Canım hep bunun kavgasını yapıyorum.. O istiyor..Alerjiden gözümü açabilsem motive olacağım aslında ama
Pazar günleri kalabalıkta, tek izin günü o gün olan adamla avmye gitmeyi değiştirmekle başlayın bence.
Yani evimin önünde park var hava güzel olursa parka çıkarıyorum ama dediğim gibi ben keyif almıyorum..Boş vaktim yok, çalışıyorum, ek iş yapıyorum, okul okuyorum, hobilerim var, bazı stk'larda gönüllü üyeyim, sürekli konser, oyun, festival bileti peşinde koşuyorum. Bazı günler, bugün olduğu gibi totomun üzerine oturabilirsem şükrediyorum. Sıkılacak vakit yok.
Neden sürekli avm'ye gidiyorsunuz? Temiz hava alacağınız, çocuğunuzun koşup oynayacağı yerlere gitmek daha mantıklı değil mi?
Allah allahCanım hep bunun kavgasını yapıyorum.. O istiyor..
Yani evimin önünde park var hava güzel olursa parka çıkarıyorum ama dediğim gibi ben keyif almıyorum..
Allah allahNe yapıyor ki her hafta her hafta avmde?
Benim bildiğim erkek milleti avm sevmezdi.
Aynen
İşim olup da bir ikeaya gireyim desem başlıyor oflayıp puflamaya.
Ben de pek hoşlanmıyorum aslında. Labirent mantığıyla yapılmış ve basık geliyor daralıyorum. Ama bazen işim düşüyor işte..
Her gittiğimde de kalabalık bayılıyorlar valla
En yakın orası mangal piknik uzaklara gitmek zor geliyor ona..Allah allahNe yapıyor ki her hafta her hafta avmde?
Evet ben pek tek çıkmıyorum.. Ama arkadaşlarımla mesafe var bayağı o yüzden gidecek yerim yok yakında..S Serenad5 bizde de 6 aylik bebek var. 20 gunluk oldugundan beri 2 gune bir cikar mahallede dolasirim bebek arabasiyla.kışın ev gezmesi seklinde gecti genelde.3 aylik oldugundan beri de bebegimle haftaici bi gun avm diger gunler mahalle park gezmesi yapariz.pazar gunu esimin izin gununde bazen evde otururuz.bazen sokak sokak yururuz bazen avm.bazen buyuk yesil parklarda dolanmak.yani imkanlariniza gore cesitlendirin.haftaici siz kendiniz de cikin cocugunuzla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?