Evet anlamadm ne demek istediğini"Sahip" siz ?
Kimseye vermem zaten.. sırf yenge hnm kirayı almıyım diye çocuğunu yegenimi dershaneye yazdırdı bi de ev alcakmışEv senin evin halaya ne oluyor
Bi zahmet herkes yerini bilsin
Evli bike olmasan senin hakkına kimse göz dikmesin izin verme
İlerde evlensen bile senin olan senindir bahadırından kalmış bir hediyedir kıymetini bil
Hiçbirşey yapamaz siz sizin olana sahip çıkarsanızKimseye vermem zaten.. sırf yenge hnm kirayı almıyım diye çocuğunu yegenimi dershaneye yazdırdı bi de ev alcakmış
Aynı bizim evianlattın kızArtık biliyosunz temmuzda nişanım olacak.. daha çok erken biliyorum ama bazen nişanlanacagım adamla maddi durumları konuşuyoruz ev alırız fln. Benmde babamdan kalma evim var. Evlendikten snra ev alıncaya kadr orada otururz dedim borçlarmz bitene kdr ev küçük 1+1 oda kabul etti hem kira hem ev borcu ödemek zor olur dedim. Ama şimdi annemden öğrendim ki abim yengem ev almayı düşünüyorlrmış halamda anneme kiraları alırlr öderler demiş benmde evimi kastederek. Annemde önümüzde nişan düğün kızımz var demiş bu ne şimdi öyle kapanmş konu.. anneme konusucam dedim şimdi konuşman olmaz nişan bi olsun konusu açılır o zaman söylersin dedi şimdi durdk yere olmaz dedi söylersin abine dedi baktın yan çizio olumsuz konusuyo damardan vurursn dedi. Sustum şimdilik ama kendmide kötü hissettim .. yenge hnm ve halamn altından çıkıyo bunlr hep. Abimde karısına uyuyo doğal olarak. Kendmi yanlız hissettim eger bu ev mevzusunda da yanlız kalırsam iyice soğuyacagım ailemden. Annem mevlam bi yol gösterir dedi merak etme sen söylersin duruma göre bakarsn dedi. Şimdi halama söylersen ortada nişan yok akibiyetin belli değil der dedi. Bazen sus ne halleri var ise görsünler kendi işini kendin hallet diyorum kimseye minnet etme ..
Sahipsiz? Ne kadar çirkin bi ifade o öyle. Bence siz evliliğe hazır değilsiniz. Maddi ve manevi açıdan. Kimse size ev vermek zorunda da değil. Evlenme çağına gelmiş insanlar kira masrafını karışayamoyorsa bi zahmet evlenmesin.
Evet sanırım senden bi farkım yok . Abim diyememiş o benm kardesim hem babasıym zor durumda bırakamam diye inş nişanlanacagım adam iyi çıkarAynı bizim evianlattın kızbabamdan 4 daire kaldı bize ve 3 kardeşiz, biri annemin üzerine. Birinde bi abim oturuyo eşiyle, dublexte annem ve diğer kardesim karısıyla. Annemle oturan kardesim bi senelik diğer kiradaki dairenin kirasını peşin alıp karısına evalmış başka semtte. Aslen düşününce diğer ikisi evlerde oturuyor ne para ödüyor , ğstğne bi de para alınanı alıyorlar. Ben yurt dışında kaynanamın babasından kalma evde kira karşılığı eşimle yaşıyorum. Hadibunlar alman . Ama benim türk ailem. Bana ne düğün ne nişan yapılmadı, eşim biriktşrdiğini koyup düğün yaptı. O zamanlar durumlar kötüydü annem bana ucuz bi bileklik taktı. Kardesim evlenirken kıza 5000 tl lik altın takı alıp bi de bunu banasöyleyip sen ne takacaksın görümcesin falan dedi annem. Sinirimden 100 tl taktım. Ailemden iyice koptum. Soğudum. Artık başka ülkedeyim de, zaten el kızıyım. Gercekten çok soğudum tüm ailemden, bi de annemin tek kızıyım hiç düşünmüyor ben kırılır mıyım alınır mıyım? Benim kınam bile olmamış .. yani diyeceğim o ki... senin de geleceğin benimkinden farklı değil, sıkı sıkı eşine sarıl. Bir ömür elinden tutacağın yanında olacak o çünkü
Kira masrafını karşılıyoruz anlamamışsnz . Abim aynı zamanda babam insan ailesinden birine destek olmazmı ben yeterince aileme fedakarlık yaptım zamannda hala yapıyorm evimn kirasını alıyolr yengem abim ses çıkarmadm sadece istediğim evlenndiğimde kendi evimde oturmak. Bu kadarıda hakkımSahipsiz? Ne kadar çirkin bi ifade o öyle. Bence siz evliliğe hazır değilsiniz. Maddi ve manevi açıdan. Kimse size ev vermek zorunda da değil. Evlenme çağına gelmiş insanlar kira masrafını karışayamoyorsa bi zahmet evlenmesin.
Annemde aynı seyi söyledi önce nişnlan kızım dedi snra konuşursun abin bşy derse olumsuz ona göre söylenirsn ağzına geleni dediEvin tapusu kimin üzerine ?
Sizin üzerineyse kim karışır ne yaptığınıza ,
Sizin en büyük sorununuz devamlı insanların adil olmasını beklemeniz ,hakkınızı savunun ,lafını söylersin olur biter önce nişanlanın bi benim planlarım var ebimle geleceğimle ilgili halam size dextek olmak isterse kendi parası için söz hakkı var ,benim evimde değil dersiniz ...
Ben yazdırmadm yengem kirayo vermemek için yeğenimi kendi oğlunu yazdırmışKirayı vermemek için dershaneye yazdırma düşünceniz saçma zaten Bi taksit kira kadar ayrıca ev sizinse tabiki kira isteyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?