Kentsel dönüşümden anlayan

Wakemeupp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
643
466
18
30
cok moralim bozuk miras kalan yerde kentsel dönüşüm olucak dendi müteahhit bodrum daire veririz dedi kabul ettim simdi yeni yonetmelikle bodrumlar garaj olucak daire yok diyor. Ne yapabilirim böyle bi durumda ? Cuzi para verip hisseyi almak niyeti sanırım. Başına böyle bişey gelen var mı

Yer arsa mı yoksa eski bir binamı? Tam bir bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olmuş olurum size

İmza falan verdiniz mi siz? Eski binamı yada arsa mı mirasınız?

Siz bodrumu bile kabul edince ustunuze oynamis adam. Ne yani, kendi malini hibe mi edeceksin müteahhit zengin olsun diye??
Boyle insanlar adamina gore muamele ediyorlar. Bizim mahalle de kenstsel donusume giriyor. Once sehrin gobegindeki yuz metrekare evimize karsilik 30 m2 ofis veririz dediler (sonra ogrendik ki o kadar kucuk ofis yokmus. Bugünkü paradan hesaplayip yimi metrekaresini ödeyecekmisiz. Olayin sacmaligina bakar misin) sonuc olarak kabul eden kabul etti,biz direttik. En son cok saha guzel bir orana anlastik . Bence siz de sinmeyin-uzlasmaci davranmayin. Hatta yapi olarak asabi-dedigi dedik biri degilseniz oyle olan bir es dost konussun sizin yaninizda. Benim annem cok cadidir mesela. Tum apartman adina o direndi konuştu etti.

Kesinlikle kabul etmeyin bu teklifini çok ucuza gider Bodrum kat olmuyor ise Fark ını verip Giriş kat daire talep edebilirsiniz sıkı bir pazarlık yapıp.. Hissenizi hiç bir şekilde vermeyin anlaşmaya gitmeyin. Size bir sürü yalanla dolanla gelip psikolojik baskı yapacaklar yem atacaklar sakın yemeyin. Tam bir bilgi vermediğiniz için bu kadar yardımcı olabilirim..

Yeni yönetmelik dediği nedir? İmar yönetmeliği 2017 yılında değişti ve o günden bugüne değişen ve eklenen maddeler var.
Otopark yönetmeliği de değişti ama otoparkla ilgili yönetmelik hep vardı ve bu müteahhitin sorunu.
Kimse size gelip "canım senin hissen otopark oldu, al şu parayı kenara çekil" diyemez.
Kendince bir hesap yapmış bence o. Yaptığı hesabı tahmin edebiliyorum ama bu sizi etkilemez.
Siz payınıza düşen metrekare neyse onu alırsınız ya da anlaşıp para alırsınız.
Kimseyi kafasına göre devreden çıkaramaz.

Yer arsa mı yoksa eski bir binamı? Tam bir bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olmuş olurum size
Yer tapuda arsa gözüküyor ama eski bina yardımcı olursanız sevinirim. Kentsel dönüşüm için müteahhit başvurmuş binanın çürük raporu alınmış.

Müteahhit sizi bayağı keklemeye çalışmış. Sözleşme yapmadıysanız sakın vermeyin malınızdan cüzi bir fiyata vazgeçersiniz sonra adam oradan binlerce lira kazanır sizde izlersiniz...
Sözleşme yapılmadı 10 daire çıkacak size düşen bodrum dendi bende kabul ettim.kentsel dönüşüm başvuru başlatıldı diğer hissedarlarla konuşuldu bizim gibi başka hissedarada bodrum demiş sonra yönetmelik değişti cüzi para öyle sinir oldumki

İmza falan verdiniz mi siz? Eski binamı yada arsa mı mirasınız?
imza vermedim sözlü konuşuldu buna çürük rapor alınıncda daire bile yok kurturmiyora geldi 3/2 çoğunluğa uymazsan rayic bedelinden gider dendi

Çok güveniyor kendine benlik bişey yok yönetmelik böyle deyip sıyrılıyor çok ayıp valla bari en başta dubleks deseydim3/2 anlaşırsa napabilirim

Ben artık ordan 10 daire çıkacağına inanmıyorum efendilik yapmak kabahat oldu

Ben iyi niyet göstermek istedim çok yanlış yapmışım korkum 3/2 anlaştı biz nolacağız

Tam bilgi derken bendeki hisse miras tapuda vesayet altında gözüküyor nolur olmaz kaldirtmadim onu müteahhitle görüştük kentsel dönüşüm olucak size bodrum daire dedi kabul ettim uzamasin diye sonra daire yok dendi sıkıntım diğer hissedarlar anlattıında napicagim onlara daire bize para sacmalik

içimi ferahlatiniz 3/2 anlaşırsa napicagim onlara daire veriyor bize vermiyor böyle adaletsizlik olur mu

Ne tür bilgi istiyorsunuz sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…