• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendınıze ayda ne kadar harcama yapıyorsunuz

her aydeğişiyor ama ortalama olarak.kuaföre kaş byık toplam 2 kere 25 yt,hangi markadan alacağıma bağlı kıyafetler oda değişiyor en az 200 ytl.çanta 100yt lik yetiyor ama marakaya gore değişiyor.
yol yemek de içinde toplam 500 ytl kafadan gidiyor.sigaram alkolum yok:)
insanın sevgilisi olunca dahada harcıyor ama bunu anladım.hergün değişki giyinmek istiyorsun felan...oooooo bir sürü sey..

:1shok::1shok::1shok:yanii siz ne diyecegimi bilemiyorummm!!!soktayim beni birisi bu soktan cikarsin yaaaaaaaaaaaa:bbo:allahim siz neler diyosunuz hanimlar??bizle dalga falan mi geciliyo burda ne????yaaa siz trde yasamiyo muunsuz??yoksa yeni bi yasanilan gezegen kesfedildide haberimiz mi yok???????????:1ninca:trde aclik,sefalet vede issizlik diye bas bas tvde bagiriyo habericler!!!bazialri yiyecek ekmek zor buluyo güyyaaa...ama burdaki hanimlar valla hepsi prensesler gibi..yuhh artik!!!ben tv inanmayacgim artik arkadas...onlar abartiyo kesin!!:kahve:artik ben her gün bu topicdeyim!!:icecream:hosuma gitti ynai..millet ne güzel üstüne basina,makyajina,sacina özen gösteriyoo...herksin durumuda yerinde nyai maaslalah..allah daha da cok versin hanimlar!!!ben almanyada yasamama ragman vede GÜYYA buranin durumu trye nazaran iyi olmasaina ragmen(ki ben simdiye kadar öyle saniyodum!!!)ben bile sizin dediginiz meblalari harcayamamiyorum kendimeeeeee..annem vede babmin calismasina ragmen...arti kendim özel ders vermeme ragmen!!!CADIARZU....kuaför mü??senede 2 defa oda sac kestirmye yani..öyle yok manikür yok pedikür degil!!makyaj mi??senede 1 defa alirim zaten n hemen bitmez!!kiyafet mi??her ay almamm!!hosuma gideni alirim..oda ucuz haaaa..ucuz ama güzel..sizin dedigizni fiyatlara ben magazayi satin aliirm beeeee:roflol::roflol:...yok demeki neymis????trde insanlar pasa pasa yasiyomusda haberimzi yokmus!!!!ben tvye inanmam artik yaaaaaaa

canım daha önce başka bi topikdede yazışmıştık :-)
tv ye inanmaman gerekitğini bence çok geç anladın
orda hep çok ekstremler yayınlanır herzaman
ya çooooooooooooooook zenginler yada çooooooooooooook fakirler
özelikle fakir haberleri daha çok yayinlanır reyting uğruna vs.
normal insanların haytlarını yayınlasaar kim seyrederki???
neyse şunu söyliymki almanyanın durumu türkiyeden iyi diyene ben şaşarım
o eskidendi
bende almanyadayken pek kuaföre gitmezdim gitsem bile bi arakdaşım vardı kuaför o evde akşamları ve haftasonları ek iş yapiyordu biliyorsun bu yasak aslında ama öyle işte çoğu yapiyor bunu bende ona gidiyordum
orda bi fön 15 euroydu ben burda föne 6 ylt veriyorum
ve hiç abartısız sadece haftada en az 3 kere föne gidiyorum
o yüzden tepkin biraz yanlış olmuş
burda kimse yalan yanlış yazmaz bence
sen tv ye değil burda yazılanlara inan
biri 100 harcar diğeri 1000 harcar
çok normal bana göre
durumu iyi olan harcasın zaten ki piyasa canlansın para dönsün

valla princess sen benim icime hep su serpiyosun yaaa....hay agzina saglik...cidden artik daha az korkuorum trden...demekki her sey tvde abartiliyo....insan inanmamali her tvde duyduguna degil mi??bizim trdeki insanlarimizda gül gibi yasiorl iste...süper!!

aylık olarak hiç hesaplamadım ama 3 ayda bir 200 300 e yakın cilt bakım ürünü saç bakım ürünü alıyorum .ama bazen bu 400 lere geliyor aman bakım için veriyorum sigarayı 3 yıl oldu bıraktım onun parasını oralara veriyorum . aylık kyafet alamıyorum ama alışverişe çıkınca 300 400 hatta çoluk çocuk dahil 500 buluyor ama aylık 50 ytl yi geçmez masraf edecek bişi olmuyor .tutumlu olmaya çalışırım ama harcanacak yerde parayı esşirgemem savururum napımm gençlikte harcamadıgımı yaşlanınca napcamm

Daha önce hiç düşünmemiştim hemen hesaplıyorum...

Ayda ortalama iki kez kaş aldırıyorum desem:6 ytl
Sigaram yok...
Ayda ufak tefek kıyafetler alırım taş çatlasın 50 ytl desek...
Parfüm,takı,ıvır zıvır ayda 30 ytl de onu desek...
He birde şampuanım ve yüz sabunum 20 ytl...

50+30+20+6=106 ytlcik...

(Fön,manikür,pedikür,vs bunları kendim yapıyorum)

sigaram: 150 ytl
benzin:200 ytl
kuaför:150 ytl civarında
kredi kartımda limit kalmadı gibi bişey: 700
vay halime beni alacak koca ertesi gün bırakır:)))))

vay be benim nerdeyse 6 aylık masrafımı siz ayda harcıyorsunuz:)

Aynen..ben mutfak masraflarını ve faturaları ayarlamaya çalışmaktan kendime hiçbirşey almıyorum.inanın böyle.manikürü kendim yaparım,kuaförle 6 ayda bi görüşürüz.bedenim değişmediğinden uzun zamanlar aynı şeyleri giyerim.penyelerimi pazardan alırım yada bişey alıcaksam outletlere bakarım.yazlık terlik aldım mesela 10 ytl.Allah'a bin şükür geçiniyoruz işte

benımde 83 ytl sıgarm onun dısnda duzenlı olarak kafore gıtmm ve arda hosuma gıdenbışı olursa alırm yanı tek masrafım sıgarm:)

3 çocuğum var öncelik herzaman onların bu konuda....ihtiyaçları hiç bitmiyor......fisfisfis

kuaföre gitmiyorum kaş bıyık boya maşa fön hepsini kendim yapıyorum
sadece ağda için gidiyorum bide yılda 1 falan kestiriyorum
eşime iş yerinden 2 tane telefon veriliyo bilmem kaç dakka bedava diye, onu kullanıyorum fatura derdm yok
ama zaten ayda 400 lira civarı sadece sigara param
bıraksam zengin olcaz :60:

kızlar ne çok sigara içen var ne üzücü... :2:

benim aydan aya çok değişir. bazen 200 olur bazen 500...
kuaföre para vermem pek, kaş aldırıyorum sadece.
kıyafet de eskisi kadar alma isteğim olmamakla beraber bazen epey açılırm.
yola 100 desek,
dışarda haftasonları hariç yemem, 100 de yemek desek,
kitap dergi tiyatro sinema konser vs ye ayırdığım mutaka bir miktar olur.
kozmetiğe de ayda 50 harcıyorum her şey dahil.

ama dediğim gibi her ay aynı değil. ortalama 300 diyelim...

Gelir ne kadarsa gider de o kadar oluyor. Ben en çok gıdaya para harcarım. Boğazımdan asla kesemem. Giyimde, çanta ve ayakkabıda marka düşkünlüğüm hiç yoktur ama, kaliteli gıda tutkum vardır. Bir şeyin en iyisi nerede satılıyorsa paraya acımam.Dışarıda yemek yemeyi severim.Hiç hesaplamadım ne kadar harcadığımı ama, her ay standart giderlerim var. her ay saçımı boyatırım mesela 35 ytl, ayda iki defa kaşım alınır 10 ytl, gsm faturam maksimum 50 ytl = 95 lira değişmez giderlerim arasındadır. Dar etek tutkum var, hemen her ay bir etek alırım.Eteğe uygun renkte ayakkabı telaşım da cabası. Sigara kullanmam. Ne yapayım kazancımı kendime harcamamı sağlayan bir hayat düzenim var.

bebeklerimden önce her ay ortalama 1000 TL harcamam olurdu,şu an evde onlara bakıyorum ve çoğunlukla onlara harcıyorum..
Evde otura otura param birikti :1:

200 TL sigara
50 TL kuaför
30 TL telefon faturam
50 TL özel ihtiyaclarım

330 TL ortalama...çoğu sigaraya gidiyor zaten

sabit bi harcamam yok zaten olmasınında mümkünatı yok :33: kuaföre bi ay hep giderim 100,150 lira olur sonra gitmeyi keserim saçımı bile kestirmem 7,8 ay :65: çok kesiyolar ya:131: sigaram yok içkim yok :27: bi ayakkabıya dayanamam onuda 4 aydır almıyorum yaz gelince masrafım çıkıyo benim kışın masrafsızım

kuaför ortalama 30
kontör 20
giyim 50
sigaram yok
abur cuburum yok,zaten boğazıma düşkün değilim ne varsa evde onu yerim aş ermem yani kocam gibi habire
makyaj 20 desek ayda 120 gidiyor.gayet ideal bir kadınım.ama anneme göre çok harcıyorum.çünkü o ne kuaför bilir ne giyim garibim kendisi 0 masraftır.

Back
X