Kendinizden yasca kücük biriyle beraber olur musunuz?

Ben 22 yaşındayım bana bile 21 yaşında bir erkek çocuk gibi geliyor . Asla tavsiye etmem uzatma bile yani . Ama karar senin.

canım biraz daha ileri yaşlarda olgunlaşmış bi erkek olsa ve aranızda 4 yaş olsa hiç problem değil sevdikten sonra ama 21 yaşında bi erkekle çok zor bu

Bence erkeklerin geç olgunlaştığı kalıbı yalan yanlış bir inanış. Hatta bahane...

Saçma sapan davranışlarına mazeret bulmak için ama erkekler geç olgunlaşıyor ondan böyle böyle davranması normal deniyor. Cinsiyet ayrımcılığı yani. Belli bir yaştaki kadından (20-25 örneğin) olgunluk ve sorumluluk beklenirken erkeklere daha çoook ileri yaşlara 30 küsürlere kadar gönlünce hata yapıp sorumsuz davranışlarda bulunma hakkının tanınması. Ataerkil düzenin başka bir sonucu yani.

Bu yüzden bu klasik bakışı hiç kafana takma derim. Tamamen kişilikle alakalı bu durumlar. Olgun bir kişiliğe sahip bir insan kadın olsun erkek olsun 18'inde de olgun. Ne varmış aranızda 4 yaş varsa. Büyük olan erkek olunca sorun olmuyor da bu mu sorun.

21 yaşındaki bir erkeğin ciddi düşüneceğini hiç sanmıyorum.

Sen 40 o 30 olsa bile askin yasi yok derim de 21 cok bebek:-(

25 yaşındasın ,bu adamın ciddi düşeneceği meçhul olgun olabileceğini de sanmıyorum ama,bir fırsat ver davranışlarını gözlemle bakalım.kendini şimdiden düşünüp yıpratmanın alemi yok,en fazla bir seneni ver ama.

bu konu icin degil ama bsy var katilmadigim, onu soylemek istedim.. olgunluk karakter, yasanti, aile, hepsinin harmanidir.. erkekler 30undan sonra olgunlasir genellemesine katilmiyorum.. kisiden kisiye degisir..

21 yaşındaki bir erkek.. ergenlikten çıkalı henüz bir kaç sene olmuş.aşık olabilir,aşkı en derin yaşayacağı çağıdır aslında.ama karakteri oturmuşmudur,işini gücünü yoluna koymuşmudur ,dış etkilere açıkmıdır, bilinmez.yaş geçtikçe insanların tercihleri fikirleri,hayatına alacağı insan hakkındaki görüşleri değişebiliyor

8 yas kucuk evli arkadasim cok mutlu 34 yasinda arkadasim, esi 26. Cok mutlular, aileler mutlu, birbirlerini gercekten seviyorlar. 5 yildir evliler bir de ogullari oldu. Yalniz arkadasin esi cok olgun. Sanki 40 ysinda bir adamin ruhunu tasiyor. Cok agir, oturakli.. karsindakinin karakteri onemli bence. Cok cocuksuysa sikinti olur evet.

bence küçük olgun bir yapıya sahip olsa neysede ama sen şüphelenmişsin çocuksu mesajlar falan diyosun

Her bir cevap icin ayri ayri tesekkür ederim kizlar. Aslinda engeller cok; ben yanindayken gercekten ondan büyük oldugum.apacik ortada, bazen mesajlarina bu ne sacmaliyor diyorum, bi olgunluk eksik geluyor bazen. Ayrica 25 yasindayim 1-2 seneye evlenmek isterim 22-23 yasinda biriyle evlenmek cok zor olur gelecekte 26-27 yasinda bir bayan olarak. Ona bu isin olmayacagini söyledim ama hala ugrasiyor olmasi icin.

Erkekler kaddınların en az 5 yaş gerisinden geldiği için olmazdım. Buugün söylediğimize 5 yıl sonra "evet haklıymışsın" diyorlar:)

benim esimmde benden 1yas kucuuk hicbir sorun plmuyor gayet normal bir duruum tabi 1den sonrasi olabilir..

Istemem, yasimi zaten buyuk gosteriyorum daha komplekse girerim.
Simdi esim benden 8 yas buyuk rahat rahat sen yaslisin ben gencim sakalari. Yapiyorum. Ozguvenim tavan

ben 3 yaş bıle olsa düşünmüyorum .gene büyük konuştum ama başımaz gelmez ınsallah :)

Yasini en basi dan gizlemese hic görüzmezdim aslinda. Simdide durumu ona izah ettim, gelecek göremiyorum dedim. Hala son iki gecedir iyi geceler mesaji aliyorum. Bu seferde vicdanima dokunuyor, naptim nettim yazikmi ettim diyorum

denemekten zarar gelmez ki aslında, zaten olmayacaksa eğer bunu bir süre sonra anlarsınız aklınızda soru işareti olmaz hiç olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…