Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
:KK15::KK15:
Allah razı olsun darısı tüüüüüüm isteyenlerin başına inşAllah yarın 7 haftalık olucak bugun kalp atıslarını dinledik Allahm herkse bu duyguyu tattırsın inşAllah :dua::dua::dua:
Allahım esirgesin inşallah kucağnıza almayıda nasip etsin sağ salim☺☺

Vay be. Sizin hamile kalmadan önceki yazılarınızı okudum da umut oldunuz. Belki bende araniza katılacağım. Tuttuysa tabii daha 7 günüm var...
Ah ah neler çektiğimi bir ben bilirim bide eşim. Çok şükür ki bu kadarla kaldı. Şimdilerde bebeğimiz için alışverişe hazırlanıyoruz allah nasip ederse. İbşalkah sizinkide çıkar gelir bekletmez sizi Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşallah:dua:

Evet canım çok şükür ama biraz sıkıntılıyız eş aşağıdaymış korkuttu sıpa bizi hastanedeyim şimdi sancım vardı biraz
Kac haftalık :KK15: eş aşagıda nasl oluyo :110: tehlikesi varmıymıs Allah yardımcın olsn canım gönlünü ferah tut rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eder insAllah

Kac haftalık :KK15: eş aşagıda nasl oluyo :110: tehlikesi varmıymıs Allah yardımcın olsn canım gönlünü ferah tut rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eder insAllah
24+2 deyiz bugünkü sonuca göre. Yani plasenta rahim ağzını kapatıyo ve düzelmezse erken doğum riski taşıyo normal doğumda pek mümkün olmuyo :(

24+2 deyiz bugünkü sonuca göre. Yani plasenta rahim ağzını kapatıyo ve düzelmezse erken doğum riski taşıyo normal doğumda pek mümkün olmuyo :KK43:
Allahım esirgesin kötü düşünme inşallah hersy yoluna girer canım ahhh ah eskiden annelermiz adeti gecikince anlrmıs hamile olduklrnı birde dogurup kucaklrna alırlarmıs smdi hamile olmak bile sitresli yok genel kan testleri kocanla kan uyısmazlıgı testi ikili uclu dortlu test bilmem ne bilmem ne hamileligimizi tadıyla yasayamıyorz :KK43: tamam iymi bebegim kotumu ogreniyoruz ama bazı doktrlarda gerksz panige endiseye senp oluyor o bebisi sana veren rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eder sana insAllah :anneadayı:

Allahım esirgesin kötü düşünme inşallah hersy yoluna girer canım ahhh ah eskiden annelermiz adeti gecikince anlrmıs hamile olduklrnı birde dogurup kucaklrna alırlarmıs smdi hamile olmak bile sitresli yok genel kan testleri kocanla kan uyısmazlıgı testi ikili uclu dortlu test bilmem ne bilmem ne hamileligimizi tadıyla yasayamıyorz :KK43: tamam iymi bebegim kotumu ogreniyoruz ama bazı doktrlarda gerksz panige endiseye senp oluyor o bebisi sana veren rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eder sana insAllah :anneadayı:
Aynen canm eskiler ne de güzelmiş. Bi gelsin şu sıpa da evire çevire dövecem☺

Merhaba hanımlar. Zamanında böyle bir topik açmışım. Rabbime şükür ki şuan 2. Yi bile ister durumdayız. Bıraya benle derdini paylaşan hanımların ne durumda olduğunu merak edip geldim. Hamile olanlar yada bebeklerini büyütmekte olanlar varmı. Yada benim gibi şimdi de 2. Yi düşünmekte olanlar. Paylaşımlarınızı bekliyorum. :):):):)

Back
X