kısaca derdimi açıklayayım sizlere ben sevdiğim insanla sözlendim ve ailesi ben sözlümle sevgiliyken falan beni ve ailemi istemiyordu nedeni ise onların evi arabası varmış biz ise kiradaymışız ve evimiz arabamız yokmuş bizi mi besleyecekmiş komşularımıza hepp böyle dermiş neyse biz bu laflara kulak asmadık çünkü seviyorduk ve sözlendik bir gün bir tartışmamız oldu ve ablası benim yüzüme dedi evet öyle diyoduk onlar fakir biz onları mı besleyeceğiz diyoduk falan dedi bende tabi çok sinirlendim ve tepki gösterdim ve daha sonrasında küstük kızıyla küstüğüm için kaynanada bana hiç bir sorunum olmadığı halde küstü ki zaten beni normalde hiç arayıp sormazlar hep ben arardım büyüklerdir diye özel günlerde falan daha sonra sözlümün babası ameliyat oldu ve ben kaynanada benimle hiçbişe yokken kızı küstü diye küstüğü için evlerine falan gitmedim ama babasını telefonda arayıp geçmiş olsun dileklerimi söyledim. benim annem ameliyat oldu 3 hafta önce ve onlar ne beni ne de annemi arayıp sormadılar daha sonra sözlüm bunlara kızmış siz nasıl insansınız niye arayıp sormuyorsunuz falan diye annesi de o babana geldi mi eve ziyarete demiş sözlümde niye gelsin ki kızcağız gelsinde sizin suratsızlığınızı mı görsün sonra morali bozulsun demiş ablasını falan kastetmiş sonra annesi ablanı boşversin gelseydi demiş (boş versin diyor ama kızı küsünce kendi de küsüyor) napmaya çalışıyor anlamıyorum yüzüme çok iyi ama arkamdan bir sürü şeyler söylüyorlar ben sizce nasıl davranmalıyım bunlara