Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Arkadaşlar bende 10aylık evliyim hiç korunmama rahmen çocuğumuz olmadı. Doktora gittim ultrason ve kan tahlili yaptı ve adetimin 3.günü hormon testi yapcağını söyledi. Ama ben çok merak ediyorum sizce dosyadaki bilgilerde kötü bir sonuç var mı sizler tecrübeli olabilirsiniz bir bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 47
Belki geç döllenme falan olmuştur bekle bakalım yada bi kan ver istersen
Canm yarnda olmazsam kan vericm karar versim yumrtlama zamanlrni iyi degrlendrdmcnm konrol ettim ondn dyrm ckmams olablr dyrm ilk dsfa oluyr dua et kuzum ins gec dollenmedr bebegm benimledr ya :dua:

Canm yarnda olmazsam kan vericm karar versim yumrtlama zamanlrni iyi degrlendrdmcnm konrol ettim ondn dyrm ckmams olablr dyrm ilk dsfa oluyr dua et kuzum ins gec dollenmedr bebegm benimledr ya :dua:
İnşallah bu güzel cuma gününde dualarımız kabul olır canm benim inşallah bebeğin seninledir

Vay be. Sizin hamile kalmadan önceki yazılarınızı okudum da umut oldunuz. Belki bende araniza katılacağım. Tuttuysa tabii daha 7 günüm var...

Back
X