Benim genel anestezi ile oldu
Bir de öyle kafadan vs gecen sargılar takmadı doktorum.
Her iki kulağada dıkıs yerlerini örtecek kadar kucuk sargılar taktı.
Onları da dün aldı.
Bugün 3. günüm. Ağrılarım gün gectikce azalıyor ama yine sızlamalara devam..
Benim canımı sıkan konu saçlarım..
Onlara çok özen gösterip bakım yapıyordum uzatmak için,duş almama ragmen sürdüğüm fucidinler bulasıyor..
Bir de tepeden toplayıp sac bandı takınca yanlar hep krem oluyor.. Üzülüyorum
Tararkende cok döküldü..
Narkoz saç döker derler ama baya bir elime geldi :2:
tabi önce gidip doktorla konuşmak gerek.doktor ne zaman sonraya ameliyat tarihi vermştı sana bn nisan da olmak için hemen gitsem mi ki görüşmeye ?? sanırım bende arkadsımda kalırım yanı o sargılarla dolaşamamolsam mı olmasam mı dye çok düşünüyodum ama bunları okuyarak cesaret geldi bana zaten hep istydum :) umarım bnde bır an önce olurum :) bana burdan arada memnun kalıp kalmadıgını da yazarsan cok sevınırım ilgin için tesekkrler :)
Önemli değil canım.Yani bulundugun şehir konya,yoğunluğa bağlı.Konya da yaklasık bir yıl kaldım.Ama hastanelerını tahmın edemıyorum yogunluk açısından.Tam hatırlayamadım ama bana benim gittiğim günden 20-25 gün öteye ameliyat tarıhi verdı en erken.Sen önden davranırsan tam ıstedıgın tarıhı almmış olursun.Ben bır hafta once gıtmıs olsaydım emınım tam ıstedıgım tarıh olurdu.Kyk da kalıyorsan bıraz sıkıntı olur.Ama siz yemek bulaşık temizlik vs. açısından rahatsınız ama ev ortamı mahremiyet açısından iyi.yurttaki rahatlık olmaz ama madem arkadasının evi iş ona kalıyor.Umarım ikna ettin.Bu ameliyat her bünyede farklı etki bırakıyor.Eğer çok istisnai durumun yoksa genelde başarılıdır.Doktordan doktora hastadan hastaya yöntem den yönteme fark var.Sonrası da değişkenlik gösteriyor.belli kalıplar yok.Kımısı hemen ıyılesıverıyor kımısı zaman alıyor.Kımısının ılerde acılıyor,kımısının kı hemen hemen durumunu koruyor.Şükür benim ki de çok aykırı bi durum değildi.Her peryodu başarılı geçirdim,çok memnunum.Sonraki süreçleride yazacağım oyle ya halen değişim devam ediyor tam otursun ınş. beraber başkalarına da yardımcı oluruz.
inş.canım ya :) ben bi doktor araştrdım olanların yorumlarını okudum gayet memnunlarmış aklımda var biri :) kyk da degılım yurt rahat da artık onu ayarlıcam.inş.nisanda cesaret edıp yaptrblrım :) doktora gıdersem yazarım burdan gene olanları umarım herşey guzel olur :)
arkadaşlar merhaba.ben epeydir burayı takip ediyorum.uzun zamandır bu ameliyatı olmak istiyorum ama zamanım olmadıgı için erteliyorum.konya da üniversite okuyorum ve bu ameliyatı ancak yaz tatilinde yaptırabilirim diye düşünüyorum.sizce o kadar beklemelı mıyım yoksa doktora gıdıp görüşmeli miyim?bana biri deneyimlerini anlatabiilr mı?buna çok ihtiyacım varödemler en fazla ne zamna geçer?birde konya da bana önerebilcegınız doktor var mı?yardım edersenız çok sevinirim tşkrr ederim şimdiden.
evet bende tavsiye bekliyorum arkadaşlar
Mrb. Geçmiş olsun size de. Taktığın bant medicalciden alınandan mı. Benim doktorum bir ay kulaklarının üst kısmını koru dedi bantıda medical den almana gerek yok tuhafiyelerde satılanlarda olur demişti. Zaten 1-2 lira ucuz olduğu için ben birkaç tane almıştım. Sıkı olanlar gerçekten takılmıyor boşuna ağrı, acı yapıyor. Bence gidip tuhafiyelere bak daha yumuşak olanlar var gece gündüz hiç çıkartmasan farketmiyor çok rahat. Ben 1 ay sürekli onlardan taktım şimdi 2 ay olmak üzere ve gayet normal durumdalar. Bence 15 günüde geçmiş artık bant üst kısımların kıvrılmamasını engellesin yeterli. Boşuna eziyet olmasın sana da şimdiye kadar ağrıların geçmiş olmalıydı.
canım bişey sorucam bu ameliyatı nerde oldun. koşuyolu falan demişşin nerde hangi il hangi ilçe ya da herneyse işte :) ve doktorun adını öğrenebilir miyim.
canım bn bıraz cins oldu ama profile koydum kulaqmin fotosunu :) sninkinin o fotoya bnzemdiqini soylemistn hani.. Bu ne kadar deqîsir daha onu merak ediorum bi bakabilirmsn??
eger ıstanbulda yaptıracaksan bende 1500 e yaptırdım besıktasta bogazıcı tıp merkezı..veli aslana. ve gercekten ıyı bır doktor kulaklarım baya kepceydı cok dogal duruyorlar sımdı tavsıye ederım gıdun ve gorusun ..
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben de bu ameliyatı oldum 5. günümdeyim. Yalnız pişman oldum diyebilirimBenim kepçelik tek kulağımdaydı, diğeri yapışıktı. Ameliyat olan kulağımda fark edilen tek şey kepçeliğin gitmiş olması ama benim tek istediğim bu değildi ki, kulaklarım simetrik değil Ameliyat olan kulağımın üst tarafı biraz ayrık, diğeri gibi yapışık değil. Çok bariz bir fark değil ama ameliyatı olan arkadaşlar biraz açılmanın olduğunu söylüyor. Eğer açılma da olursa ameliyatın bi anlamı kalmayacak Kulağımın üst tarafı biraz ayrık, kulak memesi de biraz kalkık yumusak doku olduğu için oraya bir şey yapılamazmış. Yani kulağım sadece kepçe değil ama diğeriyle simetrik değil Moralim çok bozuk, sizce revizyon düşünmek için erken mi? Haftaya doktora gideceğim tekrar, sıkıntımı söylesem bişey yapabilir mi?
meraba cnm gecmıs olsun öncelıkle..benım de 10.gunum. benımde tek kulagımda kepcelık fazlaydı dıgerıne gore. doktorum ıkısınıde amelıyat ettı ve bırbırıne benzettı
amelıyat yaparkende uyardı benı mılımetrık sımetrıler cok arama ılk zamanlar dıei suan kulakların sıs ve tam seklı bellı degıl
benım de yavas yavas sıslerım ınmeye basladı ve gayet memnunum ılk halıne gore.
dedıgın gıbı benımde kulak memesı kısmında dıkıs yok
bence ıcının rahat etmesı ıcın bı doktorunla gorus...
Çok teşekkür ederim canım cevabın için, sana da geçmiş olsun kulaklarından memnun olmana da sevindim :) çok göze batan bi şey yok kulaklarımda ama kulak memesi kısmı ve en üst ucu biraz açık yani sadece kepçelik gitmiş. Bide ben açılma olmasından korkuyorum bir de açılma yaparsa ki zaten üst kısmı ve kulak memesi kalkık, o zaman ameliyatın hiç anlamı olmayacakPeki şişliklerin geçmeye başlayınca açılma yapmış gibi oldu mu kulakların? Tenisçi bandımı düzenli takılıyorum ama herkes belli bi süre sonra bir miktar açılır demiş.[/QUO
tesekkurler :)
ilk gun nasılsa hala öle henuz bı acılma olmadı. bandajımı duzenlı kullanıyorum onun etkısıde buyuk. bıde benım sag kulagım sola gore buyuktu kucultme amelıyatıda yok sag daha cok sıs cunku daha cok ıslem yaptı ona ragmen memnunum.
o orta kısım yapısık gıbı durur cunku tam oradan kıkırdak alınıyor benımde orası sıs hala
ıns ıstedıgımız gıbı olur bıraz daha zamana ıhtıyacımız var cnm
tesekkurler :)
ilk gun nasılsa hala öle henuz bı acılma olmadı. bandajımı duzenlı kullanıyorum onun etkısıde buyuk. bıde benım sag kulagım sola gore buyuktu kucultme amelıyatıda yok sag daha cok sıs cunku daha cok ıslem yaptı ona ragmen memnunum.
o orta kısım yapısık gıbı durur cunku tam oradan kıkırdak alınıyor benımde orası sıs hala
ıns ıstedıgımız gıbı olur bıraz daha zamana ıhtıyacımız var cnm
öncelikle geçmiş olsun trtl, bende geçenlerde aradım boğazicini 2binTL dediler ama sorun para mevzusu deil aslında.kulakların şekil itibariyle nasıl acaba resim koyabilirmisin ve şuan nasıl hissediyorsun...
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben de bu ameliyatı oldum 5. günümdeyim. Yalnız pişman oldum diyebilirimBenim kepçelik tek kulağımdaydı, diğeri yapışıktı. Ameliyat olan kulağımda fark edilen tek şey kepçeliğin gitmiş olması ama benim tek istediğim bu değildi ki, kulaklarım simetrik değil Ameliyat olan kulağımın üst tarafı biraz ayrık, diğeri gibi yapışık değil. Çok bariz bir fark değil ama ameliyatı olan arkadaşlar biraz açılmanın olduğunu söylüyor. Eğer açılma da olursa ameliyatın bi anlamı kalmayacak Kulağımın üst tarafı biraz ayrık, kulak memesi de biraz kalkık yumusak doku olduğu için oraya bir şey yapılamazmış. Yani kulağım sadece kepçe değil ama diğeriyle simetrik değil Moralim çok bozuk, sizce revizyon düşünmek için erken mi? Haftaya doktora gideceğim tekrar, sıkıntımı söylesem bişey yapabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?