- Konu Sahibi pink_panther
-
Nisanliniza karsi net olun neyi istemediginizide acikca söyleyin.
.
anladığım kadarıyla nişanlınızın hayata bakışıyla ,sizinki çok farklı.
yetiştiriliş,kültürde tamamen faklılıklar, evliliği zedeleyen en önemli unsurlardır.
2 farklı kültürün evlenmesi bana çok yanlış geliyor.sorunlar yaşayacağınız kesin hem bugün hemde gelecekte..
cok iyi düsün bu evliligi, daha simdiden böyle uyusmazliklar varsa ileride cok zorlanirsin.
yeni evli evinde olmali nisanlin daha simdiden israrci
onlarin yasantisina uyumda zorlaniyorsan, bence vazgec bu sevdadan:sinifsinif:
Katiliyorum kirmizidonlukiza(yazarken yoruldum :) )
sizin istemediginizi zorlanicaginizi bile bile hala israr ediyosa oturun bi düsünün.saniri mcok farkli bakis aciniz hayata,sonrasinda üzülürsünüz gibi geliyor bana.hakkinizda hayirlisi.
sizin istemediginizi zorlanicaginizi bile bile hala israr ediyosa oturun bi düsünün.saniri mcok farkli bakis aciniz hayata,sonrasinda üzülürsünüz gibi geliyor bana.hakkinizda hayirlisi.
Nişanlım benm fikrime saygı duyuyor önem veriyor ama söz konusu ailesi olduğu için gitmemiz günlerce kalmamız şartmış
Nişanlım benm fikrime saygı duyuyor önem veriyor ama söz konusu ailesi olduğu için gitmemiz günlerce kalmamız şartmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?