Kene ve eşin tavri😶

zaten kocasi tam bir kene. tatile geldiginde alamanci lxuxuttiyi kafaliyor iki guzel sozle,love bombingle.
Yıldırım nikahiyla evlenip ithal damat oluyor yillarca kadinin parasini yiyor, kadinin babasinin isinde vazen calisiyor bazen calismiyor.
kene degil de ne?

konuya gelince kirsal yerde yasiyorlarsa kene bizim bildigimiz kene degil, sakırtlaktir. onemsiz kene gibi düşünün. bizim karadenizde cok olur, hasat zamani herkes birbirinin vucudundan kene ayiklar. her sakirtlagi olan doktora gitse kamyonla insan tasirlar hasat zamani:)

İlk eşim de böyleydi. Bir gün kıvranıyorum evde dükkanı bırakıp gelmedi. baya ateşlendim istifra ettim filan rahatladım. baya akşama doğru geldi. Sonra boşadım

Yurt dışında mıydınız?

Aboov adam cidden keneden daha zararlıymış

aslında keneye karşı aşı dahi var ama ülkeye neden getirilmiyor anlamış değilim.
Geçen haber vardı aşı geliyormuş, ama sorun şu keneleri de bilinçli saldıklarını/bilinçli ilaçlamadıklarını ve aşı getirip milleti keneden korkutup herkese aşı satacaklarını söylüyorlardı. Biraz komplo teorisi gibi ama bu ülkede olur mu olur

İki oğlum var yetişkin hata büyük oğlum evlilik hazirliğinda ondan dolayi da biraz kiyamiyorum
Babası çocuklarını eve sokmadığından kucağımda bebek var işim yol nasıl ayrılayımları nispetem anlayabiliyoruz sanki ama kazık kadar çocukları da bahane etmeseniz mi sanki?

İlla zararlimi olmasi gerekiyordu ?
Yinede kene ,tenine yapişmiş kene .
Görünümü irençti !!
Sizden ne isteyeceğim burasi bdv

Bu ne kiz??
Hayatımımı ezberledin
Maşallah

1 neden bu adamla berabersiniz
2 keneyi kendiniz ellememeniz gerektiğinden haberiniz neden hala bu yaşta yok

Yengecim şu an Kırım Kongo tehlikesi çok yüksek.iç Anadolu Karadeniz doğu Anadolu özellikle uyarıyorlar.

Bu Kongo kenesi
Bunda korkun kesinlike taaaaaa 2 cm büyüklüğunde olabiliyormuş .
Allah göstermesin onu vücudumda gördüğüm an ölürüm .

Eklentiler

• 1000077426.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 17
Bana bulaşan hain 3,5-5mm.
Ama sormayin hangi duygu içindeydim

Eklentiler

• 1000077428.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…