Merhaba kızlar bende 2 buçuk yıllık evliyim ilk sene bebek düşünmedik 2. Sene korunmayi kestikten 4 Ay sonra hamile kaldım herşey çok iyi gidiyordu ki kontrole gittiğimde (13. Haftaydı haziran ayıydı ) bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 12.haftada kalmıştı dünyam başıma yıkıldı o an çok üzüldüm çok ağladım suni sancıyla bebeğimi düşürdüm sonra kurtajla temizleme yapıldı bebeğimi verdiler Sanki büyük insan gibi kefen şeklinde sarmislar beyaz bir beze ve bebek mezarlığına gömdük

sonrasında 3 Ay ara vermem istendi zaten gücüm yoktu yeni bir bebek için bi daha olmaz diye düşündüm hep atlatmam çok zor oldu hala aklıma geldikçe ağlıyorum. Son 3 aydır tekrar bebek çalışmalarına başladık ama olmadı bir türlü doktora gittim bende sağ overde çikolata kisti çıktı daha önce hiç böyle biseyle karsilasmamistim Neyse hormon tahlilleri amh değeri hepsi olması gerektiği gibi çıktı en son bu ay belki kist bi yapisiklik yapmıştır yada kurtajdan kalan bi sorun vardır diye hsg çekildi şükürler olsun onda da bişey çıkmadı kist gebeligi geciktirebiliyormus bu ay olma olasılığı yüksek dedi doktorum elimizden geleni yaptık Batı bekliyorum şuan olmazsa yine adetimin 2. Günü çağırdı asilamaya ufaktan başlayalım dedi eşimden de sperm testi istedi banada dua edin kızlar