kepçe kulak ameliyatı olanlar lütfen baksınn. ;(

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
ameliyat geçiren arkadaşlar siz ne kadr ücret ödedinz bu bandaja? (medicalcilerden temn edilen)

Son düzenleme:
ahh canım kıyamam şimdi nasılsın varmı agrın.. hangi hastanede oldun ameliyatı..özel hastanemi sargı bezi 50 lira tuhaf :/ birde hayatım yanlış anlamada ameliyat için o kadar para vermişsin zaten 50 lira sargı parası batmaz diye düşünürüm ben :) geçmiş olsun bu arada bi kaç güne agrın azalır umarım

Bence parayı fılan boswer aılenden gızlınolucaktın dıye hatırlıyorum ne yaptın fark ettılermı ne oldu onemlı olan senn ıcın bu degılmı Durumun ne sımdı kac gun kalıcak bandaj fılan ondan haber et sen

Konuyu okuyacaktim ama basta belirtmissin ailene haber vermeden is yaptigini hevesim kacti ailesini dinlemeyene tavsiye vermem.

Ailesinide dinlemiyorsa kimseyi dinlemez. Ee hüsranlanda sonuclanmasi normaldir öyle birsey varsa..

Bende bu operasyonu geçirdim ve sonuç tam bir fiyaskoydu. Çektiğim ağrılar her gün pansuman ve kafamın bir hafta top gibi filenin içinde olması cabasıydı. Zaten 1 hafta boyunca bandajlıydı top gibi bir file içindeydi kafam, onu çıkardıklarında da sürekli bandajı taktım hassas olduğu için, artık tamamen iyileşme sürecinde zaman zaman bandajı çıkardığım da aradan bir yarım saat geçince aynaya bir baktım tek kulak açık duruyor, ben yanıldım herhalde dedim üzerinde durmadım ama günden güne giderek açıldığını, diğerinin de buna eşlik ettiğini gördüm doktoruma gittim bana, sen abartıyorsun, göz yanılmasıdır kulakların normal, ben sana doğal olanı yaptım dedi. Okuduğum şehire döndüm sınavlar başlayacak artık bandajı takında baskıdan geri duruyordu kulaklarım, ama aradan biraz geçince eski hali gibi, günden güne iyice değiştiler şuan ameliyattan önceki gibi hiç ama hiç bir fark yok tek fark arkadaki dikişler..
Kusura bakma senin sorunla bir ilgisi yoktu ama konuyu görünce anlatmadan duramadım yaram depreşti, bu yaz yine gittim bakın ne hale geldiler dedim aa işte oluyor bazen, kıkırdak dikişleri eritiyor dedi. Birde istersen tekrar 2000 lira gibi bir ücretle ameliyatı yapabileceğini söyledi madem sorun kıkırdakta yine açılır doktor bey dediğimde bu sefer sağlam dikiş atarız demişti.

Soruna gelince o bandajdan bana annem de almıştı bir medikalciden ve 15 TL' di ücreti..

Son düzenleme:
çok gecmıs olsun canım .sanırım ozel hastanede amalıyat oldun .

kulak amalıyatına yuklu para vermıssındır ,sargı bezıne verecegın

50 tl senı zorlamaz sanırım :) ayrıca ozel hastaneyse evet fıyatı

gercekten 50tldir .keske daha onceden konussaydın neler gereklı

temin edıp hazırlıklı gıtseydın .özel degılse canım ,neden aılenın

haberı olmadan gittin ? sonucta amalıyat bu ,mutlaka refakatçı

olmak zorunda .bu konuda hastane yetkılılerıde sorumsuz davranmıs .

senı bu konuda uyarmaları gerekıyordu mutlaka.

benımde cok yakın tanıdıgım apandıst amalıyatı olmustu.

oda apandıst amalıyatı olmaktan çekinmıs .hıc kımseye

soylememıs .amalıyatını olup cıkmayı dusunuyordu .

ama hastane yetkılılerı refakatcı olmadan amalıyatı gerceklestıremeyız

demısler .olmasıda sart cnm ,sonucta amalıyattan cıkıyorsun narkozun

etkısıyle yarı baygın olursun ustunu degıstırmen gerekır kım degıstırıcek

Bende özel hastanede ameliyat olmuştum, narkozdan sonra odaya götürürlerken kafamı kaldırıp kaldırıp kaç kere sedyeye vurmuşum bilmiyorum sedyeden atmaya çalışmışım kendimi, ağlayarak uyanmışım hatta annem ses duyunca Allah Allah smuwiLa mı bu? diye içinden geçirmiş kapıya bir çıkmış bir de baksın ben, serum taktıklarında da gözümü bir açtım kolumu babam tutuyor yoksa hareket ediyormuşum serumu takamamışlar. Yani benim refakatçim olmasaydı sanırım beni bağlarlardı.

canım hem özel hastaneye ameliyat oldun hem kulakların açıldı ve ve tkrr ameliyat olman gerektiginde ücret talep etmeleri saçmalığın daniskası biraz sert konuşsaydın keşkle yazık olmuş o kdar paraya

öncelikle ınsallah yasın kucuk degıldır sonrada
kendı basına amelıyat olabıldıgın ıcın senı tebrık edıyorum ben bıraz yaygaracıyım bır sezeryana gıttım 40 kısıyı pesımde doktum gozyasları aglamalar eslıgınde

dogumdan cıktıgımda tum ısyerımın hastaneye aktıgınıg ordum sanırsın mılletvekılının kızı dogurdu

aılen gormuyormu pekı tum bunları bende onu merak ettım? bende aılemden gızlı sılıkon amelıtaı olmayı hayal edıyorumda
gercı ben evlıyım benım ısım da kolayda :S

canım hem özel hastaneye ameliyat oldun hem kulakların açıldı ve ve tkrr ameliyat olman gerektiginde ücret talep etmeleri saçmalığın daniskası biraz sert konuşsaydın keşkle yazık olmuş o kdar paraya

Parasında pulunda gözüm yok canım inan, çektiğim acı yüzünden 1 hafta uyuyamadım, uzuun bir süre kulağımın üzerine yatamadım ve inanır mısın üzerinden 1,5 sene geçmesine rağmen hala yatamıyorum üzerine ağrı oluyor. Sakat gibiyim ya, en çok buna yanıyorum boydan boya dikiş var kulaklarımın arkasında, durup duruken dikişli oldum bide. Zaten kampanya mı ne yapmışlardı kuzenimin arkadaşı olmuş onu görünce bende yararlanayım dedim. Onun kulaklarında bir problem olmadı bildiğim kadarıyla, zaten o ameliyat olduktan 10 gün sonra ben oldum sonradan bir problem yaşamış mıdır bilmiyorum? Yani ortada gerçekten benim kulağımdan kaynaklanan bir durum bile varsa ikinci ameliyata ücret istememesi gerekiyordu, ki iki kulağın birden açılması çok büyük bir tesadüf ben genelde hep tek kulağın açıldığını, hastaların ücretsiz ikinci bir ameliyat geçirdiklerini duymuştum.

Aslında şuan öyle bir yerde nasıl ameliyat olmuşum diye kızıyorum kendime, bana odam da giydirdiler bir önlük, içimde hiç bir şey yok ve ben ameliyathane' ye herkesin kullandığı merdivenlerden çıktım üzerimde bir çarşafla, herkes şaşkın şaşkın bana bakıyor kafam da bone, o şekilde kaç kat çıktığımı hatırlamıyorum ama kendimi çok tuhaf hissetmiştim yahu, bu nasıl bir sistem diye sövmüştüm içimden. Neyse olan oldu artık, şikayet etme hakkım vardı o zamanlar, elimde ameliyat olduğuma dair raporda vardı zaten ama babam boşver, bir ton uğraşmaca vs. dedi, durdurdu beni. Dava açılacaktı herhalde, o da ilk 6 ay içinde oluyormuş estekik operasyon geçireli neredeyse 2 sene olacak, geçti bolu'nun pazarı ağrı ve kulaklarımın arkasındaki boydan boya dikiş izi hediye kaldı bana.. :)

Son düzenleme:

ahh canım benim ya üzüldüm kötü olmuş keşke hakkını arasaydın demiyorum o acıyla canının derdine düşmüşsün bende burdaki yorumlardan sonra biraz cesaretlendim ve doktora açılma olursa tekrar bi operasyon geçirme olayından bahsettimm iyi ki ve ücretsiz ssk ile olucam özelde olup para bayıp boşa gittigini gördükten sonra bişey farketmedigini anladım umarım yaşadıklarıı yaşamam

Devlet hastanesinde oldm ücretsiz.Zaten ailemin haberi olmadan ücretli bi şekilde olaamzdım 50 lira olan sargı bezi değil saç bandajı.Sargılar alındıktan sonra takılan yni.Bna fazla geldi :/ İyi dilekleriniz için çok çok sağolun

en fazla 25 liradır senden aklınca fazladan alıyorlar :/ canım yoksa ank hacettepedemi oldun bende orda olucam yakında ailemin haberi var.. nisan ayında gögüs slikon olucam haberleri olmadan şimdi sen anlatınca biraz korktumm bak.. e sargılar var ailen görücek olduktan sonra söyle bişey demezler artık deselerde nolucak belki o sargıyla görürler yumuşarlar üzülüp 50 lirayı verirler :)

Farkettirmemeyi başardım ama annem işkillenmedi değil.Ailemden gizli olduğumu bile bile babamı aramışlar sonuçlar iyi diye.Allah tan ameliyt sonçları dememişler ve kimlk fotokobimi bıraktığım halde sanırım kaybettikleri için tekrar getirmemi istemişler.Bandaj istersem cumaya kadr kalıcakmış.Kulaklarımda sargı var hala kafamdan geçen sargı çıkarıldı sadece.Kulaklarımdaki sargının üzerine yerleştirildi bandaj ama kaşınmaya başladı rahatsız oluyorum :/

Konuyu okuyacaktim ama basta belirtmissin ailene haber vermeden is yaptigini hevesim kacti ailesini dinlemeyene tavsiye vermem.

Ailesinide dinlemiyorsa kimseyi dinlemez. Ee hüsranlanda sonuclanmasi normaldir öyle birsey varsa..

O zaman içinde tut düşüncelerini bi zahmet! Bizim morale ihtiyacımız var yerilmeye ya da boş nasihatlere değil!

Yok canım ne kusuru estağfurullah merak ettim siz aynı doktora gittiğinz de size 2.000 tl gibi bi bütçeyle tekrar yapacağını mı söyledi? ! Benm bildiğim revizyon ücretsiz olur hatta ameliyattan önceki vaadleri bu yöndedir.Size de çok büyük geçmiş olsun..Bandajın markasını hatırlıyo musunuz?

Hayır devlet hastanesinde oldum özelde olamazdım ailemden habersiz olunca.Bna hastaneden temn edeceklerini ve 3 ila 5 tl gibi bi rakama tekabül edeceğini söyledi.Bende kendi temin ettiğim bandajdan daha iyi daha güvenilirdir dedim onu tercih ettim.Bilseydim kendim alırdım.
Ailem buna karşıydı yıllardır istiyodum bu ameliyatı ama onlar işin psikolojik boyutunu anlamıyolardı maalesef.
Hastane yetkilileri baya direndi benden refakatçi ismi almak için ama veremezdim.Doktormla konuştm o da sorun değil ben arkadaşlarla görüşürüm nasıl olsa lokal anestezi altında gerçekleşiyo üzülme sen dedi ve başka çarem yoktu bende biliyorum o sorumluluğn altına girmenn sakıncalı olduğunu ama el mecbur naparsınız..
Ameliyattan çıktıktan snra gayet iyiydm hiç bu uyuşukluk baş dönmesi falan yoktu iki kere kendim çıktım idrara ama o bakışlar beni üzdü sadece :/
Yorumunuz için teşekkürler..

Şimdi öğrenseler verecekleri tepki malum ama bi de annemn dillendirmesi var :/ uzatır da uzatır önüne gelene 'yoktan yere kulaklarını kesitrmiş bizimkisi' bilmem ne sözcükler dolanır durur.Ailemden gizlemek isterken herkesin haberi olur böylece:/ Benm asıl endişem bu aslında..

Hayır canım hatırlamıyorum, annem çapa' da medikalci' den almış, doktor orayı önermişti normal saç bandı da taksan olur demişti ama biz yine de alalım dedik. Gerçi değmedi ama neyse.

Beni bu halimle güldürdünüz ya allah da sizi hiç ağlatmasın :) Valla kapşonla bereyle evde de renkli saç bantlarıyla idare ediyorum.Şimdiye kadar farketmediler inşallah farketmezler.Yorumunuz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…