Kendini ifade edememe...

Ben sizin gibi öğretmenleri yetiştiren kurumda egiticimciyim. Bir edebiyatçı olarak çok edeplisiniz:)
Bu kadar banlandiginiza göre seviye zaten meydanda:)
2 eğitimci olarak şu üslubunuza bi bakın. sizler böyle olursanız yeni yetişen çocuklar ne yapsın, ülkenin şu haline şaşırmamalı.

2 eğitimci olarak şu üslubunuza bi bakın. sizler böyle olursanız yeni yetişen çocuklar ne yapsın, ülkenin şu haline şaşırmamalı.
Benim üslubumda bir sıkıntı yok. Ama okuduğunu anlamayıp saçma sapan argümanlarla aklınca saldıranlara da hiç tahammülüm yok. Gerçekten üzülüyorum hanımefendi edebiyat öğretmeniymiş. Yazdığım hiçbir mesajı anlayamadı. Bana da anladığı dilden konusmaktan baska care kalmadi.

Ben sizin gibi öğretmenleri yetiştiren kurumda egiticimciyim. Bir edebiyatçı olarak çok edeplisiniz:)
Bu kadar banlandiginiza göre seviye zaten meydanda:)
Durup durup yeniden cevap yazacak kadar zoruna gitti herhalde yazdıklarım Seviyeden bahsedene bakın. Çocuk doğurmayı aşağılanacak bir şey olarak gören birinin seviyeden bahsetmesi gerçekten ironik. Ben gayet iyi bir öğretmenim, hiç endişelenme. Bahsettiğin kurum da KPSS kursu falan herhalde Yeni neslin edepsizlik sebebini öğretmenlere bağlayacak kadar sığ görüşlü birisin. O küçümsediğin annelik, eğitimin ilk basamağıdır. Eğitimci olsan bunu bilirdin.

Tokat atana diğer yanağımı çevirecek kadar ermiş değilim hanımefendi, kusura bakmayın. Bana çocuk doğurmaktan fırsat bulursan kitap oku diyen birine nasıl cevap vermeliydim sizce?

Rahatladınız mi?

Umarım bir gün bu halinizin kıymetini anlayacak şeyler yaşamazsınız.
Beni tanımıyorsunuz, ne yaşadığımı nasıl zorluktan geçip geçmediğimi bilmiyorsunuz...Ama sanki çok iyi biliyormuş gibi hadsizce konuşabiliyorsunuz...Sizin gibi anlayışsız ve kötü kalpli insanlar yüzünden dünya bazen çekilmez oluyor..Ama sonra düşünüyorum...Kimbilir ne derdi var, kimden ne çekiyor,hayatta ne yaşıyor yada ne yaşayamıyor da böyle kin kusuyor diye düşünmeden de edemiyorum...Üzüldüm sizin adınıza...Kendi halime şükrettim..Bi işe yaradınız çok teşekkür ederim..

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…