- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Konusup konusmamandan bahsetmedim ki.Hiç konuşamıyor değilim... belli başlı ortamlarda çok sessiz yada banka gibi birebir konuşmak zorunda olduğum (özellikle yanımda eşim varken) çok kasılıyorum..aşırı kaygılı olduğum zamanlarda zaetn hiçbirşey düşünemiyorum..ama bi tarafımda çok güçlüdür özellikle çocuk söz konusu oldu mu yapamayacağım şey yoktur...öyle hissediyorum..kendimde o gücü hissediyorum..
Evet bi hobi edinmeyi düşünüyorum evde otur otur çok düşünüyorum çok boş zamanım var..Bu arada biraz sosyalles. Ya bir hobi edin ya da ise gir. Evde kapanman da iyice kabuguna cekilmeni saglamis. Kitap oku. Kelime hazineni genisletecektir.
Malesef evet...derdim de o zaten:)Konu sahipi bence sizde sosyalfobi var...
Malesef evet...derdim de o zaten:)
2.5 yıl belkide terapiye gitmeseydin iyileşebilirdin, yinede... Bipolar, şizofreni, okb gbi hastalıklar dışında psikayatriye inanmıyorum.
Su halinle cocuk nasil dusunebiliyorsun ki?
Sorunlarini hali altina biraz supurup yeni sorunlar eklerim diyorsun.
Psikolojini duzeltmek icin adam gibi kisisel gelisim kitaplari var. Gunun birinde ofiste oturuyordum ve o gun bir hastam kapimi caldi ... tarzi anlatanlar degil.
Bir kitapciya gidip bakabilirsin.
Ikincisi meditasyon videolari var. you tube da. Bu bir pozitif dusunmek olur, kaygilarindan arinmak olur.
Ucuncusu de bir egzersiz programina yazil .
Uzun bir surec ama yapilamaz degil.
İntihar etmiş de olabilirdim. Siz inanmamaya devam edin. Ben iyi ki tedavi olmuşum diyorum. Şimdi keyifli bir hayatım var o tedavi sayesinde. Siz ise ben bildim bileli yerinizde sayıyorsunuz.
Ah keşke..aslında içim kıpır kıpır...ama işte evlilik kimine özgüven veriyor kimini pasif yapıyor..arkadaş konusunda sayısız kazıklar yedim sağolsnlar...Bak bunu ben terapisiz ilaçsız yendiysem sen hayli hayli yenersin... Benimki hangi seviyede biliyormusunuz... Perdesi hafif aralık camın önünden geçemiyordum!!!! Yemin ederimki...dışardsn biri görücek diye perdeli camın önünden geçemiyordum..... Şuan sokağın ortasında darbuka çalsa oynarım kimseden çekinmem... Nasıl yendiğime gelince, seviye seviye atla, her gün bir seviye koy bir gün sokakta şarkı, bir gün kasiyere selam, bir gün farklı cesaret istixek şey(bizim için tabi)) arkadaşın olsam yendirirdim bu hastalığı sana :)
Doğru..gerçekten ben hep üstünü örttüm sadece...ilaçla yada görmezden gelerek...İntihar etmiş de olabilirdim. Siz inanmamaya devam edin. Ben iyi ki tedavi olmuşum diyorum. Şimdi keyifli bir hayatım var o tedavi sayesinde. Siz ise ben bildim bileli yerinizde sayıyorsunuz.
Kesinlikle alıcam bu kitapları..teşekkür ederim :)+++++
BU KİTAPLAR DÜNYA ÇAPINDA ÜNLÜ KLİNİK PSİKOLOGLAR TARAFINDAN ORTAYA KONMUŞ ESERLER TAVSİYE EDERİM .
İYİ HİSSETMEK - DAVID BURNS
HAYATI YENİDEN KEŞFEDİN - JEFREY E. YOUNG
ÖZGÜVENİ KEŞFEDİN - Dr. Melanie Fennell
+++
YOUTUBE İÇERİKLERİ OLARAK KESİNLİKLE BEYHAN BUDAĞI TAVSİYE EDERİM .
neden büyük yazmışım anlamadım ama değiştirmeye üşendim .
ben en son erhan bayraktara gittim siz hangi şehirdesiniz gerçi bilmiyorum ama ben izmirdeyim..erhan bayraktar panik atak konusunda çok başarılı..fakat seansları aşırı pahalı..TEDAVİ OLDUĞUNUZ PSİKOLOGU ÖĞRENEBİLİR MİYİM BENİM DE İHTİYACIM VAR DA ...
Kesinlikle alıcam bu kitapları..teşekkür ederim :)
Düşünce gücüyle tedavi /(Louise Hay) kitabını da okuyun mutlaka...Umarım reklama girmiyordur ama Psikonet.com diye bir site var . Bu yayınevi çok güzel kitaplar yayınlıyor . Bence kesinlikle işe yarayabilir . Şu an İyi Hissetmek kitabını okuyorum .
O internet sitesini biliyorum evet daha önce internette denk gelmiştmUmarım reklama girmiyordur ama Psikonet.com diye bir site var . Bu yayınevi çok güzel kitaplar yayınlıyor . Bence kesinlikle işe yarayabilir . Şu an İyi Hissetmek kitabını okuyorum .
TEDAVİ OLDUĞUNUZ PSİKOLOGU ÖĞRENEBİLİR MİYİM BENİM DE İHTİYACIM VAR DA ...
2.5 yıl belkide terapiye gitmeseydin iyileşebilirdin, yinede... Bipolar, şizofreni, okb gbi hastalıklar dışında psikayatriye inanmıyorum.
Konu sahipi bence sizde sosyalfobi var...
Terapi için çocuk yapılmaz tabi ki öyle bi düşşncem yok.. her evli çift gibi ben de çocuk istiyorum eşimde...zamanı geldi artık kaç senelik evliyiz..çalışmayan biriyim hiçbir sorumluluğum yok eşim bütün işlerimi hallediyor bana çok yardımcı..düşüncem sadece çocuk olduğunda sorumluluk alacağım için belki daha özgüvenim olır anneler daha bi güçlü olur ya..çocuğun birdürü sorumluluğu vs düşüncek zamanımda olmaz çnkü şuan çok boş vaktim var...o anlamda söyledim yoksa tabi o zamnda devam edicek sıkıntılarım mucizevi bi şekilde geçmez çocuk olunca..zorlaya zorlaya kendimi çocuk için sosyalliye belki daha yardımcı olur bana..
Beyin ile bi sıkıntı olabilir mi ? Bence psikolojik değil beyin cerrahisine görünmelisinizPsikoloji bölümü demeyin orada kimse görmüyor çok az kişiye ulaşıyor lütfen taşımayın hemenBasit gündelik bir konuyu bile anlatma sıkıntısı çekiyorum..özellikle eşime...bana bakarken özellikle daha da kasılıyorum beynim duruyor ne anlatıcağımı unutuyorum falan...çok sinirleniyorum ağlıyorum hıncımdan...bu aralar annemle konuşurken bile oluyor...bunu yaşayan yada yakınında birinde yaşayanlar var mı bana ne önerirsiniz? Çocuk düşünüyorm antidepresan içerken daha iyiydim ama bırakmak zorunda kaldım...hayatımı çok etkiliyor bu durum
Beyin ile ne alakasi olabilir bende merak ettim dogrusu.ben bu arkadastan daha beter durumdayim da.artik etrafimda alay konusu oldumBeyin ile bi sıkıntı olabilir mi ? Bence psikolojik değil beyin cerrahisine görünmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?