• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendınıze ayda ne kadar harcama yapıyorsunuz

sigaram yok:65:
spor salonu aidatı :50 tl
ayda bir gün yapıyoruz :50 tl
tel fatura ortalama : 30 tl
kredi kartı aylık ortalama ödeme (aldığım giysi ayakkabı vs.) :150 tl
kuaför ayda ortalama (kaş bıyık ağda kendim alıyorum) : 50 tl
yani şuan 350 ortalama bi rakam çıktı.:44:

aylık kredi kartım :150-200
kuaför oda sadece kaş:10
sigaram yok ama abur cubur yemeyi sevdiğimden ,bierde ne görsem onu aldığımdan pek bilemiyorum ne kadar harcadığımı :(

diyorum ya....ben almanyada yasamama ragmenn vede durumumuz iyi olmasina ragmen böyle harcamiyom beeeee...süpersiniz hanimlar!!harcayin beee...dünyada en degerli sey kendiniz!!!

kimse hayat standartını belirlerken sizden icazet alacak değil. ben harcamalarımı hep kredi kartımdan yaparım ve en az ayda 400 TL harcarım çünkü böyle alıştım babamın durumu müsait bunun hesabını da kimseye verecek değilim. eleştirirken daha saygılı olmalısınız. :50:

ben de bayağı tutumluymuşum be yav :44:
60 tl aylıık akbil
50 tl civarı okulda yemek param
kıyafetim 50-80 civarı (bu da param oladığı için bukadar az olur yoksa cüzdanımı doldur gene kıyafete gider :9:
bir de bibuçuk ayda bir aşkımın yanına gidiyorum oradan yol parası veriyorum ama her ay değil
kozmetiği tokası iç çamaşırı bilmemnesi 10 tl toplasan
250 tl aylık masraf ederr
ve kuaför bilmemne sigara da yok yani
okul yüzünden akbilimle yemek param bana kalsa ahhh gelsin kıyafetlerrrr :27:

Henüz bekar ve öğrenci olanlar ile çalışan veya evli ve kendisinden başka kişilerin de sorumluluğu olanların da geliri farklı olduğu gibi harcamaları da farklıdır..

valla yerıne gore ihtiyaca gore değişiyor acıkcası..
genelde çok para tutanlar seksi iç çamasırları..jartiyerler.. dantelli coraplar..kozmetik vs.. bunlara ihtiyac yoksa az harcıyorum yok gerekse çok para gidiyor acıkcası.. ama bu aralar mustakıl ev yaptırdıgımız içi,n aylık 50tl harcıyorum fazla değil yani..

valla princess sen benim icime hep su serpiyosun yaaa....hay agzina saglik...cidden artik daha az korkuorum trden...demekki her sey tvde abartiliyo....insan inanmamali her tvde duyduguna degil mi??bizim trdeki insanlarimizda gül gibi yasiorl iste...süper!!

öfffff,amma baymışsın ha:47:

hiç hesaplamadım ama bi standardı yok,bazen çok harcarım bazen az...
kuaföre aylık 30-50 arası veriyordum sanırım ama şu an bebek beklediğimden boya falan yaptırmıyorum,izinde de olduğum için fön mön hak getire..
ne zamandır üstüme başıma da bişey almadım,malum göbek çıktı,heyecanla doğum sonrasını bekliyorum,çok deli alışveriş yapacağım:52:
gebelik öncesinde nerdeyse hiç topuklu ayakkabı giymedim,ama doğumdan sonra almaya çok heves ettim nedense:66:
öyle aylık çanta ayakkabı masrafım da yoktur,beğenirsem alırım,kıyafete harcardım önceleri,geri döneceğim inş. o günlere:33:
bir de bu harcamaları bekarlık ve evlilik diye sınıflandırmak lazım bence,ikisi çok farklı çünkü.evlendikten sonra o kadar harcayamıyor insan kendine.benim öyle en azından.

şuraya şu kadar buraya bu kadar diye ayıramam çünkü her ay değişik şeylere gidiyor.
ortalama her ay 450tl harcıyorum. bunca parayı nereye harcıyorum öğrenci halimle bilmiyorum :26:

sigaram yok çok şükür..:97:
kuaföre gitmem tüm bakımlarımı kendim yaparım..
makyaj için pudra rimel ve kalem sadece kullanırım..
yıllık alırım biryıl gider hepsi..aya bölsem 15tl civarı..
yarızamanlı bir işteyim servis alıp bırakır
arada kendim gidersem aylık 15tl.
kıyafet için ortalama 50tl.
bakım ve temizlik ürünleri için 20tl
telefon aylık 30tl..
ekstra çıkmazsa geçinip gdiyorum böyle..
toplam 130tl.:81:
aşarsam en fazla 150 oluyor..
bazen kasarsam 100ün altında..:1:

valla ben çarşıya çıkıcağım zaman eşimin tepkisi şöyle olyor gitti yine 200 kağıt:8:

üşenmedim hesap yaptım yoksa para biriktiremicem bu gidişle:79:
aylık yol masrafı :50tl
dışarda yemek yemeyi çok severim ortalama 100tl
market alışverişinin bir kısmını ben yaparım ortalama 60tl
ayda 3kere seyahat için 50tl
kaş-ağda vs. kendim yaparım. 6ayda bir kesim+boya için 50tl
makyajsız bakkala bile gitmem alışkanlık olmuş.kozmetiğe de 30tl desek
ayda bir 30tl yüklerim telefona
kıyafete de ortalama 70desek benim 450tl nin nereye gittiği belli oldu galiba.
para biriktirmek için güne girdim ayda 100tl oraya vereceğim bir de.kısmam lazım artık :44::44::44:

sigaram yok,kaş bıyık derdim kuaförüm boyam da yok..
ev hanımıyım araç gerekmez bir yere giderken pek.. öyle bir masrafımda yok..
cep tel faturam 40 tl
bazen kıyafet yada toka ıvır zıvır alırsam 100 belki..:31:
bir internetim var bir de cep telim. başkada bişiyim yok :)
daimi harcamam hiç yoktur. düğün bayram vb zamanları olur bir tek.

ne masrafsız bayanmışım :9::12:

az ya da çok olduğu zamanda oluyo ama ortalama 500 tl...
yavaş yavaş gidince anlaşılmıyomuş...
:4:
bide yaz kış ayrı alışverişlerim oluyo...
yaz sonu yaz,kışsonu kış indirimlerinde biraz uçuyorum ama indirimli alıyorum :51:

Son düzenleme:
sıgarayı tek tük içerim haftada bir paket filan toplasan sıgara masrafım aylık 30 TL
kuaför masrafım 100 TL
Benzin masrafım 200 TL
Kıyafet 100 ama bu değişir. ( almış olmak için almam orjinal ve değişik şeyleri almayı severim )
sosyal hayatım için harcadığım 200 tl civarında TABİ DURUMA GÖRE Artabilir
yani toplamda 630 TL filan ama kızlar bunlar her ay sabit diil tabi değişiyor
...:36:

ekonomik paket gibiyim !
2 ayda bir kuafore giderim o da tutsa tutsa 30 tl tutsun. sacimi boyatmiorm. bi tek kesim falan.. onu bol 2 ye 15 kuafor param
disardan yemegi kestim..
100 falanda kiyafete gider.. ama bu degisebilir bazen hic bisey almiyorum. bazende aldim mi tam aliyorum. gozumu kirpmadan pahali seylerde alabiliyorum begenmissem. neyse oyle yani
ucuzumdur :P tobe tobe:D

Malesef elime gecen parayi harciyorum :(.. dayanamiyorum.. en az 250 euro (sagolsun devlet veriyo:1:) kendim icin harciyorum ayda

Haftada 2gün okula gidiyorum toplam 4 tl masraf.
Okulda yemek yemiyorum kraker falan. :9:
Kaş, bıyık, boya masrafım yok. 6 ayda bir kesim. O da kesim 5 tl:9:

3-4 ayda bir göz kalemi alıyorum 5 tl.
Yılda bir parfüm 25 tl.

Pek yemek de yemek.

Epey masrafsızmışım :30:

benzin, telefon, makyaj, sac vs. 150 euroyu buluyordur sanirm
kiyafet masrafida 100 euro olsa her ay bu ay almiycam bisey diyorum
habire aliyorum aylik 250 euro falandir sanirim

Back
X