- 15 Şubat 2017
- 129
- 138
- 18
- 32
- Konu Sahibi CilekRecelim
Bizede bi problem yok ama 9 ay oldu hamile kalamiyorum acaba kiloyla alakası varmidir ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cnm :) ya sen nasil belini cekilmesine dayandin bugun cektirdim ve baya agladim ne kadar agrili bi is o ya :) yaptiranlarida kutluyorum bu arada nasil dayanmislar :)Kızlar bide bişey sorcam çatlatma iğnesi kullananlarınız kaç defa kaç doz ve hangi iğneyi kullandı bana biraz bilgi verirmisiniz kafama bişey takıldı da
Demekki seninkini adamakıllı çekmişler ben gülme krizine girdim nefes alamadım gülmekten ne can yanması gözlerimden yaş geldi ama gülmekten yani☺☺Merhaba cnm :) ya sen nasil belini cekilmesine dayandin bugun cektirdim ve baya agladim ne kadar agrili bi is o ya :) yaptiranlarida kutluyorum bu arada nasil dayanmislar :)
Ağzına yüreğine sağlık canım aminn☺Merhabalar...
Guzel bir dua birakmak icin ugradim.
Allah hepinize gönlünüzün muradını versin kucaginizi doldursun insallah.
Hayirli evlatlariniz nasip olsun insallah.
Sorun ne olursa olsun bir cozum, bir tedavi, bir ilac varsa bunun icin bile sukredin nolur.
Tedavi edilemiycek care bulunamiycak durumda olanlar var.
Suphesiz allah herseyin en dogrusunu bilir.
Vardir bir bildigi.
ÂminMerhabalar...
Guzel bir dua birakmak icin ugradim.
Allah hepinize gönlünüzün muradını versin kucaginizi doldursun insallah.
Hayirli evlatlariniz nasip olsun insallah.
Sorun ne olursa olsun bir cozum, bir tedavi, bir ilac varsa bunun icin bile sukredin nolur.
Tedavi edilemiycek care bulunamiycak durumda olanlar var.
Suphesiz allah herseyin en dogrusunu bilir.
Vardir bir bildigi.
Canım inşallah bebisin sana sıkı sıkı tutunur seninle olur Allah gönlüne göre versin inşaallahKizlar dun 2. Asilamam yapildi dualarinizi bekliyorum![]()
Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallahKizlar dun 2. Asilamam yapildi dualarinizi bekliyorum![]()
Hayırlısı olsun canm bende ortalığı toplarken kimyasal olduğum ay yaptığım erken gebelik testini gördüm nasıl canm yandı çift çizgiyi gördüğüm ilk test .....Ben bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı test 6 gün öncesine kadar sonuç veriyormuş3 gün kaldı adetime
amin arkadaslar rabbim dualarimizi kabul etsin cok tesekkur ederim. Ilk asilamam aralikta yapildi tutmadi 1 ara verdik sonra 2. Asilamaya basladik. Bu arada problemimizde yok cok sukur ama 1 sneyi gecti bebiste olmadi. Klomen 5 gun kullandim 5 gunde gonal f igne 75 unite kullandim bde rahim duvarim kalinlassn dye asilamaya 4 5 gun kala estrofem kullandim sonucunda 4 yumurtam olustu 3 u 20 mm kusuratni hatrlamyrm bride 17 bucuk flandi tam hatrlamyrm doktor gayt guzel dedi hatta hormon testi bile istemedi ilk asilamamda ilaclardan sonra istemisti bu sefer gerek yok dedi pazartesi aksami catlatma ignem oldu. Dun sabahta asilamam yapildi esimin test sonucuda guzel dedi doktor. Asilama esnasinda sadece bitane aleti takarken canim yandi ama, cok degil doktor asilamada gayet iyi gecti dedi. 15 dk. Oyle yattim sonra doktor progestan yazdi dollenme olursa bebis tutunsun rahime diye 15 gun sonra sonuc belli olcak bakalimCanım inşallah bebisin sana sıkı sıkı tutunur seninle olur Allah gönlüne göre versin inşaallah
Asılama nasıl bir süreç ağrı oluyor mu 3 güne kadar adet olursam banada aşılamaya başlanacak
Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallahaşılama hakkında biraz bilgi verirmisin canm
Sağol canım açıklamışsın ne güzel teşekkür ederim . Inşallah emekleriniz boşa çıkmaz hamile kalırsın .amin arkadaslar rabbim dualarimizi kabul etsin cok tesekkur ederim. Ilk asilamam aralikta yapildi tutmadi 1 ara verdik sonra 2. Asilamaya basladik. Bu arada problemimizde yok cok sukur ama 1 sneyi gecti bebiste olmadi. Klomen 5 gun kullandim 5 gunde gonal f igne 75 unite kullandim bde rahim duvarim kalinlassn dye asilamaya 4 5 gun kala estrofem kullandim sonucunda 4 yumurtam olustu 3 u 20 mm kusuratni hatrlamyrm bride 17 bucuk flandi tam hatrlamyrm doktor gayt guzel dedi hatta hormon testi bile istemedi ilk asilamamda ilaclardan sonra istemisti bu sefer gerek yok dedi pazartesi aksami catlatma ignem oldu. Dun sabahta asilamam yapildi esimin test sonucuda guzel dedi doktor. Asilama esnasinda sadece bitane aleti takarken canim yandi ama, cok degil doktor asilamada gayet iyi gecti dedi. 15 dk. Oyle yattim sonra doktor progestan yazdi dollenme olursa bebis tutunsun rahime diye 15 gun sonra sonuc belli olcak bakalim
rica ederim insallah rabbim fazla aratmadan hepimize nasip etsin bu surec cok zormus. He bde bu aya adetm btnce bi teyze kasgmi cekti bde belime bardak vurdu bakalim onuda denemis oldum :)Sağol canım açıklamışsın ne güzel teşekkür ederim . Inşallah emekleriniz boşa çıkmaz hamile kalırsın .
kuzummm valla adet olmayı bekliyorum nedense olmadı gibi geliyo bu ay bat 19ucnmmNekadarcilekbirhayat nasılsın hiç sesin çıkmıyor merak ettim seniiii durumun ndr??
benimde 3 gün var canım ne gibi belirtilerin var ?Ben bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı test 6 gün öncesine kadar sonuç veriyormuş3 gün kaldı adetime
Seninle batlarımız aynı canım bende de bi değişiklik yok test yaptım negatif çıktıkuzummm valla adet olmayı bekliyorum nedense olmadı gibi geliyo bu ay bat 19u![]()
valla canım hiç belirtim yok kasık batması falan yok yaniSeninle batlarımız aynı canım bende de bi değişiklik yok test yaptım negatif çıktı( belirtin falan ne durumda senin var mı