- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Öncelikle bu hayata bir kere geliyorsunuz bir hayatımız daha yok mutlu olmak bizim elimizde ve bu hayatın başrolu biziz diger insanlar yan roller.Kimseyi takmayin güçlü durmak icin kendi gelirinizi tabi kazanmak lazim aileniz arkanizda durmuyor sanirim ve işinizde olacakmis.Isinize odaklanin para kazandıkça guveniniz artar zaten.Ama iç huzurunuz icin kendinizi sevin diger insanlarin ne dedigi ve ya ne yaptığı onemli değil basrol sizsiniz.Eş ailesini hele hiç tınlamayın hayatınızda ne kadar degerleri var ki onlar kim ki bu kafaya ermek çok zor ama ben artik boyle düşünüyorum ve daha iyiyim hem icsel olarak ruhumda yenilendi diye düşünüyorum.Tınlamayarak her sey mukemmel olur.
Eşim dahil kimseye güvenmeyip sadece kendime guvenerek..Kızlar gerçekten hayat bazen çok zor geliyor, ve biliyorum ki ülkecek durum bu, ama benim sorum özellikle ailesinden yeterli desteği göremeyen kadınların durumu daha zor, evlenince biliyorsunuz herkes şanslı olmuyor hayat çok kolay gibi birde eş ailesi akrabalarıyla uğraşmak çıkıyor size, kendinizi nasıl güçlü tutuyorsunuz? 2 senedir çalışmıyordum hem pandemi hem şehir değişikliği nedeniyle şimdi iş buldum şükür başlayacağım, diyorum tekrar bekarkenki gibi kendi paramı kazansam daha güçlü hissederim, insanlar çok yoruyor ve genel anlamda içimden bir şey yapmak gelmiyor fakat güçlü olmak tekrar ayağa kalkmak bir şekilde yaşamak zorundayım. Bazen düşünüyorum Allah korusun insanlar nasıl 60-70 yaşına kadar geliyor diyorum, nasıl çekmişler bu hayatı gibi düşünüyorum. Düzeliyor mu?
Oğlak kadını olduğum için hep güçlü hissettimKızlar gerçekten hayat bazen çok zor geliyor, ve biliyorum ki ülkecek durum bu, ama benim sorum özellikle ailesinden yeterli desteği göremeyen kadınların durumu daha zor, evlenince biliyorsunuz herkes şanslı olmuyor hayat çok kolay gibi birde eş ailesi akrabalarıyla uğraşmak çıkıyor size, kendinizi nasıl güçlü tutuyorsunuz? 2 senedir çalışmıyordum hem pandemi hem şehir değişikliği nedeniyle şimdi iş buldum şükür başlayacağım, diyorum tekrar bekarkenki gibi kendi paramı kazansam daha güçlü hissederim, insanlar çok yoruyor ve genel anlamda içimden bir şey yapmak gelmiyor fakat güçlü olmak tekrar ayağa kalkmak bir şekilde yaşamak zorundayım. Bazen düşünüyorum Allah korusun insanlar nasıl 60-70 yaşına kadar geliyor diyorum, nasıl çekmişler bu hayatı gibi düşünüyorum. Düzeliyor mu?
Güçlü olmak için oğlak olman yeterli benceKızlar gerçekten hayat bazen çok zor geliyor, ve biliyorum ki ülkecek durum bu, ama benim sorum özellikle ailesinden yeterli desteği göremeyen kadınların durumu daha zor, evlenince biliyorsunuz herkes şanslı olmuyor hayat çok kolay gibi birde eş ailesi akrabalarıyla uğraşmak çıkıyor size, kendinizi nasıl güçlü tutuyorsunuz? 2 senedir çalışmıyordum hem pandemi hem şehir değişikliği nedeniyle şimdi iş buldum şükür başlayacağım, diyorum tekrar bekarkenki gibi kendi paramı kazansam daha güçlü hissederim, insanlar çok yoruyor ve genel anlamda içimden bir şey yapmak gelmiyor fakat güçlü olmak tekrar ayağa kalkmak bir şekilde yaşamak zorundayım. Bazen düşünüyorum Allah korusun insanlar nasıl 60-70 yaşına kadar geliyor diyorum, nasıl çekmişler bu hayatı gibi düşünüyorum. Düzeliyor mu?
DimiiiiGüçlü olmak için oğlak olman yeterli bence
Bu size göre evlilik mi pekiEşim dahil kimseye güvenmeyip sadece kendime guvenerek..
Başlığa cevabım: severek.Kızlar gerçekten hayat bazen çok zor geliyor, ve biliyorum ki ülkecek durum bu, ama benim sorum özellikle ailesinden yeterli desteği göremeyen kadınların durumu daha zor, evlenince biliyorsunuz herkes şanslı olmuyor hayat çok kolay gibi birde eş ailesi akrabalarıyla uğraşmak çıkıyor size, kendinizi nasıl güçlü tutuyorsunuz? 2 senedir çalışmıyordum hem pandemi hem şehir değişikliği nedeniyle şimdi iş buldum şükür başlayacağım, diyorum tekrar bekarkenki gibi kendi paramı kazansam daha güçlü hissederim, insanlar çok yoruyor ve genel anlamda içimden bir şey yapmak gelmiyor fakat güçlü olmak tekrar ayağa kalkmak bir şekilde yaşamak zorundayım. Bazen düşünüyorum Allah korusun insanlar nasıl 60-70 yaşına kadar geliyor diyorum, nasıl çekmişler bu hayatı gibi düşünüyorum. Düzeliyor mu?
Sadece eş degil, aile kardes arkadaş vs dahil kimseye degil kendime guveniyorum..herkes herseyi yapabilir anlaminda dedim. O bana bunu yapmaz diye birsey yok hayatta. Herkes hata yapabilir.Bu size göre evlilik mi peki
Aslında bazen bunu da düşünüyorum, çünkü satürn yönetiminde bi burç, gerçekten o mu zorluyor acaba diyorum psikolojik anlamda negatif bakabilen yapıya sahibiz. Mücadele etme ve geleceğini düşünmek konusunda evet öyle etki veriyor ama dönencesini tamamlayana kadar Buda 31-32 yaşına kadar zorluyormuşOğlak kadını olduğum için hep güçlü hissettim
Yani bunu hep burcuma yordular.
Bı sıkıntı olunca da o an içeride gizlice ağlarim sadece 5 dakika veriyorum kendime .
5 dakika sonra çıkarım hayat çok güzeldir kimse de bı sorun yasadigimi anlamaz çünkü yıkılmam, ama yıkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?