Kendinizden yasca kücük biriyle beraber olur musunuz?

punica-11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
46
9
38
Merhabalar :)

Yeniyim buralarda :)
Bir derdim yada sorunmu bende bilmiyorum, acikcasi arkadaslarim ile de bu konuyu pek konusamiyorum, negatif tepki almaktan korktugum icindir belkide, böyle anonim derdimi anlatma istedim.
Biri ile tanistim, ilk yasimi ona ben söyledim, yani 25. Oda 24 oldugunu söyledi.
Huylandim aslinda, cünkü bebek yüzlüydü, halleri, huyu bazen yazma sekli bana sanki 24 degilmiste daha kücükmüs gibi gelirdi.
Konu Sevgili olmaya kadar geldi, hep kacamak cevaplar verdim, kabul etmedim, hayirda diyemedim. Cünkü bende ona karsi bos olmadigimi farkettim, dayanamayip bir kere bulustugumuzda ona inanmadigimi söyledim, dogru söylüyorum deyip durdu. Ertesi gün mesaj atarak 21 yasinda oldugunu itiraf etti, eger dogru yasini söyleseymis, ona tanisma firsati vermeyecegimi düsünmüs (haklida aslinda, kendimden kücük biriyle olmak istemezdim). Ama beni cok begendigini kesinlikle tanismak istedigi icin bu yalani söyledigini, yalan söyledigi icin özür diledi, yas farkini görmezden gelemezmisin, benden cok hoslandigini tutuldugunu falan söyledi, bende biraz zaman istedim. Aklim karma karisik, tüm gün aklimda o, ama yasca kücük biriyle olamam, en fazla 2 Yas olsa neyse derdim, ama 4 yas, agir geliyor. Cevremdekilerin tepkisi ne olur ailemin tepkisi ne olur diye düsünüyorum. Bu zamana kadar ask konusunda hic sansli olamadim, belki sadece bana asiri ilgi gösterdigi icin aklimdan cikmiyor, yani gecicidir diye düsünüyorum, yani anlik bi etkilenmedir diye.
Fakat ilerde pisman olurmuyum diye de düsünmüyorum degil, yani onu hepten hayatimdan cikarirsam

Erkekler 30 dan sonra olgunlaşıyorlar.

Karakter önemli ... Çok iyi tanıyıp karar ver.

21 yaş çok genç.

Sen 29, o kişi 25 olsa belki olabilir derdim ama kadınlar 25inde olgunlaşıyorlar ama erkekler 30dan önce çok zor, ki sende farketmişsin cevaplarından vs. Çok iyi düşün ya da amacın sadece birlikte olmaksa olabilir...

21 çok küçük bir yaş sanmıyorum uyumu yakalayacağınızı ama olmaz diyede bir şey yok. hemen evlenecek değilsin zaten. görüş tanımaya çalış madem hoşlanmışsın. 30 yaşında bir erkeğin bile yeni yeni karakteri otururken 21 gerçekten çok genç..

21 cok kucuk bi yas erkek icin onun bu tutkusu biterse baskalarina yonelirse ne yapacaksin

Bende esimle tanistigimda bana yasini buyuk soylemisti ayni yastayiz demisti bu arada 25 yasindayim sonra ogrendim ki bende 2 yas kucukmus... sordugumda ayni cevap :) bilseymisim tanima firsati vermezmisim :) haklida kesinlikle... ama esim yasina gore cok olgun ben daha çocuksuyum dusunce olarak... onemli olan fikirlerinizin uyusmasi yas onemsizmis ben de esimle olunca anladim :)

yalan söylemiş.affetme.ben yaptım bu hatayı.gerisi daha kötü geldi.

bence 4 yaş hiçbirşey değil, inan kafana takığına değmez, diğer konularda uyumluysanız boşver, hem çevreye ne ya, çevremi sevgili olacak çocukla, genç sevgilim var diye kıskanıyosunuz diye şakaya şımarıklığa vur geç biri bişey derse, kime ne yahu

Evlendim bile
Eşimle 2 yaş var aramızda onun deyimiyle çıtırı kaptım
Ben de ilk zamanlar sırf yaşını sorun ettiğim için tanışmak istememiştim ama kader işte
Tanımakta fayda var.
Yalnız 21 yaş ciddi düşünmek için çok erken.

Yasim 35 ise 30 yasinda biriyle olabilirim. Ama yasim 20'lerde ise isim olmaz. 21 yas cok toy bir yas size gore.

Yaş önemli değil, takılma önemli olan tek şey karakteri!
Adam gibi adam olması..

bence yaşın yanında görüntünüz de önemli
20 li yaşlar yaş farkının biraz belli olduğu yaşlar
eğer ondan büyük görünüyorsanız hiç denemeyin derim
yok yaşıt veya küçük görünüyorsanız o zaman karar sizin.

çünkü erkekler "çevre"lerinden çok etkileniyorlar
arkadaşları ablan mı esprisine başlarsa etkilenip üzebilir sizi

Yasa takılma bende eşimden 3 yas büyüğüm tamamen karakterle alakalı aradaki yas farkını kapatabilçek olgunluga sahipse sorun yoktur bana gore

Benle esim arasinda bes yas fark var ben evlenip ayrilmistim o bekardi ama o benden daha olgun valla karakter meselesi biraz ben hala cocukca davranabiliyorum:)

şuan hevesleri çerçevesinde davranıyor ilerde isteği bitince başkasına da yönelebilr. 4 yaş çok fazla ben istmezdim ben 1 yaş küçük birini bile kabul etmemiştim ilerde benden daha küçük birini bulur diye

herkesin kendi fikri canım. bir tanıdığım kız 23 oglan 19 yaşında evlendiler gayette mutlular.

belki sorun olmaz ama erkek arkadaşın çevrenin etkisi altına çabuk giriyorsa sorun olabilir.misal evlilik zamanı yaklaştığında kayınvaliden bu durumu bilirse, engel olabilir.

25 yasindaki bi kizla 21 yasindaki cocuk arasinda daglar kadar olgunluk farki olur, anlasabileceginizi sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…