Teşekür ederim arkadaşim ,tehlikesi var evet her zaman değil .Mikrop kapmişsa ve bölgesel olarak bazi yerlerde hastalik varAy kene çok tehlikeli diyorlar.
Geçmişler olsun inşallah.
Bilmiyorum ki.Teşekür ederim arkadaşim ,tehlikesi var evet her zaman değil .Mikrop kapmişsa ve bölgesel olarak bazi yerlerde hastalik var
Evet gerçekten keneydi ,bölgemizde hastalikli değil .Gerçekten kene ise zaten acilen hastaneye gitmeniz gerekirdi.
Eşinize normal bir böcek gibi çıkarır mısın demişsiniz belki de durumu anlayamadı.
Daha iki gün önce haberlerde kadın keneyi kendi çıkarttı ve hayatını kaybetti diye haber okudum.
Yorumunuzla o kadar haklisinizKene çıktıysa
Aynı şekilde kocanızda çıkarın hayatınızdan.
Zira kendısı kene gibi zararlı . Buda ömrü bitirir cınsten üstelik daha zararlı yıllar yıllar alır, ruhsal sağlığı bozar sonra deli muamelesi yapar yapışır kalır üstünüze
çocuk var mıYorumunuzla o kadar haklisiniz
Aynen öyle oldu
Yillar yillar çektim
Ruh sağliğim bozuldu
Gurursuzluktan ?Artik soruyorum her daim neden neden halen bu adamla beraberim?
İyi de siz nereden bileceksiniz hastalıklı olup olmadığını.Her yerde bağırıyorlar,kendiniz çıkarmayın diye.Nasıl böyle rahatsınız.Teşekür ederim arkadaşim ,tehlikesi var evet her zaman değil .Mikrop kapmişsa ve bölgesel olarak bazi yerlerde hastalik var
İki oğlum var yetişkin hata büyük oğlum evlilik hazirliğinda ondan dolayi da biraz kiyamiyorumçocuk var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?