kepçe kulak ameliyatı olanlar lütfen baksınn. ;(

geçmiş olsun cnm merak ettim hangi hastanede olduğunu, ben de araştırıyorum da bu aralar, yardımcı olur musun burdan ya da özelden?

bugün ikş-inci günüm deli gibi agrım var ama kulaklarımı gördüm bgn pasumanda mis gibi olmuş :) bi kuruş bile para ödemedim bu arada :)yan yatmayı özledim en çok

bugün ikş-inci günüm deli gibi agrım var ama kulaklarımı gördüm bgn pasumanda mis gibi olmuş :) bi kuruş bile para ödemedim bu arada :)yan yatmayı özledim en çok
Yarına kaşıntılar başlayacak daha dur :) Dün gece uyku sırasnda bandajımı açıp bi güzel avuçlayp kaşımış kulağımı.Kaşıya kaşıya yara yapıp bi güzel kanatmışım.
Ağrı mağrı hikaye kaşıntısı mahvediyo insanı . Allah kolaylık versin canım inşallah pişman olmayız ikimizde güzel neticeler alırız:)

Yan yatmak dedin de ben ilk gece farkında olmadan hafif sola meyilli uyumuşm sçrayarak uyandm:) zaten korkudan ve sırt üstü yatmak zornda olmanın verdği rahatsızlktan uyuyamıyosn da.Sana bi tavsiye eğer fazla ödem oluşsn istemiyosan yastığını dik konuma getr uyurken bende amelyat günü sol kulak mememde bi şişlk vardı. Dik yatmamın sayesinde(ben ona bağlıyorum) o günden snra ne bi şişlk ne bi morlk ne bi kızarıklık oldu
Tabi kaşıyarak yara yaptm o ayrı ama kaşınmamı da bandajın dokusuna ve antibiyotiği düzenli kullanmamş olmama bağlıyorm.

Son düzenleme:

Benim gecen yıl kolum 3 ay sargıda kalmıstı mecbur sırt ustu yatıyordum ve fena kasıntılar vardi. Oradan dayanmayı öğrendim kasıntılara ^^ Sırt ustu yatmayada alıstım o zamanlarda, hatta o kadar alıstım ki genelde sırt ustu yatıyorum artık. :)

geçmiş olsun cnm merak ettim hangi hastanede olduğunu, ben de araştırıyorum da bu aralar, yardımcı olur musun burdan ya da özelden?

Ankara da oldm canm sen hangi ildesin ?

evet kaşıntılarda başladı artık bugün bandaj taktılar sadece yarın duş alabilicem :) sen duj aldınmı korkuyorum bn ya bildigin kulaklarımdan korkuyorum görmek felan istemıyorum bi kere gördüm bi tuhafıma gitti hep kepçe kepçe görmeye alıştıgım için mi acaba hacettepede oldum bende bi kuruş para ödemedim vala :) ikinci ameliyatımı olucam gögsüme slikon yaptırıcam bu ödemedigim paralar ordan çıkıcakk gibiii :) güzellik için deger napalımmm artık :)

Bana pansuman olana kadr duş yasak denildi.Yarın pansumanım var ve tam bi hafta olcak ameliyat olduğuma.Muhtemelen yarın duş alabilcem yani.) Kulaklarnda tampon var mı şuan? İğrenç bişey ya tüm kulağn onla kaplı ..
Hoş benm sağ kulağmdaki tampon bandajı takıp çıkartmaktan tamamen düştü kulağımdan.
Medicalcilerden temn edilen bandajın dokusu keçeli gibi o kaşıntıyı arttırıyo ..
Ben defalarca gördm kulağımı önden bakınca kulak kıvrımlarım görünüyo iğrenç bi görntü inş.öyle klmaz benm sol kulak da vardı zaten hafif bi çıkıklık sağda sorun yoktu ama eşitlenmesi içn ikisiyle de oynandı.
Göğüs ameliyatından ailenin haberi var mı? yoksa o kulağa benzemez zorlanırsın benden söylemesi..

hayır canım tanpon felan koymadılar birde öyle bişey olsa çıldırırdım sanırım bandajla zor duruyorum sıkıyor gibi canım yanıyor 15 gün sonra şekile girer artık kulaklarımız..bu arada canım sakın ama sakın bandajını bi hafta sonra felan çıkarma kış boyu takabildigin kadar gece gündüz tak..kızın biri bi hafta takmış kulaklar eski haline dönmüş..bu kadar acı çektigimize degsin bari..zaten uyuyamıyorumm zombi gibi oldumm birde işe geldimm evet canım annemin haberi var çok istedigimi biliyor kabullendi artık..birde kulak kadar olmz gögüs çok zor bişeymişşş o ameliyat masasıı çok korkunçtu

Senin sargılar tamamen çıktı mı ? Benm tamponlarda düştü kendiliğnden bişey kalmadı yani kulağmda. bugünden itibaren kulak arkasına verdiği jeli sürecekmişim :S Duş serbest artık...Tahmin edebiliyorum göğüs ameliyatını izlemiştm de netten.Hareket kısıtlılığı da olduğu içn sormştm canm tek başına zorlanırsn diye.Ne güzel anlayışlı bi annen var kıymetini bil

Bir de doktorun sana bandajı ne sıklıkla takmanı önerdi.Atıyorum bir ay gece gündüz sonraki ay sadece geceleri tak vs..Kaç günde bir kontrole gelmeni söyledi ?

Kulağımn orta kıvrımlarının olduğu yer taş gbi .( bandajı takamadım kulağımdaki tamponlar çıktıktan snra((( meğer onlarn sayesnde bi nebze olsn ağrıtmıyomş bbndaj.çok fenayımmm

canım iki hafta gece gündüz devamlı tak ddi daha sonra sadece geceleri tak dedide ben gece gündüz devamlı takmayı düşünüyorum mazallah eski haline döner felan..dün duj aldım ama nasıl aldım bilemezsin nasıl korkarakkk daha sonra bandajı taktım çok agrıttı oturdum agladımm çok canım acıyor şuan bile acıyor..birde kontrole gitmicem artık ameliyat sonrası 2 gün gittim bitti ..

Kulağımn orta kıvrımlarının olduğu yer taş gbi .( bandajı takamadım kulağımdaki tamponlar çıktıktan snra((( meğer onlarn sayesnde bi nebze olsn ağrıtmıyomş bbndaj.çok fenayımmm

gazlı bez koyup ondan sonra takıyorum bandajı azda olsa faydası oluyor öbür türlü çok fena oluyorummsende öyle yap.

bu ameliyattan sonra eminmisin felan diyor çok agrım oldugu için bende akşamları sabahları bandajı açıp biraz rahatlatıyorumm sende arada bi açki hava alsınn soktor 2 saate bi aç 5 dk demişti ama işte olunca açılmıyor .

Peki doktor demedi mi bi hafta sonra gel ya da her hafta gel gün gün bakalım vs diye. :S Sana pansuman yaptı mı doktor ? yoksa sargılar açıldıktan snra kendin mi yaptn pansumanını ? Ben okuyorum da bu ameliyatı geçiren arkların yazılarını.Hepsinin doktoru önce alkolle bi güzel silip gazlı bezle falan pansuman yapmş :S bende hiç öyle bi olay olmadı.
fucidin adında bi jel yazmıştı onu kulaklarıma sürmem gerektiğini söyledi sadece :S

2 gün üst üste gittim bn pansuman yaptırmaya canım..hayır gel felan demedi ik gün çagırdı artık bitti fotografları fln çekti en son gittigimde öncesi sonrası felan senin ki tehlikeli yaa yeni ameliyattan çıkmışsın nasıl sürüceksin kremi dikişi felan var ben kulagıma zor bakıyorum birde krem sür dese çıldırırdım

dikkatimi çekti özel hastane doktora yaptıran arkadaşlarımız sürekli kontrole felan gidiyorlar sanırım biz devlet hastnsinde yaptırdıgımız için çok tınlanmadık :)

Vlla bana pansuman falan yapmadı :/ tınlamadı demeyim de çok meşgul her gün onlarca ameliyata giriyo adam anlıyorum halini de.üstelk bazı devlet hastanelerinde para alınıyomuş sgk tarafından karşılandığı halde benm doktorum bi çok estetk operasyon için para talebinde bulunmuyo..İyi adam hoş adam da biraz ilgisiz diğer dr.lara göre bende iş yoğunluğuna bağlıyorum bunu.

Katılıyorum benide salı günü iş yoğunluğundan dolayı sallamamışlardi, 2 gün kaldi ameliyata şimdiden heyecanı başladi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…