Kendinize en fazla sorduğunuz soru?

Allahım yaratıyorsun da neden takip etmiyorsun? Sonra bizim başımıza kalıyorlar. Gel de yaşa aynı dünyada.

yuhh ne bicim kiyaslama ve bu isyan.. tövbe tövbe.. komsunla mi konusuyorsun???
seni yaratana böyle hitab ediyosan, gerisini düsünemiyorum, basina ne geliyorsa hostur...

hamile olduğum için şu aralar kendime sıklıkla sorduğum soru bebeğine bakmayı becerebilecekmisin onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirebilecekmisin?

hamile olduğum için şu aralar kendime sıklıkla sorduğum soru bebeğine bakmayı becerebilecekmisin onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirebilecekmisin?

Valla bravo...

Bu sitede bu tarz kadınlarında olduğunu görmek ne güzel.

Bilinçli ve sağduyulu bir insan/anne adayısınız.

Bu topluma "gerçek bir birey" yetiştirmek kadar önemli,zor,çetrefilli birşey yok bu zamanda.

Sizin bunun bilincinde olmanız; kendinizi,kararlarınızı sorgulamanız bilinçli bir evlat,birey yetiştireceğiniz anlamına gelir benim nazarımda.

Hayırlı olsun...

Bir insanın kendini sorgulaması bizi biz yapan en önemli unsurdur diye düşünüyorum.

Hayatın her alanında, alınan her kararda, yapılan her eylemde sorgulamalıdır insan kendini.

Sorgulayan insan, düşünen insandır.

Soru sormak düşünmektir...

Benim kendi hayatımda sorularım hiç bitmez...

neden elimdekilerle mutlu olamıyorum neden daha fazlasını istiyorum

Teşekkürederim güzel cümleleriniz için....

yuhh ne bicim kiyaslama ve bu isyan.. tövbe tövbe.. komsunla mi konusuyorsun???
seni yaratana böyle hitab ediyosan, gerisini düsünemiyorum, basina ne geliyorsa hostur...

İsyan da benim, inanç da benim, düşünce de benim, sorun da benim. Peki senin derdin ne ve sana ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…