Kendinizden yasca kücük biriyle beraber olur musunuz?

eşimle tanıştık olabilir gibi geldi başta ama yaşını öğrendim daha sevgili değiliz yok dedim kalsın 2.5 yaş var aramızda aylarca yalvardı sonunda pes ettim ve sevgili olduk 6 yıldır evliyiz asla asla deme diye bi laf var işte o tam benim asla dedim oldu nasip işte kader

ben evlendim...4 yaş küçük benden ..6. yılımız bitti 2 yaşında da bir kızımız var..ben hiç pişman olmadım aklıma bile gelmez ama senin durumun biraz daha farklı sanırım...sorununuz gerçekten sadece yaş değil...bir de büyüdükçe yaş daha tolere edilebiliyor yani belli bir yaştan sonra insanlar aynı oluyorlar...evlendiğimizde ben 33 eşim 29 duk..nişinde gücünde ne istediğini bilen koskoca insanlardık...sırf yaş olsaydı bişey söylemezdim ama bu durumda iyi düşün derim........

Valla katiliyorum karakter meselesi benim erkek kardesim 20 yasinda 30 yaşında gibi olgun dusunceleri var akil yasta degil bastadir gerçekten bu soz dogru

ben genelde olgun erkeklerden hoşlanırım.yaşımda olduğundan küçük gösteriyo aslında ama 21 yaş erkekler için çok genç.yine de anlaşabiliyosanız bi sorun olmaz.

Benim sahsi fikrim kendimden kucuk biriyle yapamam,benden buyuk olursa daha guzel olur,baba gibi abi gibi sevgili gibi sizi korur,olgunlasmistir sonucta,hepimiz biliyoruzki kadinlar daha cabuk olgunlasiyorlar..

Çevremde kadın erkekten 4 yaş büyük olduğu çok mutlu bir evliliğe şahit biri olarak söylüyorum,
Çünkü onlar bana göre istisnalar.
Ben olsam cesaret edemezdim, sen konuşmalarından anladığına göre olgun bir erkek yok karşında kaldı ki yaşı da
küçük, beni korkuturdu ve yapamazdım diye düşünüyorum ben olsam .

nişanlıyım, ve nişanlım benden 1 yaş küçük. tanıştığımızdan beri bunu biliyorum. ama beni bırakın çevremdeki herkesten o kadar olgun düşünebiliyor ki bazen onun düşüncelerini abimde bile göremiyorum...

Erkekler gerçekten belli bir yaştan sonra olgunlaşıyor benim kocam 31 oldu hala çocuk gibi hareketleri olur :))

21 yaş çok erken bir yaş erkek için.
askerliğini yapmış ve mesleğini eline almış mı. kişiden kişiye değişir bu yaş konusu. çok olgun olur. ciddi durur. işini eline almış bir maaş sahibidir. sorumluluklarının farkındadır.

Erkekler gerçekten belli bir yaştan sonra olgunlaşıyor benim kocam 31 oldu hala çocuk gibi hareketleri olur :))
benim eşim de 37 yaşında. biz 20 yaşında çıkmaya başladık. hala aynı sanki. o zaman olgundu. şimdi daha çocuk gibi. bana benzedi dura dura.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…