• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizi 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz..

5 yıl sonra bir bebeğimiz olmuş ben ona uğraşma çabalrımı gözyaşlarımı unutmuş
onunla vakit geçirmeyi inşlh..şark görevine gitmiş ya dönüyo ya bir senemiz kalmış nereye yerleşsek fikirlerinde olurum...

üzülme canım bende 5 yıl önce güzel hayeller kuruyordum gerçekleşti şükür ama 5 yıl sonrasınını iyi görmüyorum:59:

:60::60:tek çocuk olsa iklimim oğluma kurban olayım ben beni delirten büyükler :84:bıktım bıktımmm:43:

onlar delirsin kızım sen delirme kıyamam ben sana :54:

5 yıl önce o vardı .. aramızda birşey yoktu selamlaşırdık sadece.. şimdi çok şey değişti .. uzakta olsak çok daha fazla konuşur olduk :)) belli mi olur 5 yıl sonra eşim olursu belki... hem ben o zamanlar onunla nişanlanıdğımı görmüştüm ... :D
gelelim diğer hayellere :D
1- Sürekli önünden geçtiğim içinde yaşamayı düşlediğim eviiin sahibi olmayı istiyorum...
2- en önemliisi aşkla sadakatle bağlı bir eşle evlenmeyi istiyourm..Bu sensin cıvırcığım :D-Lüle saçlım senin bu şehirde olmanı istiyorum -meslekdaşım gel buraya .
++++ Kendi mesleğimden bir eşim olsun ama o olsun istiyorum +++

sahnede alkışlara selam verip kulise gidiyorum arkadaşlarla kutlamaya yapacağız.. vazo ve su istiyorum tebrik çiçekleri için..makyajımı silmeye başlayacakken hayatımın aşkı geliyor yanıma birde o tebrik ediyor ve evlenme teklifinde bulunuyor bende kabul ediyorum..ardından da hem oyunu hemde evlenme teklifini kutluyoruz...

vay be :9:

sahnede alkışlara selam verip kulise gidiyorum arkadaşlarla kutlamaya yapacağız.. vazo ve su istiyorum tebrik çiçekleri için..makyajımı silmeye başlayacakken hayatımın aşkı geliyor yanıma birde o tebrik ediyor ve evlenme teklifinde bulunuyor bende kabul ediyorum..ardından da hem oyunu hemde evlenme teklifini kutluyoruz...

vay be :9:

bayıldımmm:9::9: bu benden sana olsun o zman :65::65::65:

Ölmezsem yaşarsam inşallah daha iyi sahnelerde olacağım. :31: :31:

5 yıl sonra......

bir bankacı olmuş, 2. bebeğine hamile, doğum iznine ayrılmış biri olarak görüyorum kendimi.

inşallaaaahhh:66:

Şuan 2.5 senelik evliyim, bebişim yok henüz. Allah nasip eder de bi bebişimiz olursa; 5yıl sonra bu zamanlar bebeğimle, eşimle mutlu ve huzurlu yuvamızda yaşıyor olacağız.. Bu arada yeni ev aldık ve 5 yıl sonra ev borcumuzun yarısı da ödenmiş olacak :9:

Hiç bir yerde görmüyorum ben kendimi...
Umutsuz ya da karamsar olduğumdan değil sadece bilirim ki elimizde değil hiç bişiy...:3:
5 sene öncesini düşünüyorum da bu noktada olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi...Bambaşka hayallerim vardı geleceğe dair..:31:
Allahım hepimize güzel günler nasip etsin inşallah ama artık uzun vadeli plan yapmayı bırakalı çok oldu..

Hiç bir yerde görmüyorum ben kendimi...
Umutsuz ya da karamsar olduğumdan değil sadece bilirim ki elimizde değil hiç bişiy...:3:
5 sene öncesini düşünüyorum da bu noktada olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi...Bambaşka hayallerim vardı geleceğe dair..:31:
Allahım hepimize güzel günler nasip etsin inşallah ama artık uzun vadeli plan yapmayı bırakalı çok oldu..
amin inşallah hepimizin en güzel yerlerde olması dileğiylee..:97:

depremler tsunamiler savaşlar arasında insan güzel bişey hayal edemiyo

Back
X