- 7 Kasım 2016
- 83
- 65
- 88
Demek ki sonradan da oluyo ama eminim bunun arkasında bi sebep vardır hiçbir şey birden olmuyor yasadigimiz herhangi bi olumsuzluk bunu tetikliyo benceCalosirken boyle sorunlarim yoktu.cekingen biri degilim sonradan boyle bir durum cikti bende
Paikolog olarak calisiyormusunuz.okudugunuz bolum bu konuyla ikgili ne oneriyorAynen. Gelene gidene çare oluyorum kendime olamadım...
Hayır çalısmiyorum. Uzerine gitmek gerekiyor. Mesela bol bol aynada derdini önce kendine anlatacaksin vs. Ama işe zormus sonradan anladimPaikolog olarak calisiyormusunuz.okudugunuz bolum bu konuyla ikgili ne oneriyor
Artik kendimden ve bu sorundan ve bu sorunu cozememekten nefret ediyorum.biktim herseydenBazen düşününce çok basit bişeymiş gibi geliyo bu durum ama aslında o kadar önemli ki. Ben hakliyken bile kendini savunamayan bi insanim. Yıllardır bunun ceremesini çekiyorum. Evkilik yaptim yurumedi boşandım. ondan sonra kendime güvenim iyice azaldı çok kötü günler geçirdim hepsi geçti bitti gitti huzurluyum ama şimdide kendimi dinlemeye başladım. Sürekli kendimde gördüğüm davranış bozukluklarını aklıma takıyorum özgüvenim gerçekten hiç yok dışardan öyle göstermiyorum kendimi ama içimde büyük bi savaş var sanki. Sürekli basit şeyleri kafama takıyorum biri bişey diyo cvp veremiyorum ama sonra kendi kendimi yiyorum insanlardan uzaklaştım bi ortamda konuşacak sohbet edecek konu bulamıyorum kendimi ifade edemiyorum çok üzülüyorum bu duruma nasıl duzelirim bilmiyorum iyice içime kapandım
Dün gece rüyamda Bile bu sorunu yaşadığımı gördüm düşün artık canım o kadar kafam takık üzülüyorum bu durumaArtik kendimden ve bu sorundan ve bu sorunu cozememekten nefret ediyorum.biktim herseyden
Esma lar a bakiyorum.esma ul husnaDün gece rüyamda Bile bu sorunu yaşadığımı gördüm düşün artık canım o kadar kafam takık üzülüyorum bu duruma
Merhaba...aradan 6 ay geçmiş :) bir yol katedebildiniz öi?Disardan anlasilmiyormus ne guzel.benim gayet guzel anlasiliyor.kimseye soylemiyorum terapi ye gidecegimi .kendi basina da cok zor oluyor.kesin iyi olacagima inansam ugrasirim ama bilemiyorum artik.seratonin hormonu basrolu oynuyor galiba bu iste.eger ben gunun birinde iyi bir terapi alirsam butun asamalari ile size anlatirim.ama sizde gunun birinde terapi alirsaniz butun asamalarini anlatirmisiniz.iyilesince beni unutmazsiniz umarim
Merhaba..siz nasıl oldunuz doktora gittiniz mi bu süre zarfında?Bazen düşününce çok basit bişeymiş gibi geliyo bu durum ama aslında o kadar önemli ki. Ben hakliyken bile kendini savunamayan bi insanim. Yıllardır bunun ceremesini çekiyorum. Evkilik yaptim yurumedi boşandım. ondan sonra kendime güvenim iyice azaldı çok kötü günler geçirdim hepsi geçti bitti gitti huzurluyum ama şimdide kendimi dinlemeye başladım. Sürekli kendimde gördüğüm davranış bozukluklarını aklıma takıyorum özgüvenim gerçekten hiç yok dışardan öyle göstermiyorum kendimi ama içimde büyük bi savaş var sanki. Sürekli basit şeyleri kafama takıyorum biri bişey diyo cvp veremiyorum ama sonra kendi kendimi yiyorum insanlardan uzaklaştım bi ortamda konuşacak sohbet edecek konu bulamıyorum kendimi ifade edemiyorum çok üzülüyorum bu duruma nasıl duzelirim bilmiyorum iyice içime kapandım
Bu arada eşim çok eleştiren bi insan..aileside öyle..herkesi eleştirirler ya tillerini yada konışmalarını söyledikleri şeyleri kısacası herşeyi...kv lere gitmek bile istemiyorum o yüzden...buda etkiliyor bence eleştirilmektn korkuyorum yargılanmaktan fln..
Desenize size rahatlık batmış. Kusura bakmayın ama ben ve benim gibiler hayatta ve ayakta durmak için bu kadar mucade ederken sizin gibi rahat içindeki insanların bu hallerini anlayamiyorum.O kadar çok kaygım var ki artık beynim sürekli kaygılarla meşgul kendimi veremiyorum konuşmaya adapte olamıyorum...ara ara bi dönem yaşıyorum bu sıkıntıyı...insanlardan çok çekiniyorum...basit söylenebilecek bir cümleyi bile aşırı kaygıyla söylüyorum mesela yemek nasıl olmuş sence demek için bile düşünüyorum ya kekelersem diye kaygılanıyorum...çok iyi bi evliliğim var durumumuz iyi ailem keza öyle ama bu içimde ki sorunu çözemiyorum..çok doktora gittim tek yaptıklsrı ilaç vermek...ilaç içiyordum zaten ömür boyuda içmeye razıyım iyi olucaksama fakat çocuk istiyoruz..ertelicek durumumuz yok artık 6 senelik evliyiz eşim çok istiyor.
Ne alakası var ya.Desenize size rahatlık batmış. Kusura bakmayın ama ben ve benim gibiler hayatta ve ayakta durmak için bu kadar mucade ederken sizin gibi rahat içindeki insanların bu hallerini anlayamiyorum.
Çok alakası var. Ayrıca ben bütün zorluklarına rağmen hayatımdan memnunum. Çünkü mücadele etmeyi seviyorum. Böyle nazenin insanları anlayamıyorum.Ne alakası var ya.
Herkesin derdi kendine.
Ona bakarsanız açlıktan ölen, sokakta yaşayan bir çöpe bile sahip olamayıp dilenen insanlar var. Onlara göre de sizin bu haliniz rahat batması olabilir. Herkesin derdi kendine göre büyüktür.
Anlayamadiginiz belli. Empati diye bir duygu var, kendini karşıdakinin yerine koyuyorsun hani. Şimdi bu kadın böyle hissettiği için mutlu mu saniyorsun? Ne kolay geliyor çat çat istediğini söylemek hele ki internet ortamında.Çok alakası var. Ayrıca ben bütün zorluklarına rağmen hayatımdan memnunum. Çünkü mücadele etmeyi seviyorum. Böyle nazenin insanları anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?