- Konu Sahibi eliffffffffff
içecek sektöründe bir fabrikayı işletiyoriyi dileklerin için çok teşekkür ederim.eşinizin işi ne peki cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içecek sektöründe bir fabrikayı işletiyoriyi dileklerin için çok teşekkür ederim.eşinizin işi ne peki cnm
Bir arkadaşım sizinle aynı durumda. Ben sorun olacağı kanaatindeyim. Tabi ki önemli olan şey marka değil, kişilerin birbirini sevip iyi anlaşması. Ama sorun da burda başlıyor zaten. Başta sadece sevgi ile her şey iyi giderken sonra uyum problemleri yaşanıyor. Bu da kültür, çevre, aile gibi farklılıklardan kaynaklanıyor. Direk gruplandırmak istemem ama gördüğüm kadarıyla konuşursam, mesela üniversite mezunu bir insan resim sergilerine konserlere giderken lise mezunu insan bu konulardan hoşlanmıyor. Ya da üniversite mezunu insan bayram tatili için Paris'e gitmek isterken lise mezunu insan bayramda ailesine gitmek istiyor. Bunlar uç kısımlar tabi ki ama üniversite mezunu olunca farklı bir gelenek görenek anlayış benimseniyor, lise mezunu olunca ise tamamen ayrı. Ben lise mezunu arkadaşlarımın konuşma tarzını seviyesini bile değişik buluyorum. Kişiliğimle de alakalı, ben bu konularda katıyım.Sizin böyle konularda anlaşabiliyorsanız, çok ortak noktanız varsa neden olmasın, birlikteliğinizin tadını çıkarın.
içecek sektöründe bir fabrikayı işletiyor![]()
aileni nasıl ikna ettin peki cnm.bana yol gösterir misin? :)
valla cnm şöyle söyleyim.ben üniversitede okumama rağmen daha pasifim ondan.ben onla çıkmaya başlamamla çok şey öğrendim. insanlarla rahat konuşabilmeyi ,gezmeyi ,eğlenmeyi,hatta okumanın insana kültürü öğretmeyip onun seni öğrenmeye çalışman gerektiğini.çoğu şeyde benden daha bilgili.lise mezunu diye onun bnm yanımda ezilmesi gerektği düşünüldüğü halde ben onun yanında eziliyorum.onun için bu konularda hiç bir sıkıntımız yok.
tabikide beni vazgeçirmek için neler yaptılar neler işte vermeyizde unuttursun ilerde üzüleceğine şimdi üzül gibi seni çok iyi anlıyorum insan bunalıyor bir tarafta sevdiğin adam bir tarafta herşeyin ailen ama düşündüm ilerde ailem olmayacak etrafıma baktım üniversite mezunu anlaşamayan okadar çok çift varki herşey sende bitiyor en önemlisi kafanın uyuşması ilk bunu kabullen önemli olan hangi okulu bitirdiği değil hayatta neler öğrendiği kendini nasıl geliştirdiği etrafına bir bak çok büyük okulları okuyup iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar var ve ailene ne yaparsanız ne derseniz ondan vazgeçmem imajını çiz annem ilkokul mezunu adamla ne konuşacaksın hayatının sonuna kadar demişti bana bende dört duvar arasında ben kalacağım onunla ne sen olacaksın ne babam bak ne güzel diyorsun okuttum diye demekki senin için okumak = aklı başında olmak ozaman ben hayatta doğru karar verebilirim ve o doğru kişi dedim annem susup kalmıştı :) hep aşkımız arkasında durdum susup dinlemedim acıterasyon yaptım hatta :)) sizin hiç aşka saygınız yokmu bir şans verin tanıyın ben babamı ezmem babam ne derse o ama aşkımdanda vazgeçmem ayrılmam diye :) sonra tanışmayı kabul ettiler yemeğe çıktık bir baktım bıdır bıdır konuşuyorlar burda iş sevgiline düşüyor iletişim kurmalı onlarla şimdi benden çok seviyorlar desem yeridir. tanıdılar baktılar bende ayrılmıyorum babam vakit veriyorum dedi birbirinizi tanıyın dedi sonrası çorap söküğü gibi geldi anlaştığını ailen kendi gözüyle görünce zaten herşey çözülüyor. birde anneme herşeyimi anlatırım ben hep aşkımı anlattım komik böyle sempatik gelecek şeyleri anlat ısınsın sevmeye başlasın anneyi ikna edince o baba olayını çözüyor :))
Lise ve üniversite mezunu olma farkı bu tür konularda ortaya çıkıyor bence sadece. O konuda da bir probleminiz yokmuş yani anlayış ve kültür açısından aranızda fark yoksa mezun olunan okul sadece sembolik. Ayrıca ileride senin hayatında her zaman o olucak ailen değil, hayatının tamamını onunla geçireceksin. Bu yüzden hayatını birleştireceğin kişi konusunda kimsenin yargısına izin verme, ailen de eninde sonunda senin mutlu olduğunu görünce yumuşayacaktır bence
önemli değil tatlım sende mutlu olursun inş.çok teşekkür ederim yazdıkların için cnm.tavsiyelerine uycam.sizde bir ömür mutlu olun inş. :)
birde telefonla konuşunca filan sevgilinin adını söyle selamı var de süper oluyor hahaha yüzleri değişiyor gıcık oluyorlar yani zorlaa ailenin içine sok onu aileden biri oluyor zamanla annem sormaya başlıyordu seninki aramadı hayret diye:)) bana çiçek alıyordu annemede alıyordu benimle gönderiyordu her yaştan kadının hoşuna gidiyor istemezmiş gibi alıyordu çiçeği istemez onun çiçeğini diyordu ama gözlerden belli hoşuna gidiyordudediğim gibi zaman bırak vazgeçme inşallah masalının sonu mutlu biter
![]()
ee napalım aşk için değer :)) birde unutmadan söyleyim ailenin düşüncelerini sevgiline net bir şekilde anlatma ayrıntılı işte şöyle dediler böyle dediler bugün diye sonra düşman olur beni istemediler diye acısını çıkarır yumşatıp söyle ailem istemiyor değilde işte ailemde haklı kız evladıyım babam kıskanıyor ondan böyle küçük şeyleri problem ediyor filan dersin hem sevgilin kendini ezik hissetmez hemde ailenle ilerde olası bir problem çıkmasını engellersinamin amin.sende az değilmişsin ama :))
ee napalım aşk için değer :)) birde unutmadan söyleyim ailenin düşüncelerini sevgiline net bir şekilde anlatma ayrıntılı işte şöyle dediler böyle dediler bugün diye sonra düşman olur beni istemediler diye acısını çıkarır yumşatıp söyle ailem istemiyor değilde işte ailemde haklı kız evladıyım babam kıskanıyor ondan böyle küçük şeyleri problem ediyor filan dersin hem sevgilin kendini ezik hissetmez hemde ailenle ilerde olası bir problem çıkmasını engellersinben öyle yaptım işe yaradı :))
birde telefonla konuşunca filan sevgilinin adını söyle selamı var de süper oluyor hahaha yüzleri değişiyor gıcık oluyorlar yani zorlaa ailenin içine sok onu aileden biri oluyor zamanla annem sormaya başlıyordu seninki aramadı hayret diye:)) bana çiçek alıyordu annemede alıyordu benimle gönderiyordu her yaştan kadının hoşuna gidiyor istemezmiş gibi alıyordu çiçeği istemez onun çiçeğini diyordu ama gözlerden belli hoşuna gidiyordudediğim gibi zaman bırak vazgeçme inşallah masalının sonu mutlu biter
![]()
bütün istisnalar burda toplanmış galba :)
arkadaşlar sizin mutluluklarınıza nazar değmesin maşallah
ama benim duyduğum gördüğüm genelde pek iyi sonuçlanmıyor
adam başta sorun çıkarmıyor ama laf aralarında iğneleyebiliyor
birazda ne derece eğitimli/eğitimsiz olduğuna bağlı..kadının lise mezunu ortaokul mezunu olması çocuk yetişirmek dışında erkek için pek fark yaratmıyor
ama kadın eğitimli erkek eğitimsiz olunca...yani eğitimsiz derken şunu kastediyorum..çok iyi işi yoktur ama görgüsü vardır nerde ne konuşucağını nasıl yiyeceğini biliyodur..kadına ayak uydurabiliyodur tamam
ama genelde bu pek böyle olmuyo
adam kültürsüz görgüsüzse tıp okusa bile kadına yaramaz :)
yada kadın yurtdışında master yapmıştır şöyledir böyledir adam 2 laf etmesini beceremiyodur ne kadar aşıkta olsalar yürümez
o kadar şeye göre değişiyor ki...ama en önemlisi karekteri..en önemlisi insan olmaktan ne anladığı..
bu şimdi değilse bile ileride problem yaratacak bende aynı şeyi yaşıyorum üni.de okuyorum ve erkek arkadaşım ilkokul mezunu ve çıkacak problemleri düşünerek önlemi aldım doğrusu. liseyi açıktan bitiriyor (notları benden çok daha yüksek) üniversite okumak için. okumak için onu teşvik etmelisin bence sonuçta okumanın yaşı yok. benim ailemin de en büyük şartı buydu diploma olmadan evlilik yok. çok da yanlış bulmuyorum doğrusu.. kıskançlıkla başlayıp kültürel farklılık ve fikir ayrılıklarıyla devam edecek bu durum bu da aranın açılmasına sebep vericek doğal olarak. karşı taraf kendini küçük görecek bi kere bunu sana söylemese de bu düşünceye anlam veremesen de bu kompleks seni de onu da yıpratıcak. felaket tellallığı gibi oldu biraz ama çözülmeyecek birşey değil bence.bu arada örgün okuyabilirse çok daha iyi olur tabii. umarım tatlıya bağlanır:13: . mutluluklar
![]()