Kendini sahipsiz hissetmek..

Karşı çıkarsalr avukata gidicm
Karşı çıkmak diye bişey olamaz onlara ne ki .avukata bile gitmeye gerek yok ben evime giriyorum konu kapandı bitti dersiniz. İnsanlarin hadsizliklerine pes diyorum bazen .yengeniz başkasının hakkını yicegine daha çok çalışsın

Annemle aynı seyleri söyledinz annemde öle söyledi evimde oturucm ben diceksin dedi kimse sana ağzını açıp bişiy diyemez dedi bşy derseler dedi açıkça söylersin söyleyeceğini dedi. Bende söylerim o zaman dedi..

Annemle aynı seyleri söyledinz annemde öle söyledi evimde oturucm ben diceksin dedi kimse sana ağzını açıp bişiy diyemez dedi
Sadece sizin mi eviniz var babadan kalma, yoksa abinizin de var mı?
3 daire kaldı . Biridne abimler birinde suan annem halam biz diğerind de kira. 2si abimn 1i benm

Ailede para meseleleri konusulmaya baslandiginda sonuc pek iyi olmuyor. Evin tapusu sadece size aitse gidin kurumsal bir emlakciya satiyorum deyin, gerisine karismayin. Laf da anlatmayin kimseye. Ama bilin ki her yasadiginiz zorlugu yine siz cozeceksiniz. Aileme kirildim dusunceleri olusmasin. Boyle sert bir hamle unutulmaz cunku. Evliliginizin oturmasi en az 2 yil surer. Cok borca girmeyin. Esinizde insan. Ayni evin icine girince erkekleri taniyamayabilirsiniz. Hayat zor maalesef. Hakkinizi cocuk kandirir gibi yemelerine musade etmediginizde onlardan normal aile uyelerinin yapmalari gereken seyleri de beklemeyin. Yardim, ilgi, yakinlik zaten yok bundan sonrada olmaz. Istediginiz muhitte kiraya cikin. 1+1. Ev kredisi cekilecek ortam yok gunumuzde. Daha gencsiniz. Elbet bir gun eviniz olur. Babadan kalan da evlenmeden satilip bankaya sizin hesabiniza yatsin. Dokunmayin o paraya. Evin pesinati da yapmayin. O sadece sizin babadan kalan zor gunler icin harcayacaginiz paraniz.

Abiniz iki evin üzerine sizin evinizin kirasını da mı alıyor? Kusura bakmayın da bu ne açgözlülük!!!!
Şimdi de kirasını alın çeyizinizi yapın, para biriktirin. Eşyalarınızı alın ya hiç olmadı çatır çatır yiyin o parayı! Ev sizin tapu sizin. Bu kadar pasif olmayın. Hala da kendi işine gücüne baksın.

Ayrı eve çıkın kimseye de minnet etmeyin kimseden de sahiplenme beklemeyin.
Boşa üzülürsünüz.

Hakkınızı kimseye yedirmeyin. Yengedeki kurnazlığa bak sizin evin kirasını kendilerine bağlamış. Abiniz size çok babalık yapıyor olsaydı sizin hakkınız olan kiraya çökmezdi en başta.
Nişandan sonra konusucsm zaten bu evde oturucm diye babalık mı ? Yapmayın allah askına abilik yapmıyorki babalık yapsın karısınn ağzına bakan biri koyun

Nişandan sonra konusucsm zaten bu evde oturucm diye babalık mı ? Yapmayın allah askına abilik yapmıyorki babalık yapsın karısınn ağzına bakan biri koyun
Babanız vefat ettiği için (başınız sağ olsun.) öyle bir rol üstlenmiş diye düşündüm. Valla böyle abinin yemişim abiliğini siz hakkınızı isterken kötü olacaksanız hemen isteyin zaten. Onlar yerken iyi nasılsa.

sinir oldum size

konuyu baştan tam anlatmamissiniz yorumlardan sonra yuzde yuz siz haklisiniz keske hic vermeseydiniz kirayi. Ama sahipsiz değilsiniz zaten anneden baskasi yalan herkes yuva kurup kendi cikarini gözetiyor

Konu açıldı halamla konuştum benden sana tavsiye uzak otur annene yakın oturma annem ne yapacak kadın dedim bende sana tavsiye 2 tarafa uzak otur dedi abinle kp baba bil dedi abim bana babalıkmı yapıyor dedim onn içinde fırtınalar kopuyodr deid ben abimle konusucam dedim olmadı kirayı alıcam dedim yarısı benm dedi eee dedim abimden neden istemiyorsun dedim ondnda alıyorm dedi kapandı konu

Yarısı nasıl halanızın oluyor? Gerçekten var mı böyle bir şey yoksa o da halanızın uyanıklığı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…