:1shok::1shok::1shok:yanii siz ne diyecegimi bilemiyorummm!!!soktayim beni birisi bu soktan cikarsin yaaaaaaaaaaaa:bbo:allahim siz neler diyosunuz hanimlar??bizle dalga falan mi geciliyo burda ne????yaaa siz trde yasamiyo muunsuz??yoksa yeni bi yasanilan gezegen kesfedildide haberimiz mi yok???????????:1ninca:trde aclik,sefalet vede issizlik diye bas bas tvde bagiriyo habericler!!!bazialri yiyecek ekmek zor buluyo güyyaaa...ama burdaki hanimlar valla hepsi prensesler gibi..yuhh artik!!!ben tv inanmayacgim artik arkadas...onlar abartiyo kesin!!

artik ben her gün bu topicdeyim!!:icecream:hosuma gitti ynai..millet ne güzel üstüne basina,makyajina,sacina özen gösteriyoo...herksin durumuda yerinde nyai maaslalah..allah daha da cok versin hanimlar!!!ben almanyada yasamama ragman vede GÜYYA buranin durumu trye nazaran iyi olmasaina ragmen(ki ben simdiye kadar öyle saniyodum!!!)ben bile sizin dediginiz meblalari harcayamamiyorum kendimeeeeee..annem vede babmin calismasina ragmen...arti kendim özel ders vermeme ragmen!!!CADIARZU....kuaför mü??senede 2 defa oda sac kestirmye yani..öyle yok manikür yok pedikür degil!!makyaj mi??senede 1 defa alirim zaten n hemen bitmez!!kiyafet mi??her ay almamm!!hosuma gideni alirim..oda ucuz haaaa..ucuz ama güzel..sizin dedigizni fiyatlara ben magazayi satin aliirm beeeee:roflol::roflol:...yok demeki neymis????trde insanlar pasa pasa yasiyomusda haberimzi yokmus!!!!ben tvye inanmam artik yaaaaaaa
canım daha önce başka bi topikdede yazışmıştık

tv ye inanmaman gerekitğini bence çok geç anladın
orda hep çok ekstremler yayınlanır herzaman
ya çooooooooooooooook zenginler yada çooooooooooooook fakirler
özelikle fakir haberleri daha çok yayinlanır reyting uğruna vs.
normal insanların haytlarını yayınlasaar kim seyrederki???
neyse şunu söyliymki almanyanın durumu türkiyeden iyi diyene ben şaşarım
o eskidendi
bende almanyadayken pek kuaföre gitmezdim gitsem bile bi arakdaşım vardı kuaför o evde akşamları ve haftasonları ek iş yapiyordu biliyorsun bu yasak aslında ama öyle işte çoğu yapiyor bunu bende ona gidiyordum
orda bi fön 15 euroydu ben burda föne 6 ylt veriyorum
ve hiç abartısız sadece haftada en az 3 kere föne gidiyorum
o yüzden tepkin biraz yanlış olmuş
burda kimse yalan yanlış yazmaz bence
sen tv ye değil burda yazılanlara inan
biri 100 harcar diğeri 1000 harcar
çok normal bana göre
durumu iyi olan harcasın zaten ki piyasa canlansın para dönsün