O kadar çok kaygım var ki artık beynim sürekli kaygılarla meşgul kendimi veremiyorum konuşmaya adapte olamıyorum...ara ara bi dönem yaşıyorum bu sıkıntıyı...insanlardan çok çekiniyorum...basit söylenebilecek bir cümleyi bile aşırı kaygıyla söylüyorum mesela yemek nasıl olmuş sence demek için bile düşünüyorum ya kekelersem diye kaygılanıyorum...çok iyi bi evliliğim var durumumuz iyi ailem keza öyle ama bu içimde ki sorunu çözemiyorum..çok doktora gittim tek yaptıklsrı ilaç vermek...ilaç içiyordum zaten ömür boyuda içmeye razıyım iyi olucaksama fakat çocuk istiyoruz..ertelicek durumumuz yok artık 6 senelik evliyiz eşim çok istiyor.Terapiye gidin. Hep ilaç almak gerekli olmuyor her zaman. Öz güveniniz neden yok? Bu sorunu biraz asmadan çocuk konusunu da bekletin
Bence aklına geleni hemen sor ve söyle karşındakine. Bu yapının üzerine git. Belki saçmalarsın belki kekelersin ama rezil ola ola nasıl davranman ne konuşman gerektiğini öğrenirsin. Çekinerek kendini geliştiremezsin.O kadar çok kaygım var ki artık beynim sürekli kaygılarla meşgul kendimi veremiyorum konuşmaya adapte olamıyorum...ara ara bi dönem yaşıyorum bu sıkıntıyı...insanlardan çok çekiniyorum...basit söylenebilecek bir cümleyi bile aşırı kaygıyla söylüyorum mesela yemek nasıl olmuş sence demek için bile düşünüyorum ya kekelersem diye kaygılanıyorum...çok iyi bi evliliğim var durumumuz iyi ailem keza öyle ama bu içimde ki sorunu çözemiyorum..çok doktora gittim tek yaptıklsrı ilaç vermek...ilaç içiyordum zaten ömür boyuda içmeye razıyım iyi olucaksama fakat çocuk istiyoruz..ertelicek durumumuz yok artık 6 senelik evliyiz eşim çok istiyor.
Hiç terapi gördünüz mü?Tedavi görmekten başka çareniz yok. Bu şıkkı baştan elediyseniz size kim, nasıl yardımcı olabilir ki?
Çok doktora gittim hep özele gittim...kaç seans ısrarla belki iyileşirim diye gittim ama inanın para tuzağı resmen...kaç ev kirası ödedim resmen inanılmaz paralar...bu son zamanlarda dahada pahalı...izmir de grup terapisi yapan ya da bu konu ile ilgili iyi olduğunu bildiğiniz bi doktor var mı? Çok sordum daha öncede çok konu açtım ama hiç yatdım alamadım..eşime söyleyemiyorum özgüvenim yok diye söylesem inanmaz zaten ama bilsinde istemiyorum..çnkü dışardan kimse anlamaz özgüvensiz demez...ama içimde fırtınalar kopuyor çok zorluyorum kendimi...Hiç terapi gördünüz mü?
Evet öyle düşünmek gerekiyor aslında..çoğu zaman öyle düşünüyorum zorluyorum kendimi..öyle bi durum oluyor ki sanki dünyanın en eziği benmişim gibi hissediyorum nasıl söylerim nasıl isterim nasıl hayır derim diye resmen uykularım kaçıyor...hele bi bankaya gitmem gereksin...zulüm sankiBence başkalarının tepkilerini çok onemsediginiz için boylesiniz. İnsanları umursamayin. Kimse sizden üstün değil.
Çok doktora gittim hep özele gittim...kaç seans ısrarla belki iyileşirim diye gittim ama inanın para tuzağı resmen...kaç ev kirası ödedim resmen inanılmaz paralar...bu son zamanlarda dahada pahalı...izmir de grup terapisi yapan ya da bu konu ile ilgili iyi olduğunu bildiğiniz bi doktor var mı? Çok sordum daha öncede çok konu açtım ama hiç yatdım alamadım..eşime söyleyemiyorum özgüvenim yok diye söylesem inanmaz zaten ama bilsinde istemiyorum..çnkü dışardan kimse anlamaz özgüvensiz demez...ama içimde fırtınalar kopuyor çok zorluyorum kendimi...
Çok doktora gittim hep özele gittim...kaç seans ısrarla belki iyileşirim diye gittim ama inanın para tuzağı resmen...kaç ev kirası ödedim resmen inanılmaz paralar...bu son zamanlarda dahada pahalı...izmir de grup terapisi yapan ya da bu konu ile ilgili iyi olduğunu bildiğiniz bi doktor var mı? Çok sordum daha öncede çok konu açtım ama hiç yatdım alamadım..eşime söyleyemiyorum özgüvenim yok diye söylesem inanmaz zaten ama bilsinde istemiyorum..çnkü dışardan kimse anlamaz özgüvensiz demez...ama içimde fırtınalar kopuyor çok zorluyorum kendimi...
Artık ben de inanmıyorum..bü tane tedavi eden bir doktorla karşılaşmadım..zaten eğer ederse düzenli gelen bi hastası olmucak..bence işi ticarete döktüler artık iyice...uzatıyorlarda uzatıyorlar seans süresini...O yüzden sordum o üye ye, kesinlikle terapiye inanmıyorum...
Ilaci hangi teshisi koyarak verdiler?O kadar çok kaygım var ki artık beynim sürekli kaygılarla meşgul kendimi veremiyorum konuşmaya adapte olamıyorum...ara ara bi dönem yaşıyorum bu sıkıntıyı...insanlardan çok çekiniyorum...basit söylenebilecek bir cümleyi bile aşırı kaygıyla söylüyorum mesela yemek nasıl olmuş sence demek için bile düşünüyorum ya kekelersem diye kaygılanıyorum...çok iyi bi evliliğim var durumumuz iyi ailem keza öyle ama bu içimde ki sorunu çözemiyorum..çok doktora gittim tek yaptıklsrı ilaç vermek...ilaç içiyordum zaten ömür boyuda içmeye razıyım iyi olucaksama fakat çocuk istiyoruz..ertelicek durumumuz yok artık 6 senelik evliyiz eşim çok istiyor.
O kadar çok kaygım var ki artık beynim sürekli kaygılarla meşgul kendimi veremiyorum konuşmaya adapte olamıyorum...ara ara bi dönem yaşıyorum bu sıkıntıyı...insanlardan çok çekiniyorum...basit söylenebilecek bir cümleyi bile aşırı kaygıyla söylüyorum mesela yemek nasıl olmuş sence demek için bile düşünüyorum ya kekelersem diye kaygılanıyorum...çok iyi bi evliliğim var durumumuz iyi ailem keza öyle ama bu içimde ki sorunu çözemiyorum..çok doktora gittim tek yaptıklsrı ilaç vermek...ilaç içiyordum zaten ömür boyuda içmeye razıyım iyi olucaksama fakat çocuk istiyoruz..ertelicek durumumuz yok artık 6 senelik evliyiz eşim çok istiyor.
Evet aynen...çok yaşadım...eşimde çok eleştirir aileside ama beni değil...beni överler severler fakat okdr çok herkesi eleştiriyorlar ki sanki banada yapıcaklarmış gibi geliyor tedirgin oluyorum fikrimi bile söylerken...Geçmişinde ya da şimdiki zaman diliminde çok fazla eleştiriye uğradın mi? Birine bir şey anlatırken acaba şuan benim hakkımda ne düşünüyor diye mi düşünüyorsun? İnsanlara karşı çok mu güvensiz ve çekingensin? Eğer bunlar varsa durumun normal.
Ben de anksiyete bozıkluğu var dı panik atağa döndü...senelr snra da sosyal fobi ye döndü..bu iğrenç şeyler birbirine bağlı ...eskidende çekingendim ama böyle bi sorunum yoktu...Ilaci hangi teshisi koyarak verdiler?
Birakmani kim tavsiye etti. Kafama gore biraktim deme sakin.Ben de anksiyete bozıkluğu var dı panik atağa döndü...senelr snra da sosyal fobi ye döndü..bu iğrenç şeyler birbirine bağlı ...eskidende çekingendim ama böyle bi sorunum yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?