Kentsel dönüşümden anlayan

Bende ilan koydum insaallah dönüş olur.çünkü öbür taraf çantada keklik görüyor çok üzüldüm bodrum daire diyor o bile yok paranı al da çık dendi cirkinlestiler bidaha hiç biriyle konuşmak istemiyorum ben gerçekten zor durumdayım ihtiyaci mi biliyorlardi

Bide hissedarlar birbiriyle konuştu konuşma ses kaydı mesajları ss atmışmüteahhit kim ne kopartırsa o çeviriyor arkandan diye

Bütün hissedarlara bodrum derse kaç kişi bir bodrumu paylaşacaksınız. Adam resmen dolandırıcı sakın ola imza atmayın. Sözde tamam demiş olmanız önemli değil.

bodrum yasası kaldırıldı o kötü oldu
birazdaha aciklar misin? Bodrum yasasının hisselerle alakası yokmuş ki müteahhit iyi niyeti kötüye kullandi çok güven din ben herkese dürüst oldum enayi gibi hissediyorum kendimi...

Konumu hortlatacagim hissedarlardan biriyle konuştum müteahhit bireye bağlamıyor haksızlık var dışardan birine saticagim dedim niye böyle yapıyorsun senin hissen 50-100bin eder dedi iyice fiyat öldürdüler yıkım kararı çıkmış adımıza gelen tebligat yok diğerleri kendi aralarında anlasirlarsa haberimiz olmadan napabilirim . Tum hissedarlara tebligat gelmesi gerekmiyor internette baktim ortak toplanti falan yaziyor kimse oyke biseyde demedi cok moralim bozuk

15 hissedardan kim anlasti kim anlasmadi nasil ogrenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…