Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
1 buçuk yıllık evliyim geçtimiz şubat ayından bu yana istiyoruz haziranda dış gebelik geçirdim 3 ay korunduk hsg çekindim geçen ay klomene basladım olmadı bu ay çatlatma iğneside yaptırdık bakalım hayırlısı rabbimden
Bat ne zaman canm

Canım ben 2 buçuk senelik evliyim ama ilk 1 sene istemedik korunmayi bıraktıktan sonra 4. Ayda hamile kaldım 12 haftalık düşük yaptım sonra tekrar ara verdim 3 Ay kadar şimdi hamile kalamıyorum bu 4. Ay olucak ama toplamda 3 Ay falan denedik bebek için benim çikolata kıstı çıktı ama hormon tahlillerim yumurta rezervim falan çok iyi çıktı hsg çekildi Ocak sonu o da iyi çıktı şimdi bekliyorum doktor olmazsa aşılama dedi eşimde sperm testi vericek bat 19 subat

Senin bat ne zaman ?

Anladım başın sağolsun Allahın takdiri.. hayırlısı canım ya inşallah aşılamaya gerek kalmaz inşallah da yüzümüz güler artık :)

Bat salı günü canım ve tek belirtim rahimde ara ara batmalarım :) ;)

Inşallah canım yaa kasıklarım ağrıyo inşallah regl olacaksam da gecikmem, çok sancılı bi süreç valla Rabbim çok bekletmez inşallah hepimizi..

Haber veririm buraya bi kaç güne hamileysem :KK66:
Kasık ağrısı hamileyken de oluyormuş belli olmaz bekle bakalım bende de ara sora sol tarafta batma oluyo bi de akıntım var beyaz yapışkan

Kasık ağrısı hamileyken de oluyormuş belli olmaz bekle bakalım bende de ara sora sol tarafta batma oluyo bi de akıntım var beyaz yapışkan

İnşallah hamileyizdir canım benim akıntım süt gibi geliyo arada 2 gündür..

şimdi de belim ağrımaya başladı hadi hayırlısı :) beni de etiketle hamileysen :) ;)

hiram2015 hiram2015 Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat ve tüm diğer kızlar nolur bana bi akıl verin yarın adetimin üçüncü günü sizce gidip tekrar en baştan tedaviye başvursam mı bikaç ay daha kafamı dinleyeyim mi aylardır ilk defa bu kadar düzenli adet oldum sizce tekrat sıkıntıya düşer miyim yada tedaviye başlamalımıyım eğer git başla derseniz eşime dahi haber vermeden herşeyi tek başıma yapıcam bu sefer çok kararsızım çok:(:(

hiram2015 hiram2015 Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat ve tüm diğer kızlar nolur bana bi akıl verin yarın adetimin üçüncü günü sizce gidip tekrar en baştan tedaviye başvursam mı bikaç ay daha kafamı dinleyeyim mi aylardır ilk defa bu kadar düzenli adet oldum sizce tekrat sıkıntıya düşer miyim yada tedaviye başlamalımıyım eğer git başla derseniz eşime dahi haber vermeden herşeyi tek başıma yapıcam bu sefer çok kararsızım çok:KK43::KK43:
Canoşşş ben senin yerine kendimi koyarak cevap vereyim ... İnan araştırır eşimi hiç karıştırmadan iyi bir doktor bulur ne gerekiyorsa yapardım .. eşler biraz daha stres yaptırıyo istemeden bence durumu

Allahım sana yalvarıyorum ne olur ne olur Rabbim bugün rüyama yolladığın o dünyalar güzeli meleği yanıma gönder kokusunu çekeyim ciğerlerime dokunayım pamuk gibi yüzüne kucağma alıp annem diye basayım bağrımA yalvarıyorum. Allahım nolur ver onu bana...
Canım bu dua nı öyle içten etmişsin ki Aminnnn diyorum .

hiram2015 hiram2015 Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat ve tüm diğer kızlar nolur bana bi akıl verin yarın adetimin üçüncü günü sizce gidip tekrar en baştan tedaviye başvursam mı bikaç ay daha kafamı dinleyeyim mi aylardır ilk defa bu kadar düzenli adet oldum sizce tekrat sıkıntıya düşer miyim yada tedaviye başlamalımıyım eğer git başla derseniz eşime dahi haber vermeden herşeyi tek başıma yapıcam bu sefer çok kararsızım çok:KK43::KK43:
Canım bencede guvenebilecegin bir doktora git ama ben olsam eşime söylerdim habersiz birşey yapmam çünkü bu ikimizi ilgilendiren bir durum saklanacak bisey yok

Canoşşş ben senin yerine kendimi koyarak cevap vereyim ... İnan araştırır eşimi hiç karıştırmadan iyi bir doktor bulur ne gerekiyorsa yapardım .. eşler biraz daha stres yaptırıyo istemeden bence durumu
Çok övdükleri bi dr var bahsetmiştim erkek diye gidememiştim ona gidicem bu sefer eşime söylemememin sebebi o beni asla strese sokmaz saolsun onun heveslenip sonra olmayınca üzülmeaine dayanamıyorum bu yüzden yarın gidince hormon testi yapar sanırım ama vajinal ultrasona alırmı çok çekiniyorum ondan

Canım bencede guvenebilecegin bir doktora git ama ben olsam eşime söylerdim habersiz birşey yapmam çünkü bu ikimizi ilgilendiren bir durum saklanacak bisey yok
Eşimin üzülmesine dayanamoyorum artık sürpriz olsun istiyorum ona eğer olursa duyarsa çok kızar evet ama herkeain bilmesi beni daha çok strese sokuyo böylesi daha iyi olcak gibi canm

Eşimin üzülmesine dayanamoyorum artık sürpriz olsun istiyorum ona eğer olursa duyarsa çok kızar evet ama herkeain bilmesi beni daha çok strese sokuyo böylesi daha iyi olcak gibi canm
Anlıyorum canım tabi senin kararın inşallah eşine sürpriz yapabileceğin bir haber alırsın tez zamanda

Back
X