valla açıkcası eskisinden çok farklı değil ve medikalcilerden temin edilen bandajı hiç tavsiye etmem ..deli gibi kaşındırıyodu gece uıykuda kulağımı kanatana kadar kaşırken buldum kendimi..belki oynadığım için ve çok takamadığım için istediğim sonucu alamadım.Sana tavsiyem normal bi saç bandı kullanman (kulağını sabit tutması yeterli)
evet sgklıydım ki benim zamanımda ücretsizdi şanslıydım ama bilinçsizce hareket ettim.
uyarmazlar belki diye söylüyorum ki beni uyarıp bilgilendirmediler..
gece en son 12 de yemek yiyosun ,ameliyata aç girmen lazım(ki bu konuda dr bilgilendircektir seni)
kesinlikle makyajla gitme benim yüzümde yoktu ama tırnaklarımda oje vardı alkolle aşındıra aşındıra zorla çıkardılar meğer yasakmış..
sonra yanına önden düğmeli ya da fermuarlı(kafadan geçmeli olmasın ) pijama takımı ya da eşofman al
refakatçin mutlaka olsun ki benim yoktu aslında müsade etmemişlerdi zoraki ikna ettim..hemşireler sağolsun giyinmemde yardımcı oldu ama lavaboya kendim kalkmak zorunda kaldım.(bir elinde serumla gitmek zorundasın ve sık idrara çıkıyosun)
ameliyata yarı çıplak giriyosun ayrıca sadece alt çamaşırını çıkarmıyosun ona göre tedbirli ol..
ve kendine kuru şampuan temin etmeni öneririm çünkü en az bi hafta yıkayamıyosun o saçı ne hal alacağını sen düşün(ben yıkamak gibi bi aptallık yapmıştım dayanamayıp)
daha başka merak ettiğin ne varsa çekinmeden sorabilirsin bu gibi ayrıntıları bilsem belki bu sonucu almazdım en azından senin gibi ameliyat olacaklara aktarayım tecrübemi de o tip talihsizliklerle karşılaşmayın :)