Kendini koruma??

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.374
18.995
248
28
Merhabalar,
Taa aylar önce konuştuğum biri vardı hatta konu da açmıştım ortak arkadaşımız var falan diye. Bu kişi çok iyi biriydi bana karşı hiç saygısızlığı olmadı fakat biraz kapalı kutuydu. Uzak mesafe olunca da ilişkiye dönmedi. Geçen tekrar konuşmaya başladık fakat kendini biraz geri çeken bir yapısı var. İlişkilere karşı ön yargılı da aslında, insanların çıkarcı olduğunu düşünüyor.
Konuşurken mesajlara daha erken bakmasını ve daha düşünceli olmasını içeren bir şeyler söyledim. O da bilerek böyle davrandığını, normalde böyle biri olmadığını ve kendini korumaya çalıştığını söyledi. İçgüdüsel bir şeymiş.
Artık bir hata daha yapmamak için buraya danışıyorum hep, umarım baymamışımdır sizi:(

Mesajlara geç dönme dediğiniz nedir?
Mesela bugün müsait misin dediğinizde ertesi güne mi mesajınıza dönüyor?

Merhabalar,
Taa aylar önce konuştuğum biri vardı hatta konu da açmıştım ortak arkadaşımız var falan diye. Bu kişi çok iyi biriydi bana karşı hiç saygısızlığı olmadı fakat biraz kapalı kutuydu. Uzak mesafe olunca da ilişkiye dönmedi. Geçen tekrar konuşmaya başladık fakat kendini biraz geri çeken bir yapısı var. İlişkilere karşı ön yargılı da aslında, insanların çıkarcı olduğunu düşünüyor.
Konuşurken mesajlara daha erken bakmasını ve daha düşünceli olmasını içeren bir şeyler söyledim. O da bilerek böyle davrandığını, normalde böyle biri olmadığını ve kendini korumaya çalıştığını söyledi. İçgüdüsel bir şeymiş.
Artık bir hata daha yapmamak için buraya danışıyorum hep, umarım baymamışımdır sizi:KK43:
Evli ya da başka birisi daha var yakınlarında. Fırsat yakaladıkça sizinle görüşüyor.

Beyfendi sosyalleşmek istiyorsa toplum kurallarına uyacak. Kafasına göre kural koyup insanların buna uymasını bekleyemez. Herkesin güven problemi var. İnsanlara güvenmiyorsa kendisi de güvenilmeyecek biri ki istisna görmüyor insanlarda.
Böyle bir savunma mekanizması olan insan da bunu açık açık söylemez. Bu açık açık manipülasyon 101. Ben böyleyim kurallarım böyle beni böyle kabul et. Yok yaa

Sizinle yeterince ilgilenmiyor. Can sikintisindan arada cevap veriyor. Yalan o koruma muhabbetleri falan, inanmayin artik su erkeklerin dedigi her seye.

Konuşurken mesajlara daha erken bakmasını ve daha düşünceli olmasını içeren bir şeyler söyledim.
Neden boyle bir sey soyleme geregi hissediyorsunuz? Adamin size karsi bir sorumlulugu yok boyle bir talepte bulunmaniz cok sacma. Su yaptiginiz resmen ilgi dilenmek.
Yine kibarca cevap vermis, acik acik ilgilenmiyorum demek yerine.
Lutfen artik ipuclarini gormeyi ogrenin, bir erkek ilgilenmedigi kadina boyle davranir. Illa acik acik ben seni istemiyorum demesi mi lazim?
Bes saatte anca mesaj atiyorum, konusmak istemiyorum anla diyor ozetle.

Hayır direkt sana karşı böyle. Hoşuna giden başkası ilgilendiği başkası olsa öyle ıssız adam triplerine girmez. Şu an bir tek sana mecbur olduğu için böyle yapıyor bence. Net tipik erkek tavrı bu ya. Nerde görsem tanırım. Bir süre sonra bunalımdayım yapamıyorum sana iyi gelemem deyip sıvışacak.

Hayır direkt sana karşı böyle. Hoşuna giden başkası ilgilendiği başkası olsa öyle ıssız adam triplerine girmez. Şu an bir tek sana mecbur olduğu için böyle yapıyor bence. Net tipik erkek tavrı bu ya. Nerde görsem tanırım. Bir süre sonra bunalımdayım yapamıyorum sana iyi gelemem deyip sıvışacak.
Çok uzun süredir tanıyorum hep böyle kapalı biriydi ama dediğiniz doğru olabilir tabii

Hayır mesela 5 saat sonra falan. Muhabbetin tadı kaçıyor öyle olunca
Meşguliyeti varsa olabilir. Ben anında cevap veren kısımdandım. Müsait değilsem telefona bakmam zor oluyor. Bazen ertesi güne bile kalıyor. Boş vaktim varsa çoğunlukla anında görüyorum.

Merhabalar,
Artık bir hata daha yapmamak için buraya danışıyorum hep, umarım baymamışımdır sizi:KK43:
Ya he he diyorum
Canları isteyince şak diye yazarlar
Bahane
Sana hitap etmiyorsa tarzı yol ver gitsin adam olmaz
Bu saatten sonra adam mı eğiteceksin salla

saygısızlığı olmadı fakat biraz kapalı kutuydu. Uzak mesafe olunca da ilişkiye dönmedi.
Emek vermeyen yakınlık göstermeyen erkek bir zamandan sonra hayatında çöpten farksız olmalı kusura bakmada.
Tipik erkek taktiği ben geri durayım o bana gelsin, bağlansın kadınlarda bunu yiyor malesef. Tek konuştuğu siz olmayabilirsiniz.

Back
X