Kendinizi nasıl motive ediyorsunuz..

Evet ben pek tek çıkmıyorum.. Ama arkadaşlarımla mesafe var bayağı o yüzden gidecek yerim yok yakında..
ben de kimseyle gorusmuyorum ama tek cikmaya aliskinim.cocuk da olunca ayarlamak cok zor arkadaslari.ne gerek var.koyun bebek arabasina cikin yuruyun bi saat.evde youtubedan spor videolari acin cocukla yapin.3 yasina gelince devletin yarim gun kresine verin siz de hanimlar lokali aile yasam merkezi gibi yerlerde spor kurs vb seylere gidin yapilcak sey cok.illa es ya da arkadas olmasi gerekmiyor :)

kendime motive etmek mi.. nasıl desem..
çalışıyorum.
eve geliyorum yemek yok.. yap ye bulaşıklari makineye koy toparla çik..
akşamları kızla oyun oyna.
kafamı kasıyacak vaktim yok istediğim gibi davranma da yok.
çok monoton hayatim var ben bu hayatı sevemiyorum

su an ucretsiz izindeyim bebek var.hayatimda nadir evde oturabildigim zamanlardayim.ise baslayinca ayni sizinki gibi olacak.o zaman da sanirim ev isleri icin yardimci kadin, aksam yemegi yerine bi kase musli vb yiycem.esim de onu yiycek mecbur :/ cocuk zaten biz isten gelene kadar aksam yemegini yemis olacak.

ben işten gelince birlikte yiyoruz çocukla. zor degil bu.:)
yapacak bişey yok.
ücretsiz izindeyken firsati değerlendir derim komşu çagir ev temizliği yap çocukla parka götür tv izle annene git. ne bilim ben bunlari yaptım ücretsiz izinim çabuk bitmişti

evdeyken bıle sıkılacak vakıt bulamıyorum kendıme.
hele çocuğunuz varken.
nisanın 15 ini sabırsızlıkla beklıyorum yağmurda kızımla çamurda oynamak için.sıcak yer olsa çoktan çamurlanmıştık hoş oda kar etmez bana çalısmasam yapardım yıne. çocuğunuzla çocuk olun bence.parkta beraber sallanıp kayın.kımseyıde takmayın. burada ayıp görülür böyle şeyler.kadınlar pencereden dışarıyı seyrettırıyor çocuklara(kemal sunalın arada cam varken tavuğa ekmek banması gibi) bizide ızlıyolar bır yandan ayıplayarak tabi cık cık evlı barklı kadın çocuğuyla oynuyor parkta...baharın yorgunluğu dıyelım inşallah geçer karamsarlığınız.

Aynı durumdayız. Ben resmen kendimi suya bırakmısım da o su beni nereye götürecek bekleyip göreceğiz modundayım. Arkadaslarımın hepsş uzakta yakınımdaki arkadaslarımla kafalar uyusmuyor. Kursa falan gitmeyı dülünüyorum bu yaz

sanki hiç izin almamış gibi oldu. nasıl bır ruyaydı.

Ben de yarim gun calisiyorum kizimi annemden aliyorum sonra eve gidiyoruz yemek yiyoruz sonra kizimi uyutuyorum ben ortaligi topluyorum yemek hazirliyorum vaktim varsa az bir tv bakiyorum kiz uyaniyor evimizin onunde park var kizim disari cikmak istiyor yaninda ben de cikiyorum kamelyanin ordada komsularla oturuyoruz aksam ezani okundu mu eve gidiyoruz yemek ye kaldir kizla ilgilen dizi izle sonra yatis.hafta sonlari da piknik acik hava bazen avm boyle gidiyor iste omur.

sanki hiç izin almamış gibi oldu. nasıl bır ruyaydı.
valla öle oldu ama ki ev kadinlari çalışanlara çalışanlarda ev kadinlara özeniyor. dünya tersine döner gibi
bende evde olduğuna şükredin desem onlarda çalıştığına şükredin diyolar.

valla öle oldu ama ki ev kadinlari çalışanlara çalışanlarda ev kadinlara özeniyor. dünya tersine döner gibi
bende evde olduğuna şükredin desem onlarda çalıştığına şükredin diyolar.
çalıştığımıza eyvallah ama bilmıyolar ki !el alemin ağzını burnunu yüzünü çekmektense,
evımın,çocuğumun, eşimin çilesi başım üstüne.

benim eve gelisim 7 olacagi icin bakacak kisi yedirir diye dusundum. bi de aksam bulasik isi ciksin istemiyorum.evet bol bol tv izleme parka avm ye gitme vb seyler yapiyoruz.ev hanimi olsaydim cocuk 3 yasina gelene kadar belki biraz sıkılırdim.sonra o krese gidince aile yasam merkezinde kurslara spora filan giderdim.ah ahh...o kadar calis memur ol.paran olsun.harciycak zamanin enerjin kalmasin :/

çalıştığımıza eyvallah ama bilmıyolar ki !el alemin ağzını burnunu yüzünü çekmektense,
evımın,çocuğumun, eşimin çilesi başım üstüne.
evet sanki masabasinda oturup cay ictigimizi dusunuyor bazilari.hergun vatandasin tribini cek.azar isit.mobbinge maruz kal.bi dunya yol tep.sinir krizleri gecir.memur oldugun icin de vazgeceme.bi daha bu maasla is bulamayacagin icin

Öyle mi diyorsunuz... Tek başına bi şey yapamayanlardanım ben, zevk almıyorum..

evet sanki masabasinda oturup cay ictigimizi dusunuyor bazilari.hergun vatandasin tribini cek.azar isit.mobbinge maruz kal.bi dunya yol tep.sinir krizleri gecir.memur oldugun icin de vazgeceme.bi daha bu maasla is bulamayacagin icin
he bırde gerekli gereksız iş arkadaşlarıda var ya kaç def istifa düşündüm bır bılsenız.özel olsa bırakırdım çoktan ama memurluk bu zamanda nımet.gel bir sarılalım

he bırde gerekli gereksız iş arkadaşlarıda var ya kaç def istifa düşündüm bır bılsenız.özel olsa bırakırdım çoktan ama memurluk bu zamanda nımet.gel bir sarılalım
Ben de memurum nöbet tuttuğum için 2..3 gün evde olduğum anlar çok sıkıcı.. Her gün mesai yapsaydım böyle olmazdı galiba..

Öyle mi diyorsunuz... Tek başına bi şey yapamayanlardanım ben, zevk almıyorum..
bekarken tek basima sinemaya tiyatroya havuza denize doga yuruyusune gunubirlik turlara giderdim.aksine arkadasi ayarlamaya calis bugun olmaz yarin olmaz nazini cekemiyorum kimsenin.avm ye gider yemek yerim kahve icerim magaza gezerim.bebek olunca da imkanlar dahilinde yine yapiyorum.bikac kere yapsaniz normallesir aslinda.kimseye ihtiyac duymazsiniz.cahil komsularimla oturup kahve icip abuk subuk dertlerini dinleyecegime kendi basima icer film izlerim daha iyi :) ufak ufak cikmayi deneyin alisirsiniz zamanla daha buyuk seyler yaparsiniz zor degil :)

hepimizin kötü bir huyu var. mutsuz hissettiğimizde kendimizi daha da mutsuz yapacak şeylerle uğraşmaya bayılıyoruz. moral bozan filmler, müzikler, konuşmalar... ben kendimi motive etmek için telefonumu kapatıp en az 2-3 saat elime almıyorum. yanımda bir dostum varsa gerçekten onunla sohbet etmeye, bir yemek yiyorsam tadını çıkarmaya, yiğenimle oynuyorsam çocuk gibi zevk almaya çalışıyorum. avmlerden uzak durun, insanın enerjisini düşürüyorlar. onun yerine parka çıkın, yalınayak toprağa basın. o da olmadı bir ağaca dokunun, toprağa dokunun. vücudunuzun kendini topraklamaya ihtiyacı var.

Ben de memurum nöbet tuttuğum için 2..3 gün evde olduğum anlar çok sıkıcı.. Her gün mesai yapsaydım böyle olmazdı galiba..
umarım çıkarsınız bu buhrandan.bahanesiz.

Aman Allahim bunlari nasil yetiştiriyorsunuz.
Işten sonra ekişi nasil yapiyorsunuz,ne gibi ek iş?
Hangi hobbi?
Ben keşke bu kadar enerji dolu olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…