O zaman Bodrum istemediği ni söyle eğer sen kabul etmiştin derse o zaman benimle aynı hisseye sahip x kişisine daha iyi yer verildiğini bilmiyordum de bende aynı şartlara sahibim kabul etmiyorum de daireler çift mi olacak tek mi hissenizi satma şansınız varsa bile iyi olur üzerine para eklersiniz başka yerden alırsınız hem o kadar akraba içinde anlaşmazlık çok olur
Bende ilan koydum insaallah dönüş olur.çünkü öbür taraf çantada keklik görüyor çok üzüldüm bodrum daire diyor o bile yok paranı al da çık dendi cirkinlestiler bidaha hiç biriyle konuşmak istemiyorum ben gerçekten zor durumdayım ihtiyaci mi biliyorlardi
Sözleşme yapılmadı 10 daire çıkacak size düşen bodrum dendi bende kabul ettim.kentsel dönüşüm başvuru başlatıldı diğer hissedarlarla konuşuldu bizim gibi başka hissedarada bodrum demiş sonra yönetmelik değişti cüzi para öyle sinir oldumki
Bütün hissedarlara bodrum derse kaç kişi bir bodrumu paylaşacaksınız. Adam resmen dolandırıcı sakın ola imza atmayın. Sözde tamam demiş olmanız önemli değil.
birazdaha aciklar misin? Bodrum yasasının hisselerle alakası yokmuş ki müteahhit iyi niyeti kötüye kullandi çok güven din ben herkese dürüst oldum enayi gibi hissediyorum kendimi...
Konumu hortlatacagim hissedarlardan biriyle konuştum müteahhit bireye bağlamıyor haksızlık var dışardan birine saticagim dedim niye böyle yapıyorsun senin hissen 50-100bin eder dedi iyice fiyat öldürdüler yıkım kararı çıkmış adımıza gelen tebligat yok diğerleri kendi aralarında anlasirlarsa haberimiz olmadan napabilirim . Tum hissedarlara tebligat gelmesi gerekmiyor internette baktim ortak toplanti falan yaziyor kimse oyke biseyde demedi cok moralim bozuk