Kendinizi aşırı öven kayınvalide ve kayınpeder hakkında...

Böyle yapınca daha abartır gibi geliyor bana. Ben anlattıkça o bastırmak için daha çok anlatır gibi.

Böyle yapınca daha abartır gibi geliyor bana. Ben anlattıkça o bastırmak için daha çok anlatır gibi.
Hayır yapmaz bozuluyorlar aksine. Aa öylemi valla bizim ailede de şöyledir mesela bizim memlekette böyledir diyip siz bastırın. Abartırsa aaa anneciğim bahsetmiştin ya biliyorum diyin.

O kdr tanıdık ki. Şunu duydum biz hepimiz uzun boylu ve mavi gözlüyüz bendenizde kısa ve kahverengi gözlü. Açik öğretim mezunu çocuklarını (küçümsemek için değil asla annesinin söylediklerine göre değerlendirmek için) öyle bi anlatıyor ki Harvard ya da Oxford dan dereceyle mezun olmuşlar sanırsın. Kaynım yabancı dil kursuna gitmiş sadece birkaç kur iyi dil biliyor diyor falan. Görümcem hazır mantı yapar sanırsın kendi açtı elleriyle kızım herşeyini kendi yaptı der. İlk başta hem sinir bozucu hem hakaret gibi gelirken şimdi alıştım uğraşmıyorum bile. Siz de kendinizi övün çok zevkli oluyor

Birakin aglasin. Digerlerine ah saka yaptim, oda hep bana saka yapiyor diye salaka yatacaksiniz. Bir süre sonra o da "sakalarini" azaltmaya baslayacak yada sizin sakalariniz da devam eder. Toksik insanlara acimak hata olur

Ben olsam bu insanlarla yalnız görüşmem hep eşimle giderdim.
Eşimle gittiğim zaman da mutfağa geçer kendime oyalanacak şeyler bulurdum hatta müzik bile açabilirsiniz.
Konuşsun dursunlar kendi kendilerine.
Ama tek başına asla gitmezdim birebir muhatap olmazdım.
Karşılıklı diyalog yok çünkü monolog halindeler belli ki.

Benim kayınvalidemde böyle onlarla arası iyi olmayan herkes onları kıskanıyor. Öyle mükemmeller ki herkes sürekli nazar ediyor. Başkalarının gelinlerini öve öve bitiremiyor. Bana gelince iyi laf etmiyor. Ama hepsi böyle sanırım yakın arkadaşım eşimin yakın arkadaşıyla evli. Onun kgaınvelidesi sürekli beni övüyormuş kıza, benim kayınvalide sürekli o kızın gelinliğini övüyor. Kimse elindekinden memnun değil

%1000000000

Yok zaten onsuz gitmiyorum. Kesinlikle sıfır diyalog sadece kendileri konuşsun kendileri anlatsın. Soru soruyorlar cevabı da kendileri veriyor. Benim anlamadığım kendi çocuklarına karşı da böyleler onlar nasıl bunca zaman farketmemiş anne babalarını.

Ben olsam onların ovduklerinin bin katı overim o bir iyi diyorsa ben 5 iyi derim. Ama kinayeli dalga geçmeden inceden inceden .
( Örneğin kızım çok merhametli mi diyor "ay evet x anne ben öyle merhametlisi hiç görmedim, maşallah ya." gibi .) bir süre sonra zaten tii ye aldığınizi anlayıp ,bu kız herşeyin farkında derler. Tabi sağlıkli düşünebilen insanlarsa.

Bence eşinizin tüm sahip olduklarını yaptığını bildikleri için siz onlara buradan vuracaksınız diye düşünüyorlar. Siz vurmadan önce savunma yapıyorlar akıllarınca. Boş insanlar belli ki. Bence mesafeli bir duruşunuz olsun. Arada da kendi eşinizi övün sallıyorum evet eşim de size şunu şunu almıştı değil mi çok iyidir eşimin sizde emeği büyük vs diyin.

Ben senin yerinde olsam bende kendimi överdim sürekli eşimin, komşularımın, akrabalarımın herşeyimi (yemeklerini vs. )çok beğendiğini söylerdim. O yapıyorsa sende yap bakalım nasıl Bi etkisi olacak. Taktik işe yaramazsa salla hiç umursama kendi anlatsın kendisi dinlesin

Küçümser ve aşağılardım. Eşim alınırsa da canım kötü bir şey demedim ki alınganlık yapma lütfen derdim onlar gibi. Eşiniz onlara inanıyorsa size de inanır bence

Görüşmeyince eşinizle aranız nasıl oluyor. Bir sıkıntı çıkmıyor mu yani.
Oooo çıkmaz mı tabiki çıktı.
Ama artık umrumda değil ne olursa olsun diyorum çektim restimi.
Zaten bayramdan bayrama görüşüyorduk en son eşimin erkek kardeşi nişanlandı yapılanları görünce eşimden anladı değerini.
Oda mesafeli şuan.
Ben söyleyince anlamıyordu görmesi gerekmiş.

Kız yoksa eltim senmisin kayın ailesinin ikizlerini buldum aynilar asla fark yok inanamıyorum yani saatlerce kendilerini övebilirler oysa ki gram faydaları yok külli zarar

çok yakın bir aile dostumuz hep "bir insan en çok neyden bahsederse onunla bir problemi vardır" der. muhtemelen anlattıklarını hiçbir zaman yaşayarak göremeyeceksiniz çünkü öyle insanlar değiller, sizin de öyle göremeyeceğinizi bildikleri için olmayan özelliklerini lafla ifade ediyorlar. sanırım ben de olsam sinir etmek için çevremdeki herkesi över dururum bir onları övmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…