ben de özel bir klinkte oldum çok övüyorlardı bu sitede de birçok kişi memnun kalmıştı. dün dayanamadım gittim görüşmeye inceledi şişlikler tam geçmeden şekli oturmaz zaten dedi. çok fazla açıldığını düşünürsen bir daha yaparız dedi ama ben aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum benim için çok zordu çünkü lokal oldum benne yapıcam bilmiyorum ya
Lokalde acı hissediyor musun yoksa o anın verdiği gerginlik, korku mu?? :18:
merhaba bende izmirde ekol KBB da cem karas a ameliyat oldum yelken kulaklarım vardı..suan sargıdan açıldı öyle dayanılmayacak bi ağrım yok ama bi tanesinin ucunu beğenmedim doktorum öyle kalmıycagını açılması gerektiği kadar acılcagını söyledi çünkü suan cok yapışık ve bitanesinin ucunu beğenmedim biraz acık gibi diğerine göre,,yüzümde şişlik kulaklarımda morluk var 10 güne toparlar sanırım bi ay sonra da kontrole gitcem beğenmediğim yer olursa rutus yapcakmıs..tekrar yazacagim ..
Konu açılalı olmuş baya ama hangi hastanede olmuştunuzDevlet hastanesinde oldm ücretsiz.Zaten ailemin haberi olmadan ücretli bi şekilde olaamzdım50 lira olan sargı bezi değil saç bandajı.Sargılar alındıktan sonra takılan yni.Bna fazla geldi :/ İyi dilekleriniz için çok çok sağolun
Hangi hastanede olmuştunuz??bugün ikş-inci günüm deli gibi agrım varama kulaklarımı gördüm bgn pasumanda mis gibi olmuş :) bi kuruş bile para ödemedim bu arada :)yan yatmayı özledim en çok
sincan / fatih devlet hastanesiKonu açılalı olmuş baya ama hangi hastanede olmuştunuz
Hangi tıp fakültesinde olmuştunuz acabaMerhaba arkadaşlar, bu kepçe kulak sıkıntısından kurtulmak günümüzde artık çok kolay.. bende malesef bu ameliyatı olmak zorunda kalan yani takıntı yapanlardanımgeçen sene ocak ayına kadar bu ameliyatı devlet karşılıyormuş ancak artık karşılamamaya başlamış, ben ameliyatı tıp fakültesinde oldum 825,00 TL tuttu. o da anestezi masrafları, malzeme masrafı adı aıltında, ameliyat local anestezi ile yapıldı, ameliyata girmeden önce ne serum ne de sakinleştirici bir iğne yapmadılar, ben ilk başlarda çok korktum hatta bana lütfen iğne yapın sakinleşmem lazım diye de doktoruma söyledim fakat onlar o kadar rahatlardı ki gülümseyerek bana gerek olmadığını, zaten hiç bir şey hissetmeyeceğimi söylediler, bende baktım kararlılar bir an önce başlasın diye dua etmekten başka çare bulamadım, ilk başta kulaklarımdan iğneler yaparak uyuşturdular, iğneler biraz yakıyor ama dayanılmayacak gibi değil, hatta yavaş yavaş yaparlarsa daha az acıdığını farkettim çünkü ilaç yakıcı biraz, iğneleri iki kulağıma da uyguladıktan sonra ameliyata başladılar, bir hoca asistan ve hemşire girdi ameliyata, gerçekten hiç bir şey hissetmedim, hafiften ağrıyan yerler olduğunda hemen iğne yaparak uyuşturdular, sohbet havasında güzel bi ameliyattı, hatta müzik falan da açtılar gayet rahat geçti, yaklaşık 2,5 saat sürdü ameliyatım, sol kulağımla daha çok uğraştı nedense bilmiyorum aslında şekli aynıydı ama kıvrım vermek için uğraştığını söyledi hoca, neyse ameliyatım biter bitmez kulağımda yanma şeklinde sızlamalar başladı, bunlar normalmiş, bir antibiyotik bir de ağrı kesici yazdı doktorum, elaastik bandajla kulağımı başımı oldukça sıkı bi şekilde sardılar, iki saat dinlenip eve geldim, ameliyat korkulacak bir durum değil ama sonrasında 3 gün yatamadım çok ağrım oldu benim, ilaçlarla dayanmaya çalıştım, 1 gün sonra pansumana gittim tekrar sarıp gönderdiler 5. gün bandajlarım çıktı hafif bir saç bantı taktım gece gündüz çıkartmıyorum ama sıkı değl, zaten saç bantı çok kaşındırıyor, hatta o kadar sıkı sarmışlarki alnımda bi yara bile olmuş bugün tam bir hafta oldu, kulaklarımın şişi oldukça azaldı ama eriyen dikişler duruyor, birde kulaklarımın arkasında hafif bezeler oluşmuş, ama ağrım yok, sertlik var birazcık, bu da ne zaman geçer bilemiyorum, şimdi kulaklarım çok orantılı görünüyor ama ilk gün ki gibi yapışık hala, zamanla birazcık açılır dediler, eski haline dönermi dedim dönmez dediler, bilemiyorum beklemedeyim, ama şimdilik memnunum yalnızca arkasındaki kçük bezecikler beni düşündürüyor, umarım öyle kalmaz ya da büyümez, yani ağrı yok ama ne bileyim, hastanede çok uzak olduğundan gidip gösteremedim, malum kar yağışı da başlayınca mahsur kaldım resmen, şimdilik bu kadar ameliyat olmay düşünen arkadaşları buradan bilgilendireceğim, durumun gidişatı açısından, herkese iyi geceler..
sincan / fatih devlet hastanesi[/Q
Ay benimde ailem onemsemiyo yaşamayan bilemez sosyal yaşantıyı bile o kadar etkiliyoki 500tl biriktirdim zar zor. bende yarın tıp fakultesine gidicem inşallah doktor anlayışlıdır sgklıyımda bi indirim yapar((
Sen oldunmu canım bende izmirdeyim araştırıyorumMerhaba bende izmir de oturuyorum bende ekol kbb da olmayı düşünüyorum ne kadara oldun ameliyatı benim icin fiyat önemli tabi güzel olmasida önemli suan nasılsın kulaklarında bi sorun yasadin mı? Yardım edersen sevinirim :)
Şuan nasıl kulakların sen sgklıydın dimiCanım benim ailemde karşıydı ben onlara sormadan gittim ameliyat oldum hayatımın en zor gününü yaşadım... ailenin onayını alamıyosan da mutlaka bi refakatçin olsun ama arkadaşın, ama akrabalarından biri..sana en büyük tavsiyem bu olur.Başka merak ettiğin bi husus varsa sorabilirsin.
Sen
Şuan nasıl kulakların sen sgklıydın dimi
Bugün tıp fakültesi hastanesine gittim belki ucretsizdir yada sadece malzeme parası ister diye . Doktorla gorustum çok iyiydi 2500tl dedi ama sen öğrenci olduğun için tek kulak fiyatı alırım oda 1600 dahada inmedi o kadar yıkıldımki aglamamak için kendimi zor tuttum insan kendini o kadar çaresiz hissediyoki . Şubata kadar ayarla tatilde ol dedi ama imkansız şuan 500um var şubatta anca 700um olurvalla açıkcası eskisinden çok farklı değil ve medikalcilerden temin edilen bandajı hiç tavsiye etmem ..deli gibi kaşındırıyodu gece uıykuda kulağımı kanatana kadar kaşırken buldum kendimi..belki oynadığım için ve çok takamadığım için istediğim sonucu alamadım.Sana tavsiyem normal bi saç bandı kullanman (kulağını sabit tutması yeterli)
evet sgklıydım ki benim zamanımda ücretsizdi şanslıydım ama bilinçsizce hareket ettim.
uyarmazlar belki diye söylüyorum ki beni uyarıp bilgilendirmediler..
kesinlikle makyajla gitme benim yüzümde yoktu ama tırnaklarımda oje vardı alkolle aşındıra aşındıra zorla çıkardılar meğer yasakmış..
sonra yanına önden düğmeli ya da fermuarlı(kafadan geçmeli olmasın ) pijama takımı ya da eşofman al
ameliyata yarı çıplak giriyosun ayrıca sadece alt çamaşırını çıkarmıyosun ona göre tedbirli ol..
ve kendine kuru şampuan temin etmeni öneririm çünkü en az bi hafta yıkayamıyosun o saçı ne hal alacağını sen düşün(ben yıkamak gibi bi aptallık yapmıştım dayanamayıp)
daha başka merak ettiğin ne varsa çekinmeden sorabilirsin bu gibi ayrıntıları bilsem belki bu sonucu almazdım en azından senin gibi ameliyat olacaklara aktarayım tecrübemi de o tip talihsizliklerle karşılaşmayın :)
Bugün tıp fakültesi hastanesine gittim belki ucretsizdir yada sadece malzeme parası ister diye . Doktorla gorustum çok iyiydi 2500tl dedi ama sen öğrenci olduğun için tek kulak fiyatı alırım oda 1600 dahada inmedi o kadar yıkıldımki aglamamak için kendimi zor tuttum insan kendini o kadar çaresiz hissediyoki . Şubata kadar ayarla tatilde ol dedi ama imkansız şuan 500um var şubatta anca 700um olur((( ailem asla vermez umurlarında bile değil ya off ((
Dedim ailem onemsemiyo gozlerimde doldu zaten aslında doktor çok iyi bi insan önce fiyat için sekreteri aradı sordu ne kadardı diye . Sana yapabilceğim tek şey tek kulak fiyatı almak dedi. Dedim çok pahalı biriktirmeye çalış duşun yine sen dedi zaten aceleside vardı normalde 110yl muaeyene ücreti var ben öğrenciyim diyw almadı benden. Bidahaki şubata anca biriktiririm dedim guldum çıkarken oda guldu keşke biraz daha damardan girseydim:\Elindeki miktarı ailenin tepksini söyledin mi ? benim doktorum da belki para isteyecekti ama ben ailemin onayı yok diyecek oldum gözler doldu :) ağladım istemsiz belki o halimi görünce yumuşadı.Bilmiyorum insiyatife bağlı biraz :/ olmazsa başka yerlerle görüş canım mutlaka biri anlayacaktır seni
ya da bi arkadaşından akrabandan borç isteyemez misin? çalışıyo musun ? çalışmıyosan ve öğrenciysen part time çalışman gerekecek o zaman :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?