kepçe kulak ameliyatı olanlar lütfen baksınn. ;(

canım peki sen sargılar açılana kadar gitmicekmisin eve ögrenmiceklermi :/

Allah allah o nasıl hastaneymiş ya ameliyat olacak hasta yürütülür müymüş hiç.Ben yermden kıpırdamadım bile.Önlüğü giydim önüme basamak koydu personel bacaklarımı örttü itinayla sedyeye yatırdı.Öylece götrdü ameliyat kapısına kadr.Ameliyat kapısında da manyetik bi sistemle yine yerimden kıpırdamadan iknci bi sedyeye alındım sonra üçüncü derken başladılar kurbanlık koyun gibi kesmeye

canım peki sen sargılar açılana kadar gitmicekmisin eve ögrenmiceklermi :/

Sargılarımı bu sabah açtırdım.Dün kapşonlu hrkayla falan sakladm zaten erken kalkıp gittim diye direk odama geçtim yanlarına gitmedim.Ben uyku sorunu yaşayan biriyim.Çok geç uykuya dalarım o günde yine geç kalkıp erken uyandığımı bildikleri için çok fazla bişey söylemediler dinleniyorum diye tahmin ettiler.Şuanda evdeyim yani :) Bandajın üzerinde renkli fularlar var fularlar diyorm çnkü o kadr kalın bi bandaj ki ve kaşımn üzerinde :/ ancak 2 fularla saklayabiliyorum ..

Canm sen genel anestezi oldun o zaman dimi ? Ben ameliyat sırasında sızı hissettim snrasnda da kafamdaki o acayip cismler kafama batmaya başladı kulağımın acısını unuttrdu yani.

gecmıs olsun canım ..ben 50 tl ye takılmadım daaa insallah saglıklı bır operasyon gecırmıssındır..yanı keske demeyı hıc sevmeem ama neyse..yanı hersey olabılırdı tek basınıza operasyon gormenız... cesaretınıze sasırdım..benım dıyebılecegım teksey Allah korumus...barı annenıze soyleseydınız..

Son düzenleme:

Umarım canım inşallah yaşamazsın, ameliyat olmadan bir gece önce haldır haldır internette sürekli kulak estetiğiyle ilgili şeyler okuyordum kulak açılmasını da duymuştum acayip moralim bozulmuştu hatta doktora ameliyat masasında böyle oluyormuş diye söylemiştim. Ben ameliyat olduktan sonra okuduğum şehirde devlet hastanesine gitmiştim bir baksın bende mi tuhaflık var? Ben mi abartıyorum diye ve doktor sen estetik operasyon mu geçirdin şimdi? diyerek şaşkın şaşkın baka kalmıştı yüzüme, bunun estetikle hiç bir ilgisi yok demişti ne kadar oldu ameliyat olalı falan diye de sormuştu hani, o zaman devlet hastanelerinde de estetik operasyon yapıldığını hemde cerrahlar tarafından öğrenmiş olmuştum. Masrafı vardır ama mesela narkozlu yapılacaksa, ki onlar diğer operasyonu narkoz vermeden olanı öneriyorlar bana toplam da 300 TL gibi bir meblağ söylemişti hatta hastane masrafı falan demişti..

Valla bunları yaşayabilceğimi bende düşünüyodum ama mecburdum işte :/ Yoksa akıl karı mı aileden habersiz lokal anesteziyle de olsa ameliyata girmek..Benm ki keyfi bi ameliyat onlara göre .Buna karşı çıkan biriyle ben nasıl o ameliyata girebilrm ki iç huzuruyla ve gönül rahatlığıyla..Ayrıca sağolun.İnsan mecbur olunca her şeyi yapabiliyomuş bunu gördüm...

Nedense hep özelde yaptıranlar açılmadan şikayetçi.Devlet hastanelerinde çok karşılaşmadım böyle bi durumla.Devlet hastanesinde cerrahlar günde 6-7 ameliyata giriyolar bunun etkisi mutlaka vardır diye düşünüyorum.Her gün bisürü vakayla karşılaşıyolar.E haliyle el alışıyo sürekli ameliyata girip çıkmaktan.Benm olduğum hastanede yine mi plastik diye isyan ediyodu personeller :) Personellerden biri telefonda konuşurken duydum bende bunları günde bi çok kez ameliyata girdiklerini vs.

ınsallah kulakların ıstedıgın gıbı olmustur valal bunca sıkıntıya degmıs olsun
parayı nasıl toparladınız calısmadıgınızı dusunuyorum
bende ne meraklıyım :2:

ınsallah kulakların ıstedıgın gıbı olmustur valal bunca sıkıntıya degmıs olsun
parayı nasıl toparladınız calısmadıgınızı dusunuyorum
bende ne meraklıyım :2:

Devlet hastanesinde ücretsiz oldum ameliyatımı.Bazen kurallara göre ücretlendiriliyo benm olduğum zaman ücret kalkmş sgk tarafından.Doğru tahmn ettiniz öğrenciyim :/ çalşmıyorm maalesef.50 tl yi ne uydurup da alıcam bilemiyorum..Çnkü bana 30 tlden yukarı nakit pra vermez hiç bi zaman babam kredi kartı verir belli bi limitte kullanmamı ister.Şu sıra işlerinin iyi gitmediğini söyledi ama nasip bakalım :/

Canm sen genel anestezi oldun o zaman dimi ? Ben ameliyat sırasında sızı hissettim snrasnda da kafamdaki o acayip cismler kafama batmaya başladı kulağımın acısını unuttrdu yani.

Evet canım, genel anestezi bugün olsa yine anestezi isterdim çünkü ben dişçiye bile gidemeyen bir insanım, ona bile anesteziyle çekim, dolgu, kanal tedavisi yaptıracağım yakında..

Evet canım, genel anestezi bugün olsa yine anestezi isterdim çünkü ben dişçiye bile gidemeyen bir insanım, ona bile anesteziyle çekim, dolgu, kanal tedavisi yaptıracağım yakında..

Demek ondanmış o çırpınşların narkoz her bünyeyi farklı şekilde etkiler.Doktorlar önermez ama o seslere de herkes tahammül etmek istemez.Sende şok etkisi yaratmış narkoz .gerçektn büyük geçmiş olsun onca sıkntıya rağmen kulaklarının dzelmemesine cidden çok üzüldüm dünden beri ağlamaktan kocaman gözlrim kısıldı açlmıyo .Gören tır çarptığını ya da koca cinnetinden bu hale geldiğimi düşünüyo bi bakan gözlerini alamıyo.

sağol canm şuan çok iyiyim bugn kulaklarımın üzerndeki sargıları da aldrdım.
pazartesi pansuman yapılck o gün duş alabilecekmişim..
ayrıca bndaj parasını da kendisi karşıladı allah bin kere razı olsun..

aa çok sevindim :) o degilde bugun ameliyata giriyorum bende çok korkuyorum ve pazartesi işe gitmek zorunda olucam gidebilirmiyim o halde napıcam bilmiyorum sen yürümekte felan zorlanmıyosun degil mi

Yok canım ameliyattan hemen sonra kendim idrara çıktm iki kere hemde.Hatta kar yağmştı şansıma o gün yerler kaygandı akşama doğru kendim iki vesayitle ewe gittm.Baya da yürüdüm yani bi sorun olmadı.Ama benm canım tatlı değldir belki ondan zorlanmadım :) Saana da şimdiden geçmiş olsun.Ailenin haberi var dimi? Öyleyse hiç zorlanmazsın ben tek başıma hallettiysem sen yanında destekçin olduğu sürece hiç bi problem yaşamzsın

Bende Cuma olucam Salı günü işe gidicem, büyük ihtimalle 4 günlük arada sargılar alınır zorluk çekmem umarım. Önceden çevreden gelen tepkileri merak ederdim sırf bu yüzden Ameliyat olucağımı dün 1 iş arkadaşıma söyledim "Mis gibi kulakların var" dedi (Bi git bee ). Başka bir arkadaşa daha söyledim oda "Sorun cıkmayacaksa ol iyi olur" diyor. Bu samimiyetsiz ikilemlerden dolayı kimsenin görüşüne ihtiyacım yok artık, takıcağımda yok bu saatten sonra, Sonucta hayata 1 kez geliyoruz ve bunu istediğim gibi yaşamak istiyorum kime ne. :)

Ubik öncelikle geçmiş olsun canım. İnşallah muhteşem kulaklara sahip olursun. Medikalcilerde satılan bant 10-15 tl arası bir şey ama zaten senin problem halledilmiş. Tekrar çok geçmiş olsun.

Ubik öncelikle geçmiş olsun canım. İnşallah muhteşem kulaklara sahip olursun. Medikalcilerde satılan bant 10-15 tl arası bir şey ama zaten senin problem halledilmiş. Tekrar çok geçmiş olsun.

Sağol canm inş. sonuçtan memnun kalırım.Ama bugün sağ kulağım aşırı kaşındı bende bandajı açıp hafifçe kaşımak istedm kulağımdaki tampon düştü yarısını geri takmk zorundaydım gelişigüzel takıverdm inş.sorun olmaz

Hep zaten o "arkadaş"denen ibişler yüzünden bu haLE geliyoruz...Bi de bunu(kulklarmn kpçe old.) favorileri çenesine kadr uzamış kızlrdan duymk gerçekten komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…