde olanlar için şükür etmeli gelecek için Allahtan herşeyin hayırlısını istemelisiniz.

evet ne yazık ki öyle üniversitenin renkli ve coşkulu hayatından sora iş hayatına atılmak,öğrenciliğin rahatlığından sonra bi anda kendini hayatın gerçekleriyle karşı karşıya bulman kötü oluo.hepimiz yaşadık bunları ben 2010 mezunuyum okul bittikten sonra bi süre resmen bunalım takıldım ama buda hayatın bir parçası işte , adapte olmakta güçlük çekiosun yeni hayatına en önemlisi kendi memleketinde çevreni tüketiosun ve tüm çevreni ardında bırakıp memleketine dönüosun boynun bükük malesef ama bişi sorcam mesela benımde ünide çok geniş çevrem vardı fakat dost diye nitelendirebileceğim bir kaç arkadaşımla sürekli irtibat halindeyiz.senin belli başlı sağlam arkadaşların yok muydu ünide mesela ,? yanlızlığa gelince insaoğlu özünde yanlızdır zaten insan aynı yatakta uyuduğu eşiyle bile başını yastığa koyduğunda kendiyle kalıo mesela dert etme bence kendinle başbalşa kalmaktan sıkılmışsın sen bence dışarı çık bişeyler yp hiçmi tanıdığın birileri yok onları ara yoksa ibonun yalnızım şarkısını dinler dinler kafayı yersin alimallah cnm :89:

çalıştığınız yerde sizinle ilgilenen, sizin ilginizi çeken kimse yok mu? Ayrıca bizim hocalarımız hep 30-35den sonra evlenmişler.. öyle küçük küçük yaşta evlenmek eskidenmiş. 27 yaş gayet de genç bence.

işiniz varsa sağlığınız da yerindeyse olumsuz düşünmenize bi sebep yok girişken bi insansanız arkadaş edinmeniz kolay olur...evrene olumlu mesaj gönderin....

ailede en yakınım annem zaten kız kardeş olmayıncada anneme anlatsam bile tamamen içimi dökemiyorum vericeği cevaplarda da tarafsız olmuyo ayrıca

benimde aynen en yakinim annem,kiz kardesim yok,ve annemide fazla üzmek istemiyorum,bugün agladim,diyor kizim konus benimle,öptü,dedi kendini yipratma,icinide dök.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…