Kendinizi 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz..

Camelwhite

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
4.563
1.380
333
benim her zaman merak ettiğim şeylerin başında gelmiştir,hep 5 yıl sonramı hayal edip dururumkendimizi ne yaparken,neredeyken,neyle uğraşırken hayal ediyoruz 5 yıl sonrasında. ilk ben başlayım. 2 düşüncem var 1. evli-mutlu-çocuklu olup mutluluğuma mutluluk katmak.2. daha iyi iş,imkan bulabilmek için kariyer yapmaya çalışan,yalnız bir hayatı olan,yaşamı ev,iş, arasında geçen bir bayan olmak..benim gördüklerim bunlar, tabi ben kendimi 1. şıkta görmek istiyorumm yani 5 yıl sonra bugun,bu saatte kendi evime gideyim,yemek yapayım,eşimle oturayım,bebişimle oynayım istiyorum sizler ne düşünüyorsunuz 5 yıl sonra bugun ne yapıyor olcaksınız ?

5 yıl sonra bugün çoktan evime gelmiş yemeğimi yapmış olurum Allahın izniyle..
öğretmen olduğumda en geç 2-3 gibi dersim biter diye düşünüyorum tabi..
nişanlım şu an işte..
o zamanda işte olur 8 gibi gelir..
o zamana kadar biri 4 diğeri 1 yaşındaki çocuklarımla ilgileniyor olurum ve hatta belki KK ssyfasına da arada yazıyor olurum

ayy güzelmiş hayal kurmak ... :)

evet harika oluyor gerçekten inşallah en kısa sürede gerçekleşir,hayaline kavuşursun

Bugünkü hayatım sağlığım ailemle beraberim ve ek olrak eşim ve evim var. Çooooook seviyor ve seviliyorum. :103: Amin! :90:

Beş yıl sonrası için şöyle bir hayal kursam evimde salonda koltuğumda sıcacık bir kahveyi yudumlarken dışarıda yağan karı izliyorum. Bir yandan içeriden anne anne hadi babamla oyunumuza sende katıl diye seslenen bir çocuğun sesi benim hayatıma hayat canıma can katıyor olurdu. Hayatta sevdiğim iki kişiden birisi canımdan can katarak doğurduğum çocuğum ve hayatın bana en güzel hediyesi olan kocam.

Benim ne parada ne pulda gözüm var mutluluk mutluluk mutluluk olsun şimdi ve bir ömür boyunca.

ne kadar güzel anlatmışşın. tüm istediklerini en güzel şekilde yaşamanız dileğiyle inşallah

Allahu alem... Şuan şurada (şu şehirde yani) olacağımı beş yıl öncesinden hiç tahmin edemezdim. Yine böyle hayırlı güzel şeyler bekliyorum ama tahminim yok

Allahu alem... Şuan şurada (şu şehirde yani) olacağımı beş yıl öncesinden hiç tahmin edemezdim. Yine böyle hayırlı güzel şeyler bekliyorum ama tahminim yok

o zaman şöyle diyelim. inşallah en hayırlı en güzel şeyler senle olmaya devam eder inşallah

deliler hastenesinde bir ileri bir geri sallanırken hayal ediyorum

masımım naptın yaw
bende dur evladım yapma çocuğum önüne bak aha düştün işte eşime bi yandan şişştt azda sen ilgilen çocukla oda banane çok istiyodun al sana çocuk
enem zormuş be

masımım naptın yaw
bende dur evladım yapma çocuğum önüne bak aha düştün işte eşime bi yandan şişştt azda sen ilgilen çocukla oda banane çok istiyodun al sana çocuk
enem zormuş be

olsun ondan güzel şey mi var ben razıyım vala

Allah korusun ne sorunun var bilmiyorum ama inşallah en yakın zamanda üstesinden gelirisn üzüldüm çok

üzülme canım bende 5 yıl önce güzel hayeller kuruyordum gerçekleşti şükür ama 5 yıl sonrasınını iyi görmüyorum

masımım naptın yaw
enem zormuş be

tek çocuk olsa iklimim oğluma kurban olayım ben beni delirten büyükler :84:bıktım bıktımmm

5 yıl sonra Antalya'ya taşınmış yalnız yaşayan yalnız çalışan bol huzurlu bir hayatta görüyorum kendimi. Ve tabi geçmişini tamamen unutmuş. Zira 5 yıl öncesinden en ufak bir eser yok hafızamda.

ben 5 yıl sonra başka bır yerde öğretmenlık yapıyor olmayı ya da yuksek lısans yapıyor olmayı düşünuyorum..tabı çoktan evlenmışım..unutmayalım..5 yıl dayanamam

Kim bilebilir ki yarın başımıza ne geleceğini hayaller gerçekleşmeyince canınız daha da çok yanabiliyor .En iyisi an'ı yaşamak .

Son düzenleme:
5 yıl sonra yurtdışına yerleşmiş, orda çalışan birisi olarak görüyorum. İnşallallah olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…