• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendınıze ayda ne kadar harcama yapıyorsunuz

çok bi harcamam yoktur ama kozmetiğe ve kıyafete aşırı ilgim var dayanamıyorum ,,, ama yinede tutumlu sayılanlardanım

İş yerime servisle gidiyorum aylık 70
Kuaför orduevinden olduğu için ne kadar gidersem gideyim çok olmuyor.Boya falan yaptırmışsam eğer maksimum 50,
giyim için 200 oluyor aylık ortalama,
ayakkabı çanta almışsam eğer 150 falanda o olur ama her ay olmuyor tabiki.
telefon faturam sabit 30,
Yani 400-500 falan kendime özel harcamalarım.

yol parası 60
kontör 20
yemek 100 (okulda pek yemiyorum ama arada esiyo dışarda yiyince baya gidiyo :1:)
kozmetik 20
fotokopi 10 (bazı hocalar notlarını fotokopi çektirtiyolar)
alışveriş, kıyafet, ayakkabı, çanta vb 100
bazen markette aburcuburlara dalıyorum ona da aylık 20 desek
toplam 330 civarı oluyor :97:

bu soruya utanarak cevap veriyorum çünkü maaşımın 3/2si alışverişe gidiyr kalanınıda bir gün evlenirsem diye yatırım yapıyorumm:4:

ev almadan önce rahat harcardım ama şimdi kısmak zorunda kaldım.

kuaför masrafım nerdeyse yok gibi birşey ayda 2 defa ya da 1 defa kaş aldırırım 5tl
4-5 ayda bir kesim 10tl
2 ayda bir kıyafet 100 tl
telefon 35 tl
dışardan yemeyi severim 50 tl
makyaj çok hafif yaparım aldığım malzemeler hemen bitmez
aylık çok fazla birşey harcamıyorum buara ama şu 2 ayı geçirim koparacam iplerimi:)tutmayın beni hehe
kıyafete çok harcadığımı söyler eşim..
bekarken aylık 500 civarı harcardım yemek ve kıyafete

Üniversite son sınıfta okuyorum ailemle yaşıyorum babam ayda 500 tl'ye yakın para veriyor ben bunun 250-300'ünü harcıyorum geri kalanını biriktiriyorum.

cook fazla :( .. kenara para koymayi bi türlü adet edinemedim..

aa hanımlar ne kadar masraflıymışsınız...
bu kadar masafı kendinize ediyosunuz bide ev ve çocuk eş harcamaları böyle olursa gider geliri aşıyordur eminim.

benim aylık 40 tl telefon faturam haricinde kendim için öözel hiçbir harcamam yok.
kaşlarımı kendim alıyorum.
sigaram yok.

ve böyle her ay çula çaputa para vermekte hiç hoş olmasa gerek.

sıgaram ve yol masrafım yok

kontur aylık 10 tl sevgılım babam patron kardesım herkezın hattı faturalı sadece cagrı atarım hemen ararlar :37: :37:

yemek masrafım aylık 80 tl sabah kahvaltı yanı pogca yada sımıt oda 50 olsun

genelde kıyafetlerımı kredı kartıyla alırım taksıt yada pesın aylık 250 300 tl kredı kartı borcum oluyor.extra sınema falanda 50 tl desek toplam 440 tl gıderım oluyor.kalan parayıda altın alırım.

kuaför 5 tl
makyajı çok hafif yaparım . o yüzden hemen bitmez makyaj ürünlerim.
kıyafete de 100,150 tl gider ama her ay değil.
masrafım olmuyo çok fazla.

Oo ben ne kadar masrafszmsım yaa:)harcamalarnzı yarı yarıya kısıp bi kaç sene de ev sahibi olablrsnz tabi herksn kndi terchi:)20tl falan kontr masrafım 3 ayda 50tl lens masrafm ki aylk 15 falan tutar abur cubura dünyalar kadar harcarm:) ayakkabı kıyafet falan peder sağolsun satıyo para vermem dısardan cok yerm onu da kasadan öderm benden gtmez:) yol masrafı dıe bsey zaten yok :) kişisel bakım ürünleri 30 tl falan tutsa aylık toplam 100ü bulmuyo:)cok masrafzm tuttum kendmi:)

20 tl kontör her ay bile almıyorum bunu.
5 tl kuaför
abur cubur yerimmm ve alrımmm
78 tl dersane
kıyafetlerimi kredi kartıyla alırım ve 150 tl öderim her ay.

Toplam 253 tl masrafım oluyorrr

aylık 30 tl kontor masrafım 80 tl kuaför masrafım 100 tl benzin masrafım 50-60 tl arası kozmetik masraflarım 150 tl kıyafet masrafım 120 tl civarıda dışarda yeme içmeye gidiyor toplamda aylık 500-550 tl civarı harcıyorum :(:2:

haftada 1 kaş bıyık 15 tl*4 : 60 tl
15 günde bir manikür 20 tl*2 : 40 tl
haftada bir fön 3 tl * 4 : 12 tl
ayda 1 kez 20 lira kontör yükleme
kıyafet+ parfüm+ makyaj malzemesi aylık ortalama :70 tl
sinema haftada bir 10 tl*4 : 40 tl
toplam : 250 tl civarı:6:

mağduramda mağduram :25:

nasıl yani ne çok masrafı varmış insanların.
ayda 40 60 lira kozmetik masrafı nasıl olur yahu.
ben bi kozmetik alsam aylarca kullanıyorum bitmiyor ki öyle hemen, parfüm desen öyle.
saçlarımı hiç boyatmadım doğallıktan yanayım hatta kesimini bile kendim yapıyorum bi senedir.
ayrıca düz dalgalı fön mankür ağda kaş bıyık filanda kendim hallediyorum.
ancak cok özel bi durum varsa kuaföre gider yaptırırım düğün falan gibi.
bi sigara masrafım var 100 tl kadar artık o da yok inşallahta olmayacak.
e zaten hafta bi eşimle yemeğe falan cıkıyoruz onu zaten evde otursakta yine yiyecegiz özel masraftan sayılmaz.
kıyafet alıyorum ancak kendim için ama onuda heray değil.
aveada sağolsun bi kontör alıyom 30 tl ye 3 ay hediyelerle beni idare ediyor.
şaştım kaldım vallaa:53:

Son düzenleme:
Maaşımı alır almaz önce altın alırım kalan 100lirasını kardeşime veririm,her hafta fön çektiriyorum 20de o,kıyafete 200 lira maksimum harcıyorum,kozmetikte 50 falandır.Ayrıca 30tl kontör,20 lira sabah kahvaltısı,50lira falanda tiyatro bilmem ne...vs bilin bakalım Kübranın kaç parası kaldı?:27::27:
bu arada bekarım...

Son düzenleme:
Back
X