kepçe kulak ameliyatı olanlar lütfen baksınn. ;(

arkadaşalar 1 ay sonra düğünğüm var bu gün Ali Mezdegiye amaliyat olmaya gideceğim.. 1 ay içinde iyi olacagını söyledi. daha önce ona olan var mı iyileşme süreci kaç gün lütfen ACİLLLL CEVAP VERİN...

canım ben de bu yaz yaptırmayı düşünüyorum ama kafamda çok fazla soru var. O bantı kaç gün takmak gerekiyo, ameliyat sırasında nasıl bi anestezi uyguladılar? Ve ameliyattan kaç gün sonra normale döndü kulakların?? Yardımcı olursan çook sevinirim :))

Yazın biraz sıkıntı çekebilirsin, o sıcakta o kadar gün saç kirli kalacak ve bandajı bir ay gece-gündüz,bir ay da geceleri takman gerekiyo.. buınu göz önünde bulundur öncelikle.Ameliyatta kulağın arkasından bi kaç tane iğne vuruyolar o şekilde uyuşuyo (lokal anestezi uyguluyolar yani sadece o bölgeyi uyuşturuyolar bayıltma olayı yok) valla gün olarak gerçekten hatırlayamıyorum .Takriben bir ay içinde rahat rahat kıyafetimi giyip çıkarır hale geldim.

Öyle tabi de kışın da okul var,katlanıcaz artık. Teşekkür ederim.

Senin nasıl geçti doktorundan memnun musun

ben 60 tl ye almıştım beyaz renkli ve yukarıdan çapraz iplerle sabitleniyor. 3 haftadır takıyorum ve bir hafta daha takacağım sonra kurtuluyorum

Senelerdir bir şey yazılmamış ama bildirimi görenlere sorayım dedim 15. Günüme girdim bende sargı bi gün durmuştu 14 gündür gece gündüz takıyorum bandajı ve bir ay dolana kadar böyle devam etcek ikinci ay ise sadece geceleri takacağım kafama yapışık gibi kulaklarım bu bandaj takmayı bırakınca mı doğallaşır ne zaman bi tık açılır bide komple açılan çok mu en korktuğum şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…