• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kene ve eşin tavri😶

Günaydinlar ,
Acaba ben mi pimpirikliyim diye sormak istiyorum
Bir kaç gündür aramiz bozuk ,doğru dürüst iletişim yok.Sebebleri çok fazla .Böyleydik işte

Akşam duşa girdim ve kasıklarımin arasinda kene gördüm,şok geçirdim .
Haşarat hayvanlardan korkuyorum daha doğru iğreniyorum .
Birinci kendim çıkartacak yerde değil di
Evde eşim ve oğlum var ,havlu doladım üstüme eşime çağırdım
" Kene yapışmış kendim çıkartamıyorum ,gel bir yardim et "
Elinde telefon ok oynuyor
Cevab" gelirim birazdan" ama istrifin hiç bozmadan ,yerinden kipardami ,sormadi bile .
5 -10 dak. Geçti adam halen ok oynuyor ,ben ama panikten yerimde duramiyorum .
Sonra bağirmaya başladim ,ağzim biraz bozuldu o halen bekle geleceğim .
Bir 10 dak daha gecti ,yok .
Bende duşa girdim acilr gitmeye karar verdim .
Geldi kapiyi ac dedi asla acmadim ,artik gec bundan sonra hiç gelme .
Hazirlandim arkamdan hadi ben cikartirim onun için acile gitmen gerekmez dedi .
"Allah belani versin" dedim ama bunu unutmam..
Yok bende o parmağini kesmiş de ben yerimden kalkip bakmamişim.

Artik soruyorum her daim neden neden halen bu adamla beraberim?
Kocandaki kindarlık şaka mı?
Kenenin ne kadar ciddi bir şey olduğunu bilmiyor mu?

Nasılsın simdi iyimisin bence o adamı boşa gitsin yarın birgün hastalikda yanında bile bulunmaaz zatende belli
Sağolun sorduğunuz için iyiyim ,biraz kafa ağrisi oldu ondan mi bilmiyorum .
Ben almanyadayim burda çok umursamiyorlar .
Tehlikesini geçtim aşiri derece irete oldum orda görüntüsünden

adam bilmeden iyilik yapmış; o çıkarmayınca hastaneye gidip çıkarttırmışsınız. kendisi çıkarsaydı belki hayati tehlike olacaktı. onun dışında çok kırıcı bir tavır evet. siz de bir daha ona bir şey olduğunda parmağınızı kıpırdatmayın. o kene ona yapışırsa görürüm ben. hala ok oynamaya devam ediyor mu bakalım rahat rahat. erkeklerin canı kıymetli.

Kocanın burcu nedir? Bunca yıllık akrebim böyle kin gütmedim 😂

Sağolun sorduğunuz için iyiyim ,biraz kafa ağrisi oldu ondan mi bilmiyorum .
Ben almanyadayim burda çok umursamiyorlar .
Tehlikesini geçtim aşiri derece irete oldum orda görüntüsünden
Almanya da kene olabileceğini hiç düşünmemiştim. Sıcak yerlerde olur diye biliyordum.Tr de de genellikle Orta Anadolu da sık oluyor diye biliyorum.Çok geçmiş olsun,eşinizin rahatlık boyutuna hiç girmiyorum bile.Evlenecek çağda çocuğu olan biri ,bu kadar düşüncesiz ve oyun bağımlısı olmamalı .

Biz de bayram için memlekete gitmiştik. Kv ve eşime aynı gün, kızıma da onların ertesi günü yapıştı. Kendimiz çıkardık. Doktor akrabamız bir sıkıntı olmadığını, bizim bulunduğumuz ildekilerin tehlikesiz ama rakımı yüksek olan özellikle doğu illerindekilerin çok tehlikeli olduğunu söyledi. Tabiki tedbir almakta fayda var, ben büyüteçle ayağı ağzı vs kalmış mı diye kontrol ettim, bir yerini koparmadan, kusturmadan dikkatlice cımbızla çıkarttım.

Bu olayda kesinlikle siz haklısınız. Kene şu sıralar çok tehlikeli ve yaptığınız kesinlikle pimpirik değil. Maalesef dikkat edilmediği takdirde ölümle sonuclanabilecek bir sey. İleride ciddi bir hastalıgınız olsa, evlilik yeminindeki "hastalıkta" kısmını uygulamayacak gibi. Bir şeyleri tuketmissiniz sanırım kendisiyle konuşup bir karara varirsaniz daha iyi olur.

Biz de bayram için memlekete gitmiştik. Kv ve eşime aynı gün, kızıma da onların ertesi günü yapıştı. Kendimiz çıkardık. Doktor akrabamız bir sıkıntı olmadığını, bizim bulunduğumuz ildekilerin tehlikesiz ama rakımı yüksek olan özellikle doğu illerindekilerin çok tehlikeli olduğunu söyledi. Tabiki tedbir almakta fayda var, ben büyüteçle ayağı ağzı vs kalmış mı diye kontrol ettim, bir yerini koparmadan, kusturmadan dikkatlice cımbızla çıkarttım.
İstanbulda kaç kişi öldü bu ara haberiniz var mı yapmayın yahu şöyle şeyler

Nedense ben burada keneyi sizin çıkarmanızı daha çok önemsedim
Nasıl böyle bir hata yaparsınız
Eşinizi de keneler götürsün nasıl bir davranış biçimidir 😒

İstanbulda kaç kişi öldü bu ara haberiniz var mı yapmayın yahu şöyle şeyler
Doktor akrabamızın rehberliğinde yaptık diyelim. Yoksa biz de doktora gidiyoruz hemen. Ben İstanbul'da değilim. Her bölgenin kenesi de bir değil tabiki doktora gidilmesi gerek.

İki oğlum var yetişkin hata büyük oğlum evlilik hazirliğinda ondan dolayi da biraz kiyamiyorum
Hep bir bahane vardır
Küçük olsalardı da, çocuklarım çok küçük, babalarına çok düşkünler yazacaktınız, fiks

Esas meseleniz ise konforunuzdan vazgeçememeniz

Almanya da kene olabileceğini hiç düşünmemiştim. Sıcak yerlerde olur diye biliyordum.Tr de de genellikle Orta Anadolu da sık oluyor diye biliyorum.Çok geçmiş olsun,eşinizin rahatlık boyutuna hiç girmiyorum bile.Evlenecek çağda çocuğu olan biri ,bu kadar düşüncesiz ve oyun bağımlısı olmamalı .
Kene cinsi değişiktir

Back
X