Kendini naza çekmek nasıl olur hanımlar??

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Eski konularımda eşimin her tartışmada boşanalım dediğini söylemiştim(
Şimdi de yine aynı en ufak bir şeyde boşanalım diyor.
Ama artık ben takmıyor görününce hemen gelip sırnaşıyor barışıyor kendi.
Eskisi kadar tartışmıyoruz artık ufak atışmalar oluyor.
Ama yinede içim acıyor. O onları unutuyor ama ben unutmuyorum.
Eskiye göre mesafeliyim biraz ondan ama hala çok seviyorum.
Biraz naza çekmek istiyorum kendimi
ama o bana sırnaşınca karşılık verdiğimde herşeyi unutmuş gibi görünüyorum.
Karşılık vermeyince de trip atıyorum gibi oluyor.
Bu ikisi arasındaki ince noktada durmak istiyorum.
Mesela öğlen konuşabiliyoruz sadece. 6 30da evde oluyor.
Gün içinde nasıl davranayım aradığında 2 3 kerede mesaj atıyor.
Beni merak etsin ya da özlesin istiyorum. (

arkadaşım ben olsam bir daha boşanalım dediğinde sakin bir şekilde 'her tartışmamızda boşanalım demenden anladığım kadarıyla benden ayrılmayı çok rahat bir şekilde düşünebiliyorsun ya da en küçük tartışmamız bile seni boşanma aşamasına getirdiğine göre bana olan sevgin yeterli değil. bundan dolayı seni suçlayamam, her ne kadar tartışmalarımızın başka çözümleri olacağını düşünsem de bu çözümleri tek başıma uygulayamayacağımı biliyorum. ben evlilikte güven isterim, en küçük tartışmada bile boşanalım demen sana güvenmemi engelliyor. eğer gerçekten istiyorsan tamam boşanalım. sen bir düşün. eğer durum böyleyse ne zaman uygunsan gidip bir avukatla görüşelim. ama yok ben sadece sinirle söylüyorum falan diyorsan da bir daha bu kadar sakin olmam, güvenmediğim bir insanla evli kalamam.' derdim.

benzer durumu şu şekilde yaşamıştım. eşimle sevgiliydik. yapı itibari çok alıngandır. ayrı şehirlerdeyiz telefonla görüşebiliyorduk. en küçük bir şey söylesem alınıyordu. bende tam tersiyimdir. bir sorun varsa konuşmadan uyuyamam, içim içimi yer. yine bir gün çok çok saçma bir konuda alındı bana telefonu kapattı. o gece açmadı. tabi sinirim çok bozuldu. neyse karar verdim asla aramayacağım inceldiği yerden kopsun. ertesi gün öğlene doğru aradı beni, tabi ben aramayınca hiç bir şey yokmuş gibi konuşuyor. bak dedim böyle olmaz. şimdi sevgiliyiz telefonu kapatıyorsun, evlenince yatağını mı ayıracaksın ne demek bu?? ikimizde belli yaşlara geldik, çocuk değiliz ki küselim. bir daha böyle bir şey istemiyorum, olursa da bu kadar anlayışlı olmam. bu konuşmadan sonra 3 yıl oldu inanır mısın bir kere bana alınıp tel kapatmadı. aynı zamanda söylediğin söz çok hoşuma gitti haklısın özür dilerim dedi.
eminim ki eğer ben ondan özür dileseydim, alındığında üstüne çok düşseydim hala aynı şeyleri yaşıyor olacaktık.

Allah yardımcın olsun

Sorununuz hallolduğuna göre, eskisi gibi sorunlar yaşamadığınıza göre siz de unutun olanları.
Eskiyi düşünüp naza çekerseniz sürekli kendinizi, bu fayda değil zarar getirir.

eski konularına bir göz attım ve eşinin bu tavrı hiç değişmemiş anladığım kadarıyla. böyle evlilik olmaz ki. böyle bu şekilde daha ne kadar yıpranacaksın? çocuk gibi sürekli boşanalım boşanalım! lütfen gerekiyorsa resti çek. al karşına adam gibi konuş, boşanmak mı istiyorsun? o zaman boşanırız de. derken de korkma. kendine güven. kimse seninle bu şekilde oyuncak gibi oynayamaz. ne demek ya? seninle mutlu değilim defol git boşanıcam bilmem ne. insanın belki bir kere sinirden ağzından kaçar. ama her tartışmada bunları söylüyorsa biraz otur düşün arkadaşım. bu adamla yol yürümeye devam edecek misin bu şekilde? böyle bu lafları duymaya daha ne kadar tahammülün var? o kadar emin ki senin gitmeyeceğinden, kaybetme korkusu sıfıra inmiş. öyle kendini naza çekmekle bu adamın gözünde daha değerli olmayacaksın. sen bir silkelen bir kendi gücünü ortaya koy bakalım, gidebilme ihtimalini ona bir göster.bir daha yine aynı şeyi yaparsa gidersin bir boşanma davası açarsın, kağıdı önüne atarsın, o gözleri o zaman yuvalarından fırlar. o zaman anlarsın gerçekten boşanmak istiyor mu istemiyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…