- 26 Temmuz 2017
- 2.619
- 5.788
- 88
- 38
ben de kimseyle gorusmuyorum ama tek cikmaya aliskinim.cocuk da olunca ayarlamak cok zor arkadaslari.ne gerek var.koyun bebek arabasina cikin yuruyun bi saat.evde youtubedan spor videolari acin cocukla yapin.3 yasina gelince devletin yarim gun kresine verin siz de hanimlar lokali aile yasam merkezi gibi yerlerde spor kurs vb seylere gidin yapilcak sey cok.illa es ya da arkadas olmasi gerekmiyor :)Evet ben pek tek çıkmıyorum.. Ama arkadaşlarımla mesafe var bayağı o yüzden gidecek yerim yok yakında..
su an ucretsiz izindeyim bebek var.hayatimda nadir evde oturabildigim zamanlardayim.ise baslayinca ayni sizinki gibi olacak.o zaman da sanirim ev isleri icin yardimci kadin, aksam yemegi yerine bi kase musli vb yiycem.esim de onu yiycek mecbur :/ cocuk zaten biz isten gelene kadar aksam yemegini yemis olacak.kendime motive etmek mi.. nasıl desem..
çalışıyorum.
eve geliyorum yemek yok.. yap ye bulaşıklari makineye koy toparla çik..
akşamları kızla oyun oyna.
kafamı kasıyacak vaktim yok istediğim gibi davranma da yok.
çok monoton hayatim var ben bu hayatı sevemiyorum
ben işten gelince birlikte yiyoruz çocukla. zor degil bu.:)su an ucretsiz izindeyim bebek var.hayatimda nadir evde oturabildigim zamanlardayim.ise baslayinca ayni sizinki gibi olacak.o zaman da sanirim ev isleri icin yardimci kadin, aksam yemegi yerine bi kase musli vb yiycem.esim de onu yiycek mecbur :/ cocuk zaten biz isten gelene kadar aksam yemegini yemis olacak.
Slm kızlar.. Gerçekten bahar ayından mıdır bilmiyorum ama son zamanlarda canım çok sıkılıyor, içim daralıyor...Eşim bir pazarları evde onda da tek yaptığımız avmye gitmek, 2.5 yaşında da bi oğlum var ama benim canım sıkılıyor hayatım çok monoton,arkadaşlarımda yakındaki bir başka ilde o yüzden ayda bir görüşüyorum ha diyince olmuyor.. Uff kısacası canım sıkılıyor, siz nasıl motive oluyor hayatınızı nasıl renklendiriyorsunuz, ne yapıyorsunuz da sıkılmıyorsunuz.. Hayata karşı nasıl keyifli olabiliyor, kendinizi nasıl motive ediyorsunuz.
sanki hiç izin almamış gibi oldu. nasıl bır ruyaydı.ben işten gelince birlikte yiyoruz çocukla. zor degil bu.:)
yapacak bişey yok.
ücretsiz izindeyken firsati değerlendir derim komşu çagir ev temizliği yap çocukla parka götür tv izle annene git. ne bilim ben bunlari yaptım ücretsiz izinim çabuk bitmişti
valla öle oldu ama ki ev kadinlari çalışanlara çalışanlarda ev kadinlara özeniyor. dünya tersine döner gibisanki hiç izin almamış gibi oldu. nasıl bır ruyaydı.
çalıştığımıza eyvallah ama bilmıyolar ki !el alemin ağzını burnunu yüzünü çekmektense,valla öle oldu ama ki ev kadinlari çalışanlara çalışanlarda ev kadinlara özeniyor. dünya tersine döner gibi
bende evde olduğuna şükredin desem onlarda çalıştığına şükredin diyolar.
benim eve gelisim 7 olacagi icin bakacak kisi yedirir diye dusundum. bi de aksam bulasik isi ciksin istemiyorum.evet bol bol tv izleme parka avm ye gitme vb seyler yapiyoruz.ev hanimi olsaydim cocuk 3 yasina gelene kadar belki biraz sıkılırdim.sonra o krese gidince aile yasam merkezinde kurslara spora filan giderdim.ah ahh...o kadar calis memur ol.paran olsun.harciycak zamanin enerjin kalmasin :/ben işten gelince birlikte yiyoruz çocukla. zor degil bu.:)
yapacak bişey yok.
ücretsiz izindeyken firsati değerlendir derim komşu çagir ev temizliği yap çocukla parka götür tv izle annene git. ne bilim ben bunlari yaptım ücretsiz izinim çabuk bitmişti
evet sanki masabasinda oturup cay ictigimizi dusunuyor bazilari.hergun vatandasin tribini cek.azar isit.mobbinge maruz kal.bi dunya yol tep.sinir krizleri gecir.memur oldugun icin de vazgeceme.bi daha bu maasla is bulamayacagin icinçalıştığımıza eyvallah ama bilmıyolar ki !el alemin ağzını burnunu yüzünü çekmektense,
evımın,çocuğumun, eşimin çilesi başım üstüne.
Öyle mi diyorsunuz... Tek başına bi şey yapamayanlardanım ben, zevk almıyorum..ben de kimseyle gorusmuyorum ama tek cikmaya aliskinim.cocuk da olunca ayarlamak cok zor arkadaslari.ne gerek var.koyun bebek arabasina cikin yuruyun bi saat.evde youtubedan spor videolari acin cocukla yapin.3 yasina gelince devletin yarim gun kresine verin siz de hanimlar lokali aile yasam merkezi gibi yerlerde spor kurs vb seylere gidin yapilcak sey cok.illa es ya da arkadas olmasi gerekmiyor :)
he bırde gerekli gereksız iş arkadaşlarıda varevet sanki masabasinda oturup cay ictigimizi dusunuyor bazilari.hergun vatandasin tribini cek.azar isit.mobbinge maruz kal.bi dunya yol tep.sinir krizleri gecir.memur oldugun icin de vazgeceme.bi daha bu maasla is bulamayacagin icin
Ben de memurum nöbet tuttuğum için 2..3 gün evde olduğum anlar çok sıkıcı.. Her gün mesai yapsaydım böyle olmazdı galiba..he bırde gerekli gereksız iş arkadaşlarıda varya kaç def istifa düşündüm bır bılsenız.özel olsa bırakırdım çoktan ama memurluk bu zamanda nımet.gel bir sarılalım
bekarken tek basima sinemaya tiyatroya havuza denize doga yuruyusune gunubirlik turlara giderdim.aksine arkadasi ayarlamaya calis bugun olmaz yarin olmaz nazini cekemiyorum kimsenin.avm ye gider yemek yerim kahve icerim magaza gezerim.bebek olunca da imkanlar dahilinde yine yapiyorum.bikac kere yapsaniz normallesir aslinda.kimseye ihtiyac duymazsiniz.cahil komsularimla oturup kahve icip abuk subuk dertlerini dinleyecegime kendi basima icer film izlerim daha iyi :) ufak ufak cikmayi deneyin alisirsiniz zamanla daha buyuk seyler yaparsiniz zor degil :)Öyle mi diyorsunuz... Tek başına bi şey yapamayanlardanım ben, zevk almıyorum..
Ben de memurum nöbet tuttuğum için 2..3 gün evde olduğum anlar çok sıkıcı.. Her gün mesai yapsaydım böyle olmazdı galiba..
umarım çıkarsınız bu buhrandan.bahanesiz.Ben de memurum nöbet tuttuğum için 2..3 gün evde olduğum anlar çok sıkıcı.. Her gün mesai yapsaydım böyle olmazdı galiba..
Aman Allahim bunlari nasil yetiştiriyorsunuz.Boş vaktim yok, çalışıyorum, ek iş yapıyorum, okul okuyorum, hobilerim var, bazı stk'larda gönüllü üyeyim, sürekli konser, oyun, festival bileti peşinde koşuyorum. Bazı günler, bugün olduğu gibi totomun üzerine oturabilirsem şükrediyorum. Sıkılacak vakit yok.
Neden sürekli avm'ye gidiyorsunuz? Temiz hava alacağınız, çocuğunuzun koşup oynayacağı yerlere gitmek daha mantıklı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?