Dua ederim biraz rahatlarımKimsenin yanınızda olamadığı, bunaldığınız zamanlarda kendi kendinizi rahatlatmak adına ne yaparsınız? Sıkıntılarım o kadar spesifik ki ifşa olmamak adına yazmak istemiyorum. Bazen her şey üst üste geliyor sanki. Siz böyle zamanlarda ne yaparsınız? Kafam kazan gibi oldu, ağlayamıyorum da.
Bir yürüyüş yapmayı deneyeceğim. En aızdnan fırına kadar gidip gelip ekmek alayım. Belki iyi gelir. Teşekkürler.Gerçekten çaresiz misiniz yoksa öyle mi görüyorsunuz ? Buna önce gerçekten karar verin.
Ben bundan 3 sene önce ne abuk şeyleri dert etmişim kendime diyorum mesela..
Fakat şu anda çok çaresiz kalıyorum bazı durumlarda ve ben de bu aralar kendimi öyle hissediyorum annemin sağlık sorunlarından dolayı.
Sonra 2 yaşındaki çocuğuma bakıyorum şükrediyorum. Hani Polyanna değilim ama bazen çaresiz şeyler karşısında çare aramaktan vazgeçmek, akışına bırakmak gerek diye düşünüyorum. Çünkü yolunda olan şeylerin de kıymetini bilmiyor insan sadece olumsuzluklara odaklandığı için.
Kafam çok dağınık belki tam anlaşılır yazamadım bilmiyorum .
Eğer hayatınızdaki şeyler gerçekten ‘çözümsüz’ ise başka şeyler ile oyalanmaya çalışın.
mesela dün hava -8 dereceydi burda yine de giyindim 3 saate yakın yürüdüm. Eve döndüğümde kendimi daha iyi hissediyordum.
herşeyin başı sağlık. İnanın. Sağlık probleminiz ya da sevdiğinizin sağlık problemi yoksa,
Ölümden başka herşeye çare var .
Umarım tüm sıkıntılarınız bir an önce geçer
bol bol kendime vakit ayırırım akışına bırakırımKimsenin yanınızda olamadığı, bunaldığınız zamanlarda kendi kendinizi rahatlatmak adına ne yaparsınız? Sıkıntılarım o kadar spesifik ki ifşa olmamak adına yazmak istemiyorum. Bazen her şey üst üste geliyor sanki. Siz böyle zamanlarda ne yaparsınız? Kafam kazan gibi oldu, ağlayamıyorum da.
ben kendi içime kapanıyorum öyle zamanlarda..Kimsenin yanınızda olamadığı, bunaldığınız zamanlarda kendi kendinizi rahatlatmak adına ne yaparsınız? Sıkıntılarım o kadar spesifik ki ifşa olmamak adına yazmak istemiyorum. Bazen her şey üst üste geliyor sanki. Siz böyle zamanlarda ne yaparsınız? Kafam kazan gibi oldu, ağlayamıyorum da.
Ağlamak en iyi rahatlama yoludur.kime ofkeliyseniz onu saydirarak ağlayın. öfkenizi içinizdekini boşalttıktan sonrada dua edin iç huzurunuz için.Kimsenin yanınızda olamadığı, bunaldığınız zamanlarda kendi kendinizi rahatlatmak adına ne yaparsınız? Sıkıntılarım o kadar spesifik ki ifşa olmamak adına yazmak istemiyorum. Bazen her şey üst üste geliyor sanki. Siz böyle zamanlarda ne yaparsınız? Kafam kazan gibi oldu, ağlayamıyorum da.
Benim de zamanı gelene kadar ertelemeyi öğrenmem lazım sanırım. Her şey hemen çözülsün istiyorum ama o kadar kolay değil.Oldu, oluyor , olacak .. Konuda kişiden ortamdan uzaklaşırım. Gece yarısı bile olsa farketmez.Dua ederim, kitap okurum, film izlerim, yemek yaparım. Çözülmez gibi görünen sorunu ertesi gün değerlendirmek üzere beklerim.
neleer neler geçti bir düşün.. bu da geçicek, her gecenin bir sabahı vardır unutma, Dua et, Allah a derdini anlat inan rahatlayacaksın.Kimsenin yanınızda olamadığı, bunaldığınız zamanlarda kendi kendinizi rahatlatmak adına ne yaparsınız? Sıkıntılarım o kadar spesifik ki ifşa olmamak adına yazmak istemiyorum. Bazen her şey üst üste geliyor sanki. Siz böyle zamanlarda ne yaparsınız? Kafam kazan gibi oldu, ağlayamıyorum da.
Tercihli yalnızlık yaşayanlardanım, kimseye dert anlatmayı sevmiyorum çünkü, dertten ölsem kimseye söylemem:)Kimsenin yanınızda olamadığı, bunaldığınız zamanlarda kendi kendinizi rahatlatmak adına ne yaparsınız? Sıkıntılarım o kadar spesifik ki ifşa olmamak adına yazmak istemiyorum. Bazen her şey üst üste geliyor sanki. Siz böyle zamanlarda ne yaparsınız? Kafam kazan gibi oldu, ağlayamıyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?